![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! (αν δεν θες κανα 30ευρω όπως εγώ για να χορτάσεις). |
Με τιμεί που πριν λίγο,κατα λάθος και δυστυχώς,άκουσα το τραγούδι που έβγαλε η περσινή playmate Νάταλι??
Την τιμεί που δεν τα λέει καθόλου και κερδίζει με το σπαθί της τον τίτλο ''Απο φωνή κορμάρα''??;D Με τιμεί που το επόμενο τραγούδι που άκουσα ήταν απο Kylie Minogue(η οποία τα λέει και πολύ καλά)??:worship: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
κλασικά... και για μένα τα ίδια λένε... :rofl: ε ναι! οκ... με τιμεί που μετά από 3 μέρες με αναρρωτική... θα με πάει όλη η εβδομάδα... μπιιιιιιπ... με βλέπω να κλείνω 12ωρο... και αύριο μια από τα ίδια...???? |
Παράθεση:
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή... ποιά βδομάδα;!:hehe: |
Παράθεση:
Όχι....:(kalo!!! Εμένα (δεν) με τιμεί που θα πρέπει να κυκλοφορώ με ταξί για αρκετό χρονικό διάτημα? Άτιμοι ταξιτζήδες,θα μου πιουν το αίμα...:amhn: |
Παράθεση:
|
Τιμεί το καλό μου το φίλο το Στέλιο, που επείδή μετάνοιωσε και δεν αγόρασε το αυτοκίνητό του σε άσπρο χρώμα, αποφάσισε να φτιάξει το παλιό του ποδήλατο, να βρει τον κωδικό του χρώματος (white pearl metallic) και να το πάει κανονικά σε φανοποιό να το βάψει;!
Α ρε τρελοκομείο!!!;D |
Παράθεση:
εμενα με τιμει που ειμαι 2 χρονια χωρις μπροστινο φρενο στο ποδηλατακι μου? με τιμει που το καβαλαω ακομα ασχετα που κανω μαθηματα οδηγησης (αυτοκινητου)? θα με τιμει αν οταν παρω αμαξι τις κοντινες αποστασεις θα τις καλυπτω με το επικο πλεον,ποδηλατο? θα με τιμει να λεω οτι το κανω για λογους προστασιας του περιβαλλοντος ή δεν θα πιανει και θα μου πετανε ντοματες?:cry: |
Παράθεση:
Παράθεση:
Όοοοχι...Εμένα θέλουν οι ρόδες φούσκωμα;D Σε τιμεί!!! Ναι,τώρα να χαλάς βενζίνη για να πας 2 δρόμους απέναντι...:amhn: Θα σε τιμεί!!!Ας τους άλλους να λένε(ή να πετάνε...:P) |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:09. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin