![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
ΔΕΝ σας τιμεί να φαγώνεστε ρε...kalo!!!
click to show |
|
Παράθεση:
εεεε... ναι!!! ντύσου και Μαστροκώστα;p |
Παράθεση:
Θα σε τιμεί καλύτερα αν ντυθείς Ρακιτζής (αλα βίντεο κλιπ "14 Φλεβάρη") και να τρααγουδάς χαϊτίδη:hehe::hehe::hehe: |
με τιμεί που χθες ξέχασα το αμάξι μου στον Προαστιακό?
με τιμεί που σήμερα πήγα με τα πόδια? με τιμεί που το βρήκα σημαδεμένο? με τιμεί που το καμούφλαρα το σημάδι όσο μπορούσα? με τιμεί που δεν ξέρω αν θα το βρω εκεί το βράδυ? |
Παράθεση:
Όχι,εκτός κι αν δεν κρύωνες το πρωι Όοοοχι.. Ναι!! Όχι... Τιμεί μια γυναίκα στην πλατεία Συντάγματος που καθόταν σ'ένα παγκάκι και μιλούσε μόνη της,σαν να απολογείται σε κάποιον? Την τιμεί που όση ώρα είμασταν στην πλατεία δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να κάνει χειρονομίες και να μιλάει? Τιμεί τους ταξιτζήδες που με το που ακούγαν ''Άλιμος'' έφευγαν,και μαρτύρησα ώσπου να βρώ ταξί?:blabla: |
Παράθεση:
Ναι Όχι ρε γμτ... Ναι Ωχ... όχι! |
Παράθεση:
Ναι, να δεις που είχε σποδάσει Φιλόλογος:hehe: ΟΧΙ, Άστρο, πάρε ένα αυτοκινητάκι στην αδερφή σου ρεεεεεεεεεε!!!:worship: |
Παράθεση:
Η τρελα δεν παει στα βουνα... Ναι! Οχι!! Μπαινεις κατευθειαν και δε ρωτας! Τελος! :hehe: Και σε τιμει κιολας! |
Τιμεί το φίλο μου το Νίκο που κατεβαίνει σε αγώνα bodybuilding το Μάιο και αφήνει μούσια;
Τιμεί το προπονητή μας που του είπε ότι είναι λόγω δίαιτας και ότι σε όλους βγαίνει κάτι περίεργο; Τον τιμεί που όταν του είπα ότι εγώ είμαι φυσιολογικός, δε μου βγήκε τίποτα περίεργο, μου είπε έτσι νομίζεις εσύ;;D;D;D |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:58. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin