![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Δε σε τιμεί που γράφεις με greeklish
ΝΩΝΤΑΣ:P |
Τον τιμεί όμως που μπήκε με το λογαριασμό του αδερφού του για να γράψει τα greeklish ώστε να το χρεωθεί αυτός..Αλλά γαύρος δεν είναι;
|
Με τιμεί που σήμερα γιορτάζω ;; :)
Τιμεί την αδερφή μου που σήμερα έχει γενέθλια ;; :) Τιμεί την άλλη μου αδερφή που σήμερα ορκίζεται για το πτυχίο της ;; ;D Τιμεί τον αδερφό μου που αποτελεί μειονότητα ;; kalo!!! |
Μας τιμει ολες οσες γιορταζουμε σημερα και σπαμε το καθεστημενο του Δεκαπενταυγουστου! (τα χρονια πολλα στο αντιστοιχο θεμα! :P )
Την τιμει. Επισης την τιμει. Τον τιμει που χαιρεται με τις χαρες σας! |
Παράθεση:
Γιεπ την τιμεί και εκείνη. Καλή φάση που γιορταζετε και οι δυο μαζι. Την τιμεί που ορκίζεται. Άντε καλή σταδιοδρομία Δεν πειράζει άρχοντας είναι που ναι μειονοτητα....;p Τον τιμεί. |
Με τιμει που πηγα χθες στο Disney on ice? :3dance:
Μας τιμει με τη φιλη μου που καναμε χειροτερα απ' ολα τα 5χρονα, 6χρονα, 7χρονα που ηταν μεσα? :hehe: Τους τιμει στο τελος που μας δωσανε και Danonito? :amhn: |
Παράθεση:
Σας τιμουν απεριοριστα ολα Δεν σας τιμει ομως που δεν κατσατε μεσα να κανετε επαναληψεις γιατι δινετε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ Με τιμει που θα παω οακα σημερα στο παο-οσφπ? Με τιμει που θα ειμαι στην κερκιδα των οργανωμενων του παο? Με τιμει που θα εχω χρονη σωματοφυλακα σημερα? |
Παράθεση:
Τιμει καποιον αγνωστο που θα δωσει την πληροφορια οτι αναμεσα στους οργανωμενους υπαρχουν δυο ολυμπιακοι;:P:hehe:;D |
Τον τιμει, τον τιμει πολυ τον τιμει!
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Ναι ρε ΟΥΚά!!! Ναι ρε ειδικοδυναμίτες!!! Θέλω να κάνει κανα κάρφωμα ο Τσίλντρες να δω πως θα κρατηθείς! |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:04. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin