![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Ήρθαμε σαν WEK και συγκεκριμένα ο Γατόνης Πατέρας, ο Μουσακας Βγενοπουλος, ο Ανθρωπας Γιαννακόπουλος και εγω ο Neacel Βαρδινογιάννης να συζητήσουμε τις ρηξικελευθες ομολογουμένως προτάσεις μας αλλά εσύ αρνήθηκες να μας δεις και αυτο δεν σε τιμεί..... Θα κάνουμε συλλαλητήριο. Με ακους? Συλλαλητήριο.... |
εεε... με τιμεί που δεν ξέρω τί είναι η WEK?
(αν κολάς ιο... δεν θέλω να ξέρω.... ακόμα καθαρίζω το pc μου!!!!!!!!!! ) |
Παράθεση:
Eννοείτε πως όχι, δε σε τιμεί!!! ΜΕ τιμεί που νομίζω ότι όλοι θα πάτε στα εκτός; Με τιμεί που σήμερα στο νοσοκομείο που είναι ο πατέρας μου για εγχείρηση, γνώρισα έναν Άγγλο απο το Κάρλαϊλ ονόματι Γκάρυ; Μας τιμεί που αμέσως πιάσαμε ποδοσφαιρο κουβέντα; Μας τιμεί που καταλήξαμε στο συμπέρασμα: Το μόνο που μετράει είναι ο ΑΟΧ και η Καρλάιλ να κερδάει!!! (πρσέχουμε το ελληνικότατο "κερδάει"!);:clap: ΧΑΧΑΧΑΧΑ |
Παράθεση:
mazda , δεν σε τιμει που νομιζεις οτι θα παμε στο εκτος θεματος , γιατι νομιζω οτι εχουν αρχισει ηδη τα δραστικοτερα μετρα με διαγραφη ποστ απο την διοικηση...ηδη δεν μπορω να βρω τα χθεσινα μου ποστ...(66) περαστικα σου ευχομαι για τον πατερα σου και ολα να πανε καλα.. καλα , σας τιμει και τους 2 που το καταληξατε στο να κερδαει η ομαδα ειναι οτι το καλυτερο, αλλα δεν τιμει τον φιλτατο γκαρυ που δεν υποστηριζει την υπερομαδα της λιβερπουλ...:P |
Παράθεση:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου, να είσαι καλά. |
Με τιμεί που τέλειωσα εξεταστική ίσως και για πάντα (άντε να έχω ένα μάθημα);
Με τιμεί που διανύω τις τελευταίες μου φοιτητικές μέρες στην Πάτρα; Με τιμεί που έρχεται δύσκολο 3ήμερο καθώς Σάββατο θα γίνουμε λιώμα εδώ και πρέπει Κυριακή να ξεμεθύσω για να ξαναγίνω λιώμα τη Δευτέρα στην Αθήνα; |
ε ναι... βεβαίως βεβαίως...
σίγουρα! τράβα φωτογραφίες... να κοιτάς όταν θα είσαι σαν τον Al Bandi... :P ναι... τι λεγαμε...? με τιμεί ποθ χθες γιορτασα σε ενα κτηνιατρείο???? |
Πόσο τιμεί ο παρακάτω διάλογος 3 γνωστούς (ενώ ο Τάσος έχει σηκώσει τη μπλούζα και δείχνει ότι έχει απο κοιλιακούς):
Τάσος: Πωω... έχω "καθαρίσει" ε; Κώστας: Ρε Τάσο, είσαι "θολός", είσαι και μαυρισμένος! ΣΑ ΠΑΡΦΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΕΙΣΑΙ!! Φρατζέσκος: Αμα ο ρώγες σου ήταν κερασάκι θα σε τρώγαμε ρε μ@λακα!!! Πόσο μας τιμεί που σιγά σιγά μαζέψαμε τα μπογαλάκια μας με το φίλο μου το Νίκο και τη κάναμε; |
Παράθεση:
δεν σας τιμεί που φύγατε... έπρεπε να απαντήσετε... |
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:40. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin