![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
|
Τιμεί το Ρέθυμνο που όσο περνάει ο καιρός γίνεται και ομορφότερο;
Με τιμεί που σήμερα βγήκα βόλτα για καφεδάκι και δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι; Με τιμεί που έκανα τη πρώτη φετινή βόλτα με κοντομάνικο; Με τιμεί που κάθε πρωί το fredo espresso σκέτο στο Living Room με ηρεμεί απίστευτα; |
Παράθεση:
|
Με τιμεί που σήμερα που έγραφα το τελευταίο μάθημα,κυριολεκτικά όλο το τμήμα έγραφε με σκονάκια εκτός από εμένα;
Τιμεί τη διπλανή μου που εκτός από τα σκονάκια άνοιξε τατράδιο και τα έγραψε ΟΛΑ αντιγραφή; Την τιμεί που είχε το θράσσος να με ρωτήσει για 2 ερωτήσεις που δεν έβρισκε να της πω τις απαντήσεις; Θα με τιμεί αν κοπώ στο μάθημα ή αν έχω τον χειρότερο βαθμό του τμήματος να αρχίσω να εφαρμόζω COPY-PASTE τεχνικές; |
Δεν σε τιμεί που δεν τις έχει ήδη αρχίσει βασικά...
Επίσης δεν τιμεί τους υπόλοιπους ΚΑΘΟΛΟΥ που δεν σου πάσαραν τις λύσεις. |
Τιμεί τον Ζοζέ που τη μέρα που σκόραρε 2 φορές ο Βύντρα δεν ήταν στο φόρουμ να γιορτάσουμε εμείς οι υποστηρικτές του;
|
Με τιμεί που χθες στα γενέθλιά μου...
- τρακάραμε ? - έκοψα τούρτα-εκμέκ στη μέση του δρόμου με αυτόν που τρακάραμε ? - πέρναγε ταυτόχρονα κηδεία... και εγώ έκοβα τούρτα...? - έκλεισε η βραδιά με ένα καλό θρίλερ στο σινεμά... και ουρλιαχτά? ;p |
ναι σε όλα:rofl:
|
επίσης...
ΔΕΝ ΤΙΜΕΙ... το "ΜΕ ΤΙΜΕΙ ΠΟΥ..." που δεν ανοίγει από το Google Chrome... και πρέπει να ανοίγω τον Explorer για να δω την αγαπημένη μου σελίδα... γκρρρρρ |
Δε κατάλαβες. Το chrome δε το τιμεί που είναι άμπαλο και δε μπορεί να ανοίξει την αγαπημένη σου σελίδα.
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:39. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin