WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

gatoni 27-05-2009 18:04

Απάντηση: Με τιμεί που...

Με τιμεί που έχω πάρει μονότερμα την καλύτερη υπηρεσία, το τηλεφωνικό κέντρο του στρατοπέδου (ΚΕΠΙΚ) όπου έχουμε laptop, κλιματιστικό και τόμους με σταυρόλεξα;
Με τιμεί που έχω καβατζωθεί τόσο πολύ που κάνω σκοπιά σχεδόν όποτε θέλω και ΦΥΣΙΚΑ όποιο νούμερο θέλω;
Με τιμεί που από βδομάδα τις υπηρεσίες θα τις βγάζω εγώ; ;D
Με τιμεί που χτες ενώ όλοι κάνανε ή οπλασκήσεις ή σκοπέτα εγώ στο ΚΕΠΙΚ για να περάσει η ώρα έπαιζα τάβλι με τον εαυτό μου;tease
Με τιμεί που είμαι τόσο μεγάλη παιχτούρα που ούτε εγώ δεν μπορώ να με κερδίσω??? :rofl:

mesi13 27-05-2009 19:55

Που εισαι και καβατζωθηκες ετσι;

gatoni 27-05-2009 20:57

Σάμο κατά τύχη,χωρίς βίσμα χωρίς τίποτα. Απλά έκατσαν κάποιες καλές και καβατζώθηκα. Γενικά ο ΕΣ είναι να είσαι στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή απ' όσα βλέπω και τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.

ΥΓ: Με τιμεί που σκέφτομαι σοβαρά μέχρι να απολυθώ να αλλάξω το username από gatoni σε fidoni??

irak7lio 10-06-2009 11:11

με τιμει που σημερα το πρωι εγραφα γεωμετρια κ χθες βραδυ ειχα λιωσει να ακουω την εκμπομπη κ μετα ελιωσα στο μανατζερ???
το αποτελεσμα του διαγωνισματος μ το εχω βγαλει μονος μ....
δν χρειαζονται διορθωτες πια για μενα!!!!!:cry:

Mazda 6 10-06-2009 11:23

Ναι φίλε! Σε τιμεί!

MaDa 11-07-2009 10:57

Με τιμεί που...
- χθες παραλίγο να γίνει μπουρλότο το δωμάτιό μου στο ξενοδοχείο?
- μόλις είδα καπνούς... έφυγα τρέχοντας? ενώ άλλος χτύπαγε το συναγερμό... (πάλι καλά) ;D
- στη reception δεν είχαν πάρει χαμπάρι τίποτα...?
- πάλι καλά που είχαν έρθει φίλοι για φαγητό... και μετά τους έχωσα και κουβάλαγαν βαλίτσες...?
- ΑΚΟΜΑ είναι μαύρη η μύτη μου?

Astrolabos 11-07-2009 13:11

ναι σε όλα:P

Mazda 6 12-07-2009 00:29

Ναι σε τιμούν όλα!!! :)

Insomni@ 15-07-2009 18:55

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 65557)
Με τιμεί που έχω πάρει μονότερμα την καλύτερη υπηρεσία, το τηλεφωνικό κέντρο του στρατοπέδου (ΚΕΠΙΚ) όπου έχουμε laptop, κλιματιστικό και τόμους με σταυρόλεξα;
Με τιμεί που έχω καβατζωθεί τόσο πολύ που κάνω σκοπιά σχεδόν όποτε θέλω και ΦΥΣΙΚΑ όποιο νούμερο θέλω;
Με τιμεί που από βδομάδα τις υπηρεσίες θα τις βγάζω εγώ;
Με τιμεί που χτες ενώ όλοι κάνανε ή οπλασκήσεις ή σκοπέτα εγώ στο ΚΕΠΙΚ για να περάσει η ώρα έπαιζα τάβλι με τον εαυτό μου;
Με τιμεί που είμαι τόσο μεγάλη παιχτούρα που ούτε εγώ δεν μπορώ να με κερδίσω??? :rofl:

Εννοείται!!!;p
Ναί,αυτό θα πει τύχηηηηη!!!
χοχοχο ναι!!!
Ναιιιι!!!
kalo!!!

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο irak7lio (Μήνυμα 65648)
με τιμει που σημερα το πρωι εγραφα γεωμετρια κ χθες βραδυ ειχα λιωσει να ακουω την εκμπομπη κ μετα ελιωσα στο μανατζερ???
το αποτελεσμα του διαγωνισματος μ το εχω βγαλει μονος μ....
δν χρειαζονται διορθωτες πια για μενα!

Yes dear!!

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 65883)
Με τιμεί που...
- χθες παραλίγο να γίνει μπουρλότο το δωμάτιό μου στο ξενοδοχείο?
- μόλις είδα καπνούς... έφυγα τρέχοντας? ενώ άλλος χτύπαγε το συναγερμό... (πάλι καλά)
- στη reception δεν είχαν πάρει χαμπάρι τίποτα...?
- πάλι καλά που είχαν έρθει φίλοι για φαγητό... και μετά τους έχωσα και κουβάλαγαν βαλίτσες...?
- ΑΚΟΜΑ είναι μαύρη η μύτη μου?

Όχι..δεν θέλουμε τέτοια.. :(
Ναι!!χεχε
Όχι βέβαια..τι σκ@τ@ reception είναι?:P
αχαχα ναι!!!
όχι...

Mazda 6 03-08-2009 18:47

Τιμεί το MSN που στέλνεις μήνυμα σε κάποιον τη Δευτέρα και το διαβάζει μάλλον τη Τρίτη;! :)

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:39.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0