WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

depoina 20-12-2007 14:24

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 39023)
Με τιμεί που πονάω και με το κρύο ήμουν σαν παγοκολώνα ώσπου να ρθει το βρωμερό λεωφορείο...???:(

Όχι...Γκρικ μπάσις σακ
Με τιμεί που ποστάρω από το Ελλαδιστάν ;; ;D
Τιμεί τα τσογλάνια που σχολάνε και ουρλιάζουν στο δρόμο μεσημεριάτικα ;; (είχα ξεχάσει πως υπάρχει γυμνάσιο και λύκειο..)

Insomni@ 20-12-2007 14:25

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 39056)

Ναι!!!!!!Καλως ήρθες στην παγούπολη!!!!!:);)

pink 20-12-2007 14:30

Παράθεση:

Τιμεί τα τσογλάνια που σχολάνε και ουρλιάζουν στο δρόμο μεσημεριάτικα ;; (είχα ξεχάσει πως υπάρχει γυμνάσιο και λύκειο..)

Ναι. Μας χρωστας και κανα καφε τωρα που το σκεφτομαι! ;p
Απεριοριστα ομως!! Ρωτα κι εμενα πως εκανα που εφυγα 2 ωρες νωριτερα! ;)

Insomni@ 20-12-2007 14:33

Παράθεση:

Ναι,τα τιμεί γιατί πρέπει να τα ζήσουν κι αυτά....;D
Και που να δείς εμένα και την παρέα μου στο προαύλιο της σχολής όταν έχουμε όρεξη τι κάνουμε...όλη η φιλισοφική μας ακούει...

depoina 20-12-2007 14:35

Θα τα τιμούσε μόνο αν ούρλιαζαν σπίτι τους !!!! ;D

Neacel 20-12-2007 14:36

Κάρμα το ότι έχεις βάλει τον μουσηγέτη, φωτοδότη και ακερσεκόμη, Σπύρο Γρίβα σε τιμεί πολύ, πάρα πολύ....

Με τιμει που έχω αναλωθεί τις τελευταίες μέρες στο να βλέπω ταινίες σαν τις φυλακές ανηλίκων 1 και 2, σπιρτόκουτο και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις?;p

Insomni@ 20-12-2007 14:37

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 39064)
Κάρμα το ότι έχεις βάλει τον μουσηγέτη, φωτοδότη και ακερσεκόμη, Σπύρο Γρίβα σε τιμεί πολύ, πάρα πολύ....

Με τιμει που έχω αναλωθεί τις τελευταίες μέρες στο να βλέπω ταινίες σαν τις φυλακές ανηλίκων 1 και 2, σπιρτόκουτο και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις?;p

Αν σ' αρέσεουν,ναι σε τιμεί;D

depoina 20-12-2007 14:38

Παράθεση:

Σε τιμεί γιατί τουλάχιστον θα έκοψες τα πρωινάδικα, την τατιάνα κτλ..Ή τα βλέπεις και αυτά ;; ;D
Με τιμεί που πιστεύω πως όλες οι πικ σου στην υπογραφή είναι γτπ ;; ;D

Neacel 20-12-2007 14:49

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 39068)
Σε τιμεί γιατί τουλάχιστον θα έκοψες τα πρωινάδικα, την τατιάνα κτλ..Ή τα βλέπεις και αυτά ;; ;D
Με τιμεί που πιστεύω πως όλες οι πικ σου στην υπογραφή είναι γτπ ;; ;D

Ε δεν μπορώ πια να βλέπω.....
Όχι δεν σε τιμεί. Οι υπογραφές μου είναι έργα τέχνης....:rofl:

Mazda 6 20-12-2007 15:12

Παράθεση:

Πρέπει να προσθέσεις "Λαλάκης ο εισαγώμενος", "The Kopanoi", "Το παίζω καί πολύ άντρας", "Τα τούβλα", "Βασικά Καλησπέρα σας" και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ "Κλασσική περίπτωση βλάβης" για να σε τιμέι...:hehe:

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:17.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0