![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Τους τιμεί πάντως γιατί την ένιωσαν λάιβ την 17αρα kalo!!! |
Παράθεση:
θα πρεπε να έρθεις :P ναι :P αν θέλετε πάλι τυχερά εισιτήρια πάω και σας βγάζω :hehe: |
Παράθεση:
Με τιμεί που ενώ δεν παρακολουθώ μπάσκετ περιμένω ΚΑΠΟΙΟΥΣ να μπουν μσν σήμερα για να κγράψω "χαχα"; |
Παράθεση:
Όπως και να χει τους τιμεί!!:clap: |
Τιμει τον καιρό που τα έχει παίξει εντελώς;!
Τιμεί που έβρεχε εχτές και σήμερα έχει ήλιο με δόντια και ζέστη; Με τιμεί που βγήκα για ψώνια σήμερα το πρωί στο Ρέθυμνο με κοντομάνικο και δεν ήμουν ο μόνος; |
Παράθεση:
Ναι που εβρεχε χθες οχι που εχει σημερα ζεστη....:P Ναι.... ε τι να κανεις, να σκασεις?:hehe:kalo!!! Εδω στα Γιαννενα βρεχει απο το πρωι (για να μην πω απο το χθεσινο βραδυ) με μικρες διακοπες.... Αυτος ναι ΕΙΝΑΙ καιρος.....;D:rofl: |
Με τιμεί που διαβάζω το '' Μικρό Νικόλα'' ;
Με τιμεί που ακόμα γελάω; |
Φυσικά και σε τιμεί!!
Και εγώ θέλω να το διαβάσω. Θα πω του Άη Βασίλη του τσίπη να μου το κάνει δώρο :amhn: |
Με τιμεί που έδινα σήματα σήμερα;
Με τιμεί που πέρασα αλάνθαστος; Με τιμεί που δεν βγήκα χτες να γίνω αλοιφή επειδή έδινα σήμερα; Με τιμεί που αν ήξερα πως δεν χρειάζεται να ξαναπληρώσεις για να ξαναδώσεις αν κοπείς θα πήγαινα σερί και σε κατάσταση έκδηλης μέθης (όπως λέει μέσα το βιβλίο...); Με τιμεί που ξενέρωσα όταν το έμαθα; Με τιμεί που πιάσαμε κουβέντα με ένα παληκάρι καθώς περιμέναμε τα αποτελέσματα και αφού μου είπε πως είναι ΑΕΚ του είπα ξερά "Δεν σε χάλασε που το πήραμε στα χαρτιά"; Με τιμεί που χασκογέλασα γιατί είχε μείνει λίγο μαλάκας; (σόρρυ για το λίγο) Με τιμεί που μετά κι ενώ τον ήξερα 5 λεπτά τον ρώτησα "Γκόμενα έχεις;"; Τον τιμεί που είπε ψιλοξενερωμένος "Όχι"; Με τιμεί που του είπα "Την καλύτερη δουλειά κάνεις,κι εμείς που είχαμε είδαμε προκοπή;"; Τον τιμεί που μετά απ' όλα αυτά την έκανε με ελαφρά; Και τέλος: ΜΕ ΤΙΜΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ? |
To τελευταιο δν χρειαζοταν να μας το πεις.
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:03. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin