![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Tιμεί τον Πανιώνιο ο ύμνος του?
Σπύρος Χαλικιόπουλος - Πανιώνιος (MikeDee & Εlias Markolias & Dj Junior Rush Remix) ΥΓ: Ο MikeDee πρέπει να ναι αυτος απο τους Cyan. Mεγάλο πριόνι πριν απο χρόνια.... |
Τιμώ Δέσποινα,Ελίνα και Αστρολάβο που λένε "τομάτα" δείχνοντας το δρόμο στους υπόλοιπους φορουμίτες!
|
με τιμεί που δουλεύω Σαββατιάτικα...?
με τιμεί που έχω μια βδομάδα να μπω στο φόρουμ...? με τιμεί που μόλις ήρθα μπήκααα...? |
Παράθεση:
ΟΧΙ Ε ναι... ΜΕ ΤΙΜΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ, ΕΛΙΕΣ Κ.ΛΠ. ΜΟΥ ΡΘΕ ΣΤΟ ΝΟΥ: ΘΑΛΑΣΣΑ, ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ, ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ, ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙ, ΨΗΤΗ ΣΟΥΠΙΑ, ΑΧΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΥΖΑΚΙ;! HELL YEAH!!!(66):amhn:kalo!!! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
με τιμεί που χθες πήγα σινεμά... και έριξα τα μισά ποπ κορν στα ταμεία και τα άλλα μισά μέσα στην αίθουσα? τιμεί τον φίλο μου που νόμιζε ότι ο αριθμός καθίσματος ήταν η αίθουσα... και μπήκαμε σε άλλο έργο...? με τιμεί που είμαι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο? με τιμεί που έριξα τα μισά ποπ κορν στην λάθος αίθουσα...? με τιμεί που τελικά προτιμούσα να είχαμε κάτσει στο λάθος έργο γιατί αυτό που είδαμε τελικά ήταν μάπα...? |
Παράθεση:
Ναι και στα 2!!!Θεάααααα:worship: Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Όχι!! Ναι!!:clap: Παράθεση:
Παράθεση:
|
Με τιμεί που έχω τρελά κέφια χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο?:clap:
Με τιμεί που όσο θα μπαίνει η Άνοιξη θα με αποτρελλένομαι τελείως? Με τιμεί που παρόλα αυτά το ελέγχω?;D |
Παράθεση:
Ναι ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ:hehe: ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙΙΙΙ Ναι μόνο αν είχες σκοπό να ρίξεις ποπ κορν να ρίξεις και στο υπόλοιπο σινεμά!;D;D;D;D |
Παράθεση:
Ναι κ εγώ ΟΧΙ |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:11. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin