WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

pink 24-02-2008 09:42

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο xoulk13 (Μήνυμα 46180)
Με τιμεί που μετά τις τελευταίες μέρες έχω μαζέψει ένα πακέτο με "με τιμεί που" που θεωρώ πως ως δημοσίευση θα ήταν από τις επικότερες ever;

Με τιμεί που δεν θα τα πω επειδή δεν είναι από αυτά που ανεβαίνουν στο Ίντερνετ;

Με τιμεί που παρότι δεν αναφέρω το πακέτο σας είπα για τη ύπαρξή του και την αξιολόγησή του απλά και μόνο επειδή αυτός είμαι ο μικρός provocator;

Τέλος,με τιμεί που εκθέτω τον εαυτό μου και γι'αυτό το λόγο επίσημα διαψεύδω τις παραπάνω δηλώσεις μου και τις χαρακτηρίζω ως προβοκάτσια από τον εαυτό μου εναντίον μου στα πλαίσια ενός ανελέητου πόλεμου λάσπης που όμως δεν μας αποθαρρύνει από το έργο μας;

Ναι
Οχι
Οχι
Καληνυχτα :hehe:

Insomni@ 24-02-2008 14:27

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 46175)
Με τιμει που πηγα επισκεψη σε σπιτι μετα απ το γαμο κι ενω ολοι ηταν ντυμενοι φυσιολογικα εγω ημουν με κουστουμι και γραβατα?
Με τιμει που ερωτευτηκα μια διατροφολογο που ετρωγε μιλφειγ βραδυατικα?
Με τιμει που απο αυριο αρχιζω εντατικα να τρωω λιπη και λοιπες μαλακιες,ωστε να γινω πελατης της?
Με τιμει που αυριο ειμαι ενδον και εχω ξενερωσει?αντε καληνυχτα,τα λεμε τη δευτερα.

Ναι,σαν τη μύγα μες το γάλα θα σουν...(Αν έβγαζες σακάκι-γραβάτα θα σουν πιο νορμάλ λογικά;D)
Ναι!!!kalo!!!
Μπορείς να πας να της ζητήσεις συμβουλές,ρε Τάλε.Θα βρεις τρόπο εσύ..
Όχι...Αλλά σε τιμεί που ξενέρωσες:P

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο xoulk13 (Μήνυμα 46180)
Με τιμεί που μετά τις τελευταίες μέρες έχω μαζέψει ένα πακέτο με "με τιμεί που" που θεωρώ πως ως δημοσίευση θα ήταν από τις επικότερες ever;

Με τιμεί που δεν θα τα πω επειδή δεν είναι από αυτά που ανεβαίνουν στο Ίντερνετ;

Με τιμεί που παρότι δεν αναφέρω το πακέτο σας είπα για τη ύπαρξή του και την αξιολόγησή του απλά και μόνο επειδή αυτός είμαι ο μικρός provocator;

Τέλος,με τιμεί που εκθέτω τον εαυτό μου και γι'αυτό το λόγο επίσημα διαψεύδω τις παραπάνω δηλώσεις μου και τις χαρακτηρίζω ως προβοκάτσια από τον εαυτό μου εναντίον μου στα πλαίσια ενός ανελέητου πόλεμου λάσπης που όμως δεν μας αποθαρρύνει από το έργο μας;

Ναι σε τιμεί,φαντάζομαι τι θα 'ναι...kalo!!!
Ναι σε τιμεί!!!:clap:
Μικρέ provocator(:rofl:),σε τιμεί πιστεύω
Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις διπλή προσωπικότητα χουλκάκο???:amhn:

pippo 9 24-02-2008 16:02

1 Συνημμένο(α)
Με τιμεί που τρώω αυτο το κείκ????

Mazda 6 24-02-2008 16:15

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pippo 9 (Μήνυμα 46193)

Άνετα όμως...

Elina 24-02-2008 16:24

Παράθεση:

οου εννοειται οτι σε τιμεί.
με τιμεί εμένα που πήγα πριν λίγο να ανοίξω ένα ντουλάπι και τράβηξα κάποιον μυ στην πλάτη μου και δεν μπορώ να κουνηθώ?
Με τιμεί που δεν είναι κανένας σπίτι και δεν ξέρω τι ώρα θα επιστρέψουνε για να με βοηθήσουνε?
Λετε αν κάνω ζεστό μπάνιο να βοηθήσει??

pippo 9 24-02-2008 16:26

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Elina (Μήνυμα 46201)
οου εννοειται οτι σε τιμεί.
με τιμεί εμένα που πήγα πριν λίγο να ανοίξω ένα ντουλάπι και τράβηξα κάποιον μυ στην πλάτη μου και δεν μπορώ να κουνηθώ?
Με τιμεί που δεν είναι κανένας σπίτι και δεν ξέρω τι ώρα θα επιστρέψουνε για να με βοηθήσουνε?
Λετε αν κάνω ζεστό μπάνιο να βοηθήσει??

Και δεν κάνεις ένα.....

mousaka+10 24-02-2008 16:36

Παράθεση:

Mε τιμει που το εχω φαει πολλες φορες;;

pink 24-02-2008 16:50

Τουλαχιστον δεν παχαινει!! :hehe:

anthropas 24-02-2008 16:51

Καλα δες πως εχει γινει ο μουσακας πρωτα...ο σοφο της πατρας

mousaka+10 24-02-2008 17:25

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 46207)
Καλα δες πως εχει γινει ο μουσακας πρωτα...ο σοφο της πατρας

Σ αυτο εχεις δικιο...πως θα κυκλοφορησω εξω 50 κιλα ανθρωπος μαμω τα κεικ μ μεσα;:rofl:

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:38.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0