![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΡΕ!!! Μα καθόλου όμως δε σε τιμούν! Τράβα σε κανα μέταλο ρε! Αν με είχες καθηγητή θα σε είχα στο διαγώνισμα "Οι IRON MAIDEN και η επίδρασή τους στη παγκόσμια heavy metal σκηνή" ή "Οι Rotting Christ ως φαινόμενου μη αναγνωρίσιμου ελληνικού συγκροτήματος στη χώρα τους". Εκθέσεις κάθε μέρα!!! Σελίδες ολόκληρες!:hehe: Υ.Γ. Το πράμα αλλάζει αν είναι γκόμενα στη μέση. Αλλα και πάλι συγχωρείται μόνο μια φορά!!!;D |
Παράθεση:
Αυτες ειναι εκθεσεις ρεεεε...οχι συν,πλην παγκοσμιοποιησης κ παπαρια μπροκολα... Τι γκομενα Ρουβικη ρε;;Ρουβικος ουτε στα 50μ δν πλησιαζει!!:P Με τιμει που σκεφτομαι να στειλω e-mail στο Σταυρο να με αναλαβει;;;D Απ οτι βλεπω εχει κ την επισημη αγαπημενη αυτου του φορουμ Κατερινα Μεγαλου!!:worship::worship::clap::clap: |
Παράθεση:
Δεν ξερω πολλες να χουν μπροστα τους το Σακη και να ψαχνουν να δωσουν τηλεφωνα. Κι αν το κανουν δεν τις τιμει! ;p |
Παράθεση:
Παράθεση:
Μετά την ατάκα "Ποιά τον άγγιξε να την αγγίξω" (εννοείται τσιρίζοντας) που έχω ακούσει σε μαγαζί δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση... |
Παράθεση:
Σιγά μη ρίχνεις μούτζες! Σ'αυτές τις εκθέσεις θα 'γραφες καλά ε; Στη παγκοσμιοποίηση @@ μάντολες!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Τι γκόμενα Ρουβική ρεεεε;;;!!! Ασ τα σάπια... όταν πήγαινες εγώ γύρναγα! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Άντε 14 Μαρτίου στα Χανιά, έχει Paul Di Ano! |
με τιμεί που ήρθα σήμερα στη δουλειά και έχει χαλάσει η θέρμανση?
με τιμεί που αν δεν φτιαχτεί σε κανένα 2 ωρο... θα φύγω....? με τιμεί που όση ώρα είμαι εδώ δεν έχω δουλέψει καθόλου και ούτε πρόκειται...? με τιμεί που με τα χιόνια έχασα την μπάλα... και δεν θυμάμαι τι έχω να κάνω? με τιμεί που κάθομαι στο γραφείο με το μπουφάν και τα γάντια? |
Παράθεση:
ΝΑι Ναι Μμμμμμ... ναι! Εννοείτε πως ναι! Ειδικά αν μπορείς και πληκτρολογείς χωρίς να τα βγάλεις!:hehe: |
Με τιμεί που έφτιαξα εχτές χιονάνθρωπο καθιστό σε καρέκλα στο μπαλκόνι μου?
Με τιμεί που μετά πήγα και φόρεσα το μπανιερό μου κ έβγαλα φωτογραφία μαζί του?? Το μόνο που απέμεινε σήμερα ήταν μια λιμνούλα.. Με τιμεί που έγραψα ταμπέλιτσα Σνόουμαν R.I.P δίπλα? |
Παράθεση:
εννοειται περιμενω φωτο σε αντιπαραβολη, με τη λιμνουλα και το μπανιερο κατω σνοουμαν the reaper |
Παράθεση:
Ναι σε όλα! Άνετα!!! |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:00. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin