WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

Commando7hh 03-09-2007 00:53

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 27113)
Μαλιστα μεγαλε.;D

Ρε φιλε αφου επαιζες με μια ομαδα της πιτσας οπως λες γτ καθυστερουσαν οι παικτες σου;;Γτ εβγαλες επιθετικο για να βαλεις μεσο;

δεν γουσταρω μια να καθυστερουν οι παικτες μου. νιωθω λες και νομιζουν οτι παιζουν στον ιωνικο.

και μη με ρωτας για τις μαλ.κιες του λεμονη γιατι προφανως αυτος ειναι ικανοποιημενος με την ισοπαλια ενω εγω δεν ειμαι.

Υ.Γ.: Γ@μω τα 30 δευτερολεπτα

TALOS 03-09-2007 00:54

Ρε ******* ξενυχταω μετα απο πολυ καιρο, ειχαμε ντερμπυ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΞΩ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ?(ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΑΣ)

ε ρε γελια, δε το περιμενα.

Παρεπιπτοντως, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ παιχτης της ευρωπαναθας δε μιλησε για διαιτησια. Τωρα που τα βρισκεται ενας Ακης ξερει

Slipknot 03-09-2007 00:55

Τον σχολιασμο για την διαιτησια τον αφηνω στις μικρες γραφικες φιγουρες του φορουμ. Το οτι κλαιγεστε μονο για τη διαιτησια κατι δειχνει. Παντως να ξερετε οτι κοκκινη καρτα σε ντερμπι και στο 5ο λεπτο βγαινει μονο στο PES. Ουτε καν στο FM.

Το ποιος ηταν καλυτερος δεν χρειαζεται να το πω εγω, το ειδαν ολοι.

Γκαλετι απλα μορφη. Εκανε παρτι μονος του με 3 αντιπαλους. Σιγουρα θα βγει. Λουα Λουα το ιδιο. Λεντεσμα πολυ σκυλι, πιστευω οτι και αυτος θα βγει. Κοβασεβιτς καλος. Μου εκανε εντυπωση που εκανε ο Αντωνακης βολε και ο Κοβασεβιτς επαιρνε την μπαλα χωρις καν να κανει αλμα. Απλα εμπειρια. Ο Αντζας απεδειξε οτι ειναι ο καλυτερος Ελληνας σεντερ μπακ αυτη τη στιγμη. Τορο σημερα Βελγος.

Κουφαθηκα να σας πω την αληθεια απ'τις φωνες των βαζελων. Απιστευτη εδρα, κολαση.

Παντως δοξα το θεο που μαμηθηκαμε να κανουμε καθυστερησεις γιατι αλλιως θα ειχαμε ασχημα ξεμπερδεματα με την πρασινη αρμαδα. :rofl:

Σοκ με Λεοντιου, 5-6 μηνες εκτος. :////////

Τον Μορις μην τον δερνετε ρε, δεν επαιζε σημερα. :////////////////////

mousaka+10 03-09-2007 00:58

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 27122)
Ρε ******* ξενυχταω μετα απο πολυ καιρο, ειχαμε ντερμπυ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΞΩ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ?(ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΑΣ)

ε ρε γελια, δε το περιμενα.

Παρεπιπτοντως, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ παιχτης της ευρωπαναθας δε μιλησε για διαιτησια. Τωρα που τα βρισκεται ενας Ακης ξερει

Σου λεω ρε.Καναμε μια ευκαιρια με φαουλ.Οκ?

Karmakosmik 03-09-2007 00:59

Εμένα ο Κανταλέχο μ' έχει αφήσει με 10 παίχτες από το 5λεπτο προτελευταία αγωνιστική στο Νόου Καμπ. Και έχασα το πρωτάθλημα :( ;D

Με την Μπέτις έπαιζα ;D

mousaka+10 03-09-2007 01:03

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Slipknot (Μήνυμα 27124)
Τον σχολιασμο για την διαιτησια τον αφηνω στις μικρες γραφικες φιγουρες του φορουμ. Το οτι κλαιγεστε μονο για τη διαιτησια κατι δειχνει. Παντως να ξερετε οτι κοκκινη καρτα σε ντερμπι και στο 5ο λεπτο βγαινει μονο στο PES. Ουτε καν στο FM.

Το ποιος ηταν καλυτερος δεν χρειαζεται να το πω εγω, το ειδαν ολοι.

Γκαλετι απλα μορφη. Εκανε παρτι μονος του με 3 αντιπαλους. Σιγουρα θα βγει. Λουα Λουα το ιδιο. Λεντεσμα πολυ σκυλι, πιστευω οτι και αυτος θα βγει. Κοβασεβιτς καλος. Μου εκανε εντυπωση που εκανε ο Αντωνακης βολε και ο Κοβασεβιτς επαιρνε την μπαλα χωρις καν να κανει αλμα. Απλα εμπειρια. Ο Αντζας απεδειξε οτι ειναι ο καλυτερος Ελληνας σεντερ μπακ αυτη τη στιγμη. Τορο σημερα Βελγος.

Κουφαθηκα να σας πω την αληθεια απ'τις φωνες των βαζελων. Απιστευτη εδρα, κολαση.

Παντως δοξα το θεο που μαμηθηκαμε να κανουμε καθυστερησεις γιατι αλλιως θα ειχαμε ασχημα ξεμπερδεματα με την πρασινη αρμαδα. :rofl:

Σοκ με Λεοντιου, 5-6 μηνες εκτος. :////////

Τον Μορις μην τον δερνετε ρε, δεν επαιζε σημερα. :////////////////////

Ηταν η δεν ηταν κοκκινη.Χεστηκα αν ειναι ντερμπι.Αν ειναι κοκκινη πρεπει να βγει.Ο Πατσα πηγε να ριξει την κλοτσια στο ποδι του παικτη μας.Αυτο ειναι καθαρη κοκκινη.

Για το ποιος ειναι γραφικος διαβασε το ποστ σου παλι και θα καταλαβεις.

Karmakosmik 03-09-2007 01:05

Στην Κρήτη είχαμε φωτιές; :(

Μιλάμε, ίχνος πρασίνου στο Παγκρήτιο ;D

kallithea4 03-09-2007 01:06

Πω,μπουρδέλο το Παγκρήτιο.;D

TALOS 03-09-2007 01:06

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik (Μήνυμα 27130)
Εμένα ο Κανταλέχο μ' έχει αφήσει με 10 παίχτες από το 5λεπτο προτελευταία αγωνιστική στο Νόου Καμπ. Και έχασα το πρωτάθλημα :( ;D

Με την Μπέτις έπαιζα ;D

Ξερεις γιατι ε?
Γιατι ο τριτοξαδερφος του μπατζανακη του Κοκκαλη εχει 2% του μετοχικου κεφαλαιου της εταιριας που στελνει καθαριστριες στην EA SPORTS ειναι ορκισμενος εχθρος της ΑΕΚΑΡΑΣ

gatoni 03-09-2007 01:07

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 27133)
Ηταν η δεν ηταν κοκκινη.Χεστηκα αν ειναι ντερμπι.Αν ειναι κοκκινη πρεπει να βγει.Ο Πατσα πηγε να ριξει την κλοτσια στο ποδι του παικτη μας.Αυτο ειναι καθαρη κοκκινη.

Για το ποιος ειναι γραφικος διαβασε το ποστ σου παλι και θα καταλαβεις.

Ήταν κόκκινη με φούξια βούλες. Για τον Πάτσα έπρεπε να επέμβει η αστυνομία για απόπειρα ανθρωποκτονίας,για καρωτίδα πήγε αλλά δεν έφτανε. Ε ρε κάψιμο... Πάω να μιλήσω με τον τοίχο μου,πιό πολλές ελπίδες έχω να συννενοηθώ.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:47.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0