WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Mazda 6 26-02-2008 23:08

Απάντηση: Με τιμεί που...

Με τιμεί που έσπασα τα μαμημένα τα 90 κιλά σήμερα;

Με τιμεί που πάω φουλ για τα 89 σε μια βδομάδα;

Με τιμεί που κάνω διατροφή-προπόνηση και ταυτόχρονα έχω σκιστεί στο διάβασμα και στο Πανεπιστήμιο;

Με τιμεί που θα παω μάθημα αύριο και θα χάσω το ματς του ΑΟ ΧΑΝΙΑ με τον Μινώταυρο;:(

TALOS 26-02-2008 23:24

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Elina (Μήνυμα 46364)
Με τιμεί που έδωσα σήμερα το τελευταιο μάθημα της εξεταστικής και το πέρασα και με βαθμό?(και ήταν και προφορικό)
Με τιμεί που στην ουρά προς εξέταση ήταν μπροστά μου αλλα 15 άτομα αλλα εγώ πέρασα μπροστά απο όλους εκμεταλλεύομενη οτι ήταν όλες πρωτοετείς?
Τιμεί μια κοπελιά που ρώτησε έναν κύριο που πήγε να μπεί στην αίθουσα "εεε εξεταζεστε κι εσείς?εχουμε σειρα!!" .
την τιμεί που αυτός ο "κύριος" της απήντησε "Μα τι λετε κοπέλα μου?Εγώ είμαι ο καθηγητής!!!":rofl:
Πόσο ούφο πια η κοπέλα??

αντε καλο καλοκαιρι τωρα
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΡΑΤΟ ΕΣΥ ΝΑ ΠΗΖΕΙΣ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΤΟΨΑΡΑ
το ξανθο εχει ποτισει ε?

gatoni 26-02-2008 23:30

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 46370)
Με τιμεί που κάνω διατροφή-προπόνηση και ταυτόχρονα έχω σκιστεί στο διάβασμα και στο Πανεπιστήμιο;

Με τιμεί που θα παω μάθημα αύριο και θα χάσω το ματς του ΑΟ ΧΑΝΙΑ με τον Μινώταυρο;:(

ΟΧΙ!

Κάτω ο ίσιος δρόμος! Όλοι στον στραβό!!

xoulk13 27-02-2008 00:33

Με τιμεί που για το μάθημα της Παρασκευής θα έπρεπε να διαβάσουμε την Eroica του Πολίτη κι εγώ τη βρήκα σε dvd του Κακογιάννη και την πήρα να τη δω,αφού δεν υπήρχε περίπτωση να το διαβάσω;

pink 27-02-2008 00:34

Ναι, πρακτικος τουλαχιστον!

Insomni@ 27-02-2008 00:36

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο xoulk13 (Μήνυμα 46400)
Με τιμεί που για το μάθημα της Παρασκευής θα έπρεπε να διαβάσουμε την Eroica του Πολίτη κι εγώ τη βρήκα σε dvd του Κακογιάννη και την πήρα να τη δω,αφού δεν υπήρχε περίπτωση να το διαβάσω;

Σε τιμεί :clap: αλλά είσαι μεγάλος λουφαδόρος ε...:rofl:

MaDa 27-02-2008 01:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο xoulk13 (Μήνυμα 46400)

ένα μεγάαααλο ναι!!!

όσες πιο πολλές αισθήσεις χρησιμοποιείς τόσο καλύτερα το εμπεδώνεις...!!!!:)

Bots 27-02-2008 01:49

:wtf:με τιμει που απο το μεσημερι εχω πωρωθει με ηχογραφηση του Χοντροθυμιου, που σε τριλημμα κλαους που τελειωνει:
...ή ο Σημιτης παει βοτανικο και λεει:ειναι μακετο, εκεινος πεταει το: ειναι μακετο τουτο το εργο!!!! και το ακουω και το σχολιαζω ΣΥΝΕΧΕΙΑ????????;D;D;D

aitherovamon 27-02-2008 05:01

με τιμει που καθομαι και βλεπω τον πανμεγιστο τσακ νορρις σε ενα ρεσιταλ ερμηνειας , ενω σε 4 ωρες γραφω το τελευταιο και ισως κυριοτερο μαθημα της εξεταστικης;

Insomni@ 27-02-2008 08:25

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Bots (Μήνυμα 46407)
:wtf:με τιμει που απο το μεσημερι εχω πωρωθει με ηχογραφηση του Χοντροθυμιου, που σε τριλημμα κλαους που τελειωνει:
...ή ο Σημιτης παει βοτανικο και λεει:ειναι μακετο, εκεινος πεταει το: ειναι μακετο τουτο το εργο!!!! και το ακουω και το σχολιαζω ΣΥΝΕΧΕΙΑ????????;D;D;D

Ναι,πλάκα θα χει αυτό:P

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 46408)
με τιμει που καθομαι και βλεπω τον πανμεγιστο τσακ νορρις σε ενα ρεσιταλ ερμηνειας , ενω σε 4 ωρες γραφω το τελευταιο και ισως κυριοτερο μαθημα της εξεταστικης;

Ναι!!

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:00.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0