![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
|
Με τιμεί που επέστρεψα?:P
Με τιμεί που αν αρχίσω να γράφω ''Με τιμεί που..'' δεν τελειώνω ούτε αύριο? |
Παράθεση:
Ναι εννοείτε! |
Παράθεση:
Εδώ ήμουν,απλά έτρεχα(κι όχι με την καλή έννοια..και δεν με τιμεί) Αstrolabos knows better;D |
Τίμει ένα φιλαράκι μου που είπε: Μαλ*κες, δε πήγαμε με του κουκουλοφόρους να σπάσουμε το Bodybuilding Club να πάρουμε ότι συμπληρώματα θέλαμε!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ |
Με τιμεί η επέκταση της υπογραφής μου? Δεν είναι απόλυτα γραφική?:hehe:
|
σε τιμεί αλλά θα την κόψει ο λάβος :P
κόψε και κράτησε μόνο την δήλωση βαλβέρδε φτάνει. :hehe: |
Τιμεί το μαγαζί NEXT που σήμερα άνοιγε στις 5 το πρωί με εκπτώσεις εώς και 70% ;;
Τιμεί τον κόσμο που το τίμησε και όταν πέρασα από εκεί στις 8 παρά το πρωί το μαγαζί ήταν τίγκα ;; |
Τους τιμεί...Γιατί κάπου κάνουν τέτοια τεχνάσματα για να τονόσουν την αγορά και κάπου αλλού τους λένε "ανοίξτε και την Κυριακή μωωωωωωρέ"
|
Με τιμεί που ενώ όλοι μου λένε πως θα ξενερώσω που μπαίνω στρατό Φλεβάρη αλλά εγώ ανυπομονώ;
Με τιμεί που ψήνομαι να μπω και από τώρα; Με τιμεί που το βλέπω ως ένα τεράστιο "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" στα πάντα που πάνε κατά διαόλου τον τελευταίο καιρό; Με τιμεί που κυκλοφορώ με σύνθημα "Χτυπάτε όσο μπορείτε,24 μέρες σας έμειναν"; Και η νέα μου υπογραφή σε όλα τα μηνύματα μέχρι να μπω ΚΑΙ όταν μπω: Εγώ γεννήθηκα ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης και αμαρτωλός! ;D (Δεν ρωτάω αν με τιμεί!) |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:39. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin