![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
χαχαχα... έτσι... έτσι... πρέπει να ενισχυθεί η διοίκηση φρεγατών στη Σαλαμίνα... ζήτα και αναρρωτική λόγω υπερκόπωσης... :rofl: |
Mε τιμει που σημερα παρακολουθησα το ντερμπι Παναχαικη-Αχαγια για το μπασκετ κοριτσιων 1992-93;
Με τιμει που εφυγα στο ημιχρονο γτ χαναμε 31-16; |
Τιμεί μια φίλη μου που με ρώτησε τι είναι ο Αστέρας Τρίπολης;
Με τιμεί που της απάντησα ότι είναι στριπτιτζάδικο; Τη τιμεί που το 'χαψε; Τη τιμεί που όταν της εξήγησα μου είπε, "καλά είναι αυτό το πράμα Α' Εθνική;" ;D;D;D |
Παράθεση:
|
Τιμεί το Πάντειο που αποφάσισε φέτος να κάνει την εκπληξη και να βγάλει πρόγραμμα εαρινού εξαμήνου πριν καλα καλα τελειώσει η εξεταστική?(ήθελα να ξερα τι τους επιασε και είναι συνεπεις στιςς υποχρεώσεις τους)
Τους τιμεί που βγάλανε και ημερομηνίες εξεταστικής απο τώρα?(16 Ιουνίου με 4 Ιουλίου) Με τιμεί που σύμφωνα με το πρόγραμμα ξεκινάω αύριο κι ολας μάθημα ,το οποίο ειναι και απο τα πιο δύσκολα της σχολής? Με τιμει που δε σκοπευω να πάω? |
Ναι. Πρωτοτυπησε τουλαχιστον!
Οχι Οχι Ναι!! Με τιμει που επαιξα σημερα μετα απο πολλα πολλα χρονια βατραχακια στο ταβλι? Με τιμει που ΠΑΛΙ εχασα? :( |
@ elina: Μην ανησυχείς,θα αλλάξει 2-3 φορές μέσα στον πρώτο μήνα...
Με τιμεί που μετά από πάρα πάρα πολυ καιρό έχω απογοητευτεί έτσι με τον εαυτό μου και μάλλιστα για κάτι τόσο χαζό όπως τα μαθήματα; |
Παράθεση:
|
Τιμει συμμαθητες μ που πηγαν στο γυμναστηριο στο πανεπιστημιο για προπονηση βολει κ συνειδητοποιησαν οτι δν ειχαν μπαλα;;
|
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:17. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin