![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Παράθεση:
και μη με ρωτας για τις μαλ.κιες του λεμονη γιατι προφανως αυτος ειναι ικανοποιημενος με την ισοπαλια ενω εγω δεν ειμαι. Υ.Γ.: Γ@μω τα 30 δευτερολεπτα |
Ρε ******* ξενυχταω μετα απο πολυ καιρο, ειχαμε ντερμπυ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΞΩ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ?(ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΑΣ) ε ρε γελια, δε το περιμενα. Παρεπιπτοντως, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ παιχτης της ευρωπαναθας δε μιλησε για διαιτησια. Τωρα που τα βρισκεται ενας Ακης ξερει |
Τον σχολιασμο για την διαιτησια τον αφηνω στις μικρες γραφικες φιγουρες του φορουμ. Το οτι κλαιγεστε μονο για τη διαιτησια κατι δειχνει. Παντως να ξερετε οτι κοκκινη καρτα σε ντερμπι και στο 5ο λεπτο βγαινει μονο στο PES. Ουτε καν στο FM.
Το ποιος ηταν καλυτερος δεν χρειαζεται να το πω εγω, το ειδαν ολοι. Γκαλετι απλα μορφη. Εκανε παρτι μονος του με 3 αντιπαλους. Σιγουρα θα βγει. Λουα Λουα το ιδιο. Λεντεσμα πολυ σκυλι, πιστευω οτι και αυτος θα βγει. Κοβασεβιτς καλος. Μου εκανε εντυπωση που εκανε ο Αντωνακης βολε και ο Κοβασεβιτς επαιρνε την μπαλα χωρις καν να κανει αλμα. Απλα εμπειρια. Ο Αντζας απεδειξε οτι ειναι ο καλυτερος Ελληνας σεντερ μπακ αυτη τη στιγμη. Τορο σημερα Βελγος. Κουφαθηκα να σας πω την αληθεια απ'τις φωνες των βαζελων. Απιστευτη εδρα, κολαση. Παντως δοξα το θεο που μαμηθηκαμε να κανουμε καθυστερησεις γιατι αλλιως θα ειχαμε ασχημα ξεμπερδεματα με την πρασινη αρμαδα. :rofl: Σοκ με Λεοντιου, 5-6 μηνες εκτος. ://////// Τον Μορις μην τον δερνετε ρε, δεν επαιζε σημερα. ://////////////////// |
Παράθεση:
|
Εμένα ο Κανταλέχο μ' έχει αφήσει με 10 παίχτες από το 5λεπτο προτελευταία αγωνιστική στο Νόου Καμπ. Και έχασα το πρωτάθλημα :( ;D
Με την Μπέτις έπαιζα ;D |
Παράθεση:
Για το ποιος ειναι γραφικος διαβασε το ποστ σου παλι και θα καταλαβεις. |
Στην Κρήτη είχαμε φωτιές; :(
Μιλάμε, ίχνος πρασίνου στο Παγκρήτιο ;D |
Πω,μπουρδέλο το Παγκρήτιο.;D
|
Παράθεση:
Γιατι ο τριτοξαδερφος του μπατζανακη του Κοκκαλη εχει 2% του μετοχικου κεφαλαιου της εταιριας που στελνει καθαριστριες στην EA SPORTS ειναι ορκισμενος εχθρος της ΑΕΚΑΡΑΣ |
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:47. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin