![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
|
Με τιμεί που έψησα χτες μια πρωτοετή να αγοράσει ένα βιβλίο μου ,που αυτή νομίζει οτι δεν θα το βρεί πουθενά?
Με τιμεί που εκμεταλλεύομαι τον πανικό των πρωτοετών για την εξεταστική και κάνω οτι τους βοηθάω ενώ αυτοί μου φωτοτυπούν τσάμπα τις σημειώσεις τους? Προσοχή .αν είναι κανείς απο Πάντειο παρακαλείται να μη με δώσει στις αρχές |
Παράθεση:
ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΕ ΤΙΜΟΥΝ ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΑ!!!:worship::worship::worship: |
Παράθεση:
Όχι... Όχι..άσε,άσε... Ναι!! Τι κακός που σαι...(καλά θα κάνεις;D) Παράθεση:
Ναι!!! Όχι... Παράθεση:
Παράθεση:
Ναι!! ΌΧΙ...:amhn: Πάλι καλά που δεν είμαι Πάντειο δηλαδή..:hehe: Με τιμεί που ενσάρκωσα σήμερα το χορεύοντας στην βροχή αν και δεν χόρευα??? Με τιμεί που όλες οι άλλες έχουν αγχωθεί με την εξεταστική και γώ είμαι-για τα κυβικά μου-αρκετά ψύχραιμη πλέον??? Μας τιμεί που τσακίσαμε τα γεμιστά της σχολής σήμερα??? |
Παράθεση:
Αμε.... ΟΧΙ! Το φαγητό της Λέσχης θα το ζήλευε μόνο πλήρωμα, αποτυχημένου μάλιστα, πειρατικού πλοίου στο οποίο εκτελεί χρέη μάγειρα ένας χοντρός, γεμάτος τρίχες, πάσχων απο σύφιλη, που ανέβηκε στο καράβι απο λιμάνι που είχε πέσει επιδημία χολέρας... και πάλι όμς οι πειρατές θα πρέπει να ήταν κάργα πιωμένοι στο ρούμι!!!! |
Παράθεση:
Xαχαχαχαχαχα,σε τιμεί να γίνεις συγγραφέας ε......:clap:Κι όμως believe it or not ήταν πολύ καθαρά και καλά!!!Και σου μιλάω γω,η μεγαλύτερη σιχασιάρα του πλανήτη...;D Ήταν πολύ προσεγμένα όλα!!! |
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/200...01_468x626.jpg
Πόσο τον τιμούν τον Πίτερ Κράουτς οι μεταμφιέσεις του, χωρίς να είναι καν καρναβάλι; |
Είναι υποστηρικτής του (θου κύριε) linux μάλλον...
Μας τιμεί που ξεκινήσαμε να βλέπουμε τα "Ράμπο",μιας και θα βγει το 4; |
Όχι [:P]
Ναι Με τιμεί που αύριο θα λυώσω στον ύπνο; Τιμεί τα ελληνικά ΜΜΕ που έχουν πάρει αμπάριζα το θέμα ζαχόπουλου; |
Παράθεση:
Και γω θα σου πουλησω τις γνωσεις μου στην στατιστική....;p:rofl: Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:10. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin