WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Insomni@ 12-11-2008 15:39

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 62099)
Με τιμει αυτο;
Επισης με τιμει που το σκεφτομαι σοβαρα να μπω και εγω στο στεκι;

Σε τιμούν και τα 2,αλλά βρε παιδί μου η πολλή σκέψη βλάπτει..γι' αυτό μην το πολυσκέφτεσαι και μπες!!:P

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 62104)
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠ 20 ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΤΟΝΙ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ:

1. Μίλησε ο άντρακλας τώρα,κομμένα τα αστεία... Ούστ μωρη παντόφλα!

2. Ε δεν θα κλαίμε μόνο 2-3 άτομα. Αφου κατά βάθος όλοι (ή έστω σχεδόν όλοι) υποφέρετε... Μην ντρέπεστε... Κλάψτε,τσάμπα είναι!

3. Sms και φλωριές... face to face ρεεεεε, ξεκολλάτε από την ψυχολογία της κότας!

4. Όπως βλέπετε αγαπητοί συνκαμμένοι ορισμένοι δεν νιώθουν πλέον από το κάψιμο... Που τον είδες τον χειμώνα ρε που κοντεύουμε να εξατμιστούμε από την ζέστη???

5. Ρε Γιαννάκη Πλούταρχε είσαι μεγάλος κλ@ψομούνης... Από τα 5 τραγούδια σου κλαις στα 6,χαρούμενη νότα ακούγεται μόνο κατά λάθος να πούμε...

6. Αλλά δεν απαντάς... Έχει πάτο το πηγάδι?

7. Και όχι... Το πηγάδι δεν έχει πάτο!

8. Και τώρα μπορώ να επιστρέψω στην παράλληλη διάσταση που κατοικώ...

9. Το κρίμα στο λαιμό σου...
Η λαιμιτόμος στον δικό μου!

10. Φωνή 4: "Όταν έρθει εκείνη η ώρα να σε δω με τι μούτρα θα έρθεις να ξανακλαφτείς εδώ μωρή πετούγια..."

11. Έλα, έλα, τον πούστη θα τον σφάξω

12. Άσταδιαλα ζώα!

13. ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΕΣ ΡΕ! ΝΑΙ,ΟΛΕΣ.

14. Ο συνδρομητής που καλέσατε λείπει σε παράλληλο σύμπαν, δοκιμάστε αργότερα...

15. Το στέκι ήταν και θα παραμείνει ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ δεν θα το αφήσουμε να γίνει το στέκι ΤΩΝ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΩΝ.

16. "Όχι πιά φίλοι,μόνο σεξ".
Η αντρική απάντηση στη γυναικεία πρόκληση.-

17. Βασικά όμως άσε το φλωροΒαλάντη και έλα στον ίσιο δρόμο,τον δρόμο του Νότη

18. Παρακαλείται όποιος κατέχει κουταλάκι να συμβάλλει στην προσπάθεια να με μαζέψουν!

19. Αν αρχίσω να ποστάρω εδώ τώρα θα ρίξω τη βάση. Οπότε για το καλό του φόρουμ και του Αστρολάβου συγκρατούμαι...

20. Το μόνο που λέω προς το παρόν είναι πως ο μλκας ο Αδάμ όχι μόνο έφαγε το μήλο αλλά έχασε και το manual που του είχε πασάρει ο Θεός για τον χειρισμό της Εύας. Αυτά πληρώνουμε τώρα!

Γιατί όλες τον τιμούν! :clap: :clap:

:clap: Ντάξει μετά απο αυτό δεν έχω να πω τίποτα πια...Τιμημένο τόπικ!!:worship:

gatoni 18-11-2008 21:49

Τιμεί κοπέλα που μου είπε την εξωφρενική φράση "Έλεος με αυτή τη βλακεία το manager,σταμάτα να παίζεις"??

Ντάξει ρε κοπέλα μου. Βρίσε εμένα. Την κοινωνία μου. Το κέρατο μου. ΑΛΛΑ ΤΟ FM 2009??? Σου έβρισα εγώ τα Ηondos Center να πούμε?? Σου είπα να σταματήσεις να θάβεις με τις φίλες σου??

ΑΥΤΕΣ ΕΙΣΤΕ.-

Mazda 6 18-11-2008 22:00

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 62449)
Τιμεί κοπέλα που μου είπε την εξωφρενική φράση "Έλεος με αυτή τη βλακεία το manager,σταμάτα να παίζεις"??

Ντάξει ρε κοπέλα μου. Βρίσε εμένα. Την κοινωνία μου. Το κέρατο μου. ΑΛΛΑ ΤΟ FM 2009??? Σου έβρισα εγώ τα Ηondos Center να πούμε?? Σου είπα να σταματήσεις να θάβεις με τις φίλες σου??

ΑΥΤΕΣ ΕΙΣΤΕ.-

Όχι βέβαια!!!

Αν είναι κοπέλα σου έπρεπε τη στιγμή που στο είπε να της πεις: "Κάτσε κάτω και μάθε λίγη μπαλίτσα απο τον άρχοντα!!!":hehe::hehe::hehe::worship:

pink 18-11-2008 23:13

Παράθεση:

ΑΥΤΕΣ ΕΙΣΤΕ.-

Ελα οχι τετοια μεταξυ μας τωρα. Τιποτα δε λετε τι να σας πω. :blabla:
Δεν την τιμει εν πασει περιπτωσει.

Elina 18-11-2008 23:57

Παράθεση:

ΑΥΤΕΣ ΕΙΣΤΕ.-

νταξει τραγική η κοπελιά!Απαραδεκτες ατάκες αυτές ή άλλες του τύπου "πάλι για μπάλα θα μιλήσετε?" οταν βρίσκονται σε αντροπαρέα..
μα καλά για τι να μιλήσουν οι άντρες?για μανικιούρ ή για τις προσφορές στα sephora?

Astrolabos 19-11-2008 00:16

:clap:

Cantona13 19-11-2008 09:29

Παράθεση:

ΑΥΤΕΣ ΕΙΣΤΕ.-

ΟΧΙ...... ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ.......
Αλλα πολλες το κανουν αυτο και δεν μπορω να καταλαβω... επιτηδες το κανουν διαολε??

@elina: :clap:

Mazda 6 19-11-2008 14:29

Τιμεί το γιατρό που πήγα σήμερα η ατάκα αυτή: "βήχεις λες και καπνίζεις 3 πακέτα Sante άφιλτρο τη μέρα";

Τον τιμεί που μου έδωσε τόσα χάπια για μύτη, λαιμό, αυτιά και πυρετό, που μου έδωσε ξεχωριστό χάπ για μη με πιάνει το στομάχι μου;

Με τιμεί που τον ρώτησα "τη Κυριακή θα είμαι καλά για να παω γήπεδο;" :)

MaDa 19-11-2008 15:40

Παράθεση:

ΑΥΤΕΣ ΕΙΣΤΕ.-

ε οχι και βλακεία!!! :blabla:

:rofl:χαζομάρα - ηλίθιο - χάσιμο χρόνου - και πολλά άλλα ναι...
αλλά όχι... βλακεία!!!!
:armed:

Cantona13 19-11-2008 21:47

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 62482)
ε οχι και βλακεία!!! :blabla:

:rofl:χαζομάρα - ηλίθιο - χάσιμο χρόνου - και πολλά άλλα ναι...
αλλά όχι... βλακεία!!!!
:armed:

Οριστε? Διαβασα καλα ή με γελουν τα ομορφα ματακια μου? Παιζεις με την τυχη σου κυρια μου:P

Και για να μη με στειλουν στο εκτος θεματος:
ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΕΙ

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:39.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0