![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Μακάρι να είχαμε κι εμείς κατάληψη :) |
Παράθεση:
Σας το εύχομαι ολόψυχα,στο επόμενο εξάμηνο να 'χετε(να σας τιμεί κιόλας;D)! |
Παράθεση:
Όποτε κάνετε κατάληψη μπαίνεις στο φόρουμ και βρίζεις και τώρα θες να γίνει ;; Κόψε τα απαγορευμένα-ληγμένα γιατί δε σε τιμούν αυτά που γράφεις ;D kalo!!! |
Παράθεση:
Με τιμεί όμως που δε παίρνω απαγορεύμενα και ληγμένα:P Τιμεί τον φίλο μου τον Αλέκο που τραγούδαγε στο γυμναστήριο "ντόπα, ντόπα, ντόπα, ντόπα σ' αγαπώ κι ας μη σου το 'πα"παραφράζοντας τη γνωστή επιτυχία του Νότη; |
Μας τιμει που την αλλη Δευτέρα ξεκινάμε και καλα εξεταστική και δεν εχουμε ακομα πρόγραμμα ,υλη και τα βιβλια τα πηραμε πριν 7 μέρες?
I dont think so Με τιμεί που δεν με ενδιαφέρει και πολύ γιατι πλέον τα έχω δει όλα? |
Παράθεση:
Όχι, γιατί ζούμε στην Ελλάδα, όπου τα παράλογα δε τελειώνουν ποτέ!!! |
Παράθεση:
Εσάς σας τιμεί,την σχολή πάλι όχι..Και μεις στην ίδια κατάσταση είμαστε με την μόνη διαφορά το ότι δεν ξέρουμε αν θα γράψουμε Ναί σε τιμεί!!!:clap: Όπως επίσης και η υπογραφή!!!;D |
Με τιμεί που εχθές το βράδυ χάζευα τον καθαρό ουρανό και το απίστευτο φεγγάρι βρίζοντας το BBC για τις αποτυχημένες προβλέψεις χιονοπτώσεων ;;
Με τιμεί που σηκώθηκα το πρωί να πάω δουλειά και μέχρι να βγω από την πόρτα δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έχει χιονίσει τρελά ;; Μας τιμεί που ενώ ξέρανε πως θα χιονίσει δεν έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα, έχουν παραλύσει τα πάντα και τα περισσότερα δρομολόγια συγκοινωνιών έχουν ακυρωθεί ;; Με τιμεί που γύρισα σπιτάκι μου και παρακαλάω να χιονίζει τόσο πολύ για ένα μήνα ;; Και το χιόνι δυναμώνει... ;D |
Με τιμει που τελειως κωλοφαρδα και χωρις να κοπιασω σχεδον καθολου εχω κανει το 2 στα 2 στην εξεταστικη και προχωρω ακαθεκτος?
|
Παράθεση:
Anthropa κι εσένα σε τιμεί!:clap: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:39. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin