![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
:rofl:Ναι!!! Ναι,πλάκα θα χε... Ναι,ειδικά σήμερα γιατί έχεις γενέθλια!!! Με τιμεί που οδεύω προς κατάθλιψη και δεν το βλέπω να χει γυρισμό σύντομα???:( |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Πες μας ποιος σε πείραξε να έρθουμε όλοι οι συμφορουμίτες να τον βάλουμε στη θέση του :armed: |
Παράθεση:
Με τιμεί που πήγα χτές πρώτη μέρα για μάθημα μετά απο 2 μήνες? Με τιμεί που τσακώθηκα στην γραμματεία για μια ακόμη φορά ?;D Τους τιμεί που αλλάξανε το πρόγραμμα και βάλανε την ίδια ώρα δύο υποχρεωτικά? Με τιμει που μου φάνηκε τόσο τραγελαφικό που γέλαγα στο μετρό μόνη μου και ένας τρελός που καθόταν απέναντι μου ,μου έγνεψε καταφατικά και μου έκανε χειρονομίες? Με τιμει που μου φάνηκε ακόμα πιο αστείο και γέλαγα ακόμα πιο πολυ που αναγκάστκα να βγω απ το βαγόνι? |
Παράθεση:
Ναι κλασικά Ναι πατροπαράδοτα πράγματα Ναι νομοτελειάκα Ναι μόνο αν δεν ήταν μακριά απο τη κανονική στάση που κατεβαίνεις! :hehe::hehe::clap: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
XAXAXAXAXAXA!!!
Tιμεί τον αδερφό του κολλητού μου, που είναι στη Θήβα φαντάρος στο Πυροβολικό, και έχουν ονομάσει οι παλαβιάρηδες οι γαύροι το τάγμα τους ως "ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΑ PORTO LEONE";! XAXAXAXAXA!!!;D:rofl: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:59. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin