![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Με τιμεί που η μόνη απάντηση που μπορώ να βρω, είναι η απεγνωσμένη, σχεδόν αποκαλυπτική εξομολόγηση-ρητορική ερώτηση του Αστρολάβου, "εγώ δεν ξέρω τι αμαρτίες πληρώνω"; Ε ρε ξύλο που θέλω... |
Παράθεση:
Θα σε τιμούσε πιστεύω Όλοι θέλουν το ξύλο τους κάποτε...kalo!!! |
Με τιμεί που γυρνώντας απο τη σχολή είδα ένα μαγαζί με τίτλο ''Ρακόμελο shop''?:clap:
Το τιμεί που ήταν κλειστό? Το τιμεί που είναι κοντά στο σπίτι μου? |
Παράθεση:
Χμ μάλλον..Μήπως πέρασε από εκεί το γατόνι ;; :P Αμέ...Άντε καλά μεθύσια ;D |
Παράθεση:
Ε ναι, τι ήθελες, να πλακώνονται απο νωρίς στα ρακόμελα και να σέρνονται στο δρόμο;!:rofl: Ναι, γιατί αν γίνεις ντίρλα καμιά φορά θα είσαι κοντά για να τη πέσεις άμεσα:hehe: |
Τιμεί την Παπαρήγα που ήρθε στην Φιλοσοφική σήμερα για να μιλήσει?
Με τιμεί με μια φίλη μου που πήγαμε να δούμε τι θα πεί?;D Τιμεί το αμφιθέατρο που ήταν ντουμάνη στα τσιγάρα και πάθαμε ασφυξία? Μας τιμεί που βαρεθήκαμε,φύγαμε και κάτσαμε σε έναν ήσυχο διάδρομο και αρχίσαμε να τραγουδάμε το ''Αν η αγάπη'' του Πυροβολάκη? Μας τιμεί που δεν το σκοτώσαμε και τα καταφέραμε?;D |
Παράθεση:
Μμμμ, θα το σκεφτώ και θα σου πω:amhn: Ε τι περίμενες;!:P Αυτό ναι! Σας τιμεί! Σε συνδιασμό με το παραπάνω, ναι σίγουρα!:worship: |
Παράθεση:
όχι όχι Ναι, αυτό ακούω τώρα που το ποστάρω. πάλι καλά ;p |
Παράθεση:
Θα σε τιμούσε περισσότερο αν μας εδινές περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω μαγαζί, ωστε να το τιμίσουμε και εμείς. |
Με τιμεί που ενώ ζω 2 χρόνια σε μέρος μικρότερο των 100 ατόμων μαθαίνω φήμες και κουτσομπολιά που τα ήξεραν και οι πέτρες φέτος;
Με τιμεί που μου τα λένε άτομα καινούρια στο νησί; Με τιμεί που στο συγκρότημα γκαρσονιέρων που μένω πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν έχει πλακωθεί με τη σπιτονοικοκυρά μου; (Στα υπόλοιπα 5-6 διαμερίσματα είναι ή μαλωμένοι ή σκοτωμένοι) Με τιμεί που χθες μπαίνοντας να κάνω μπάνιο,μάλλον δεν έκλεισα καλά την εξώπορτα και βγαίνοντας από το μπάνιο την είδα διάπλατα ανοιχτή; |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:17. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin