![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Με τιμεί που έχω πάρει μονότερμα την καλύτερη υπηρεσία, το τηλεφωνικό κέντρο του στρατοπέδου (ΚΕΠΙΚ) όπου έχουμε laptop, κλιματιστικό και τόμους με σταυρόλεξα;
Με τιμεί που έχω καβατζωθεί τόσο πολύ που κάνω σκοπιά σχεδόν όποτε θέλω και ΦΥΣΙΚΑ όποιο νούμερο θέλω; Με τιμεί που από βδομάδα τις υπηρεσίες θα τις βγάζω εγώ; ;D Με τιμεί που χτες ενώ όλοι κάνανε ή οπλασκήσεις ή σκοπέτα εγώ στο ΚΕΠΙΚ για να περάσει η ώρα έπαιζα τάβλι με τον εαυτό μου;tease Με τιμεί που είμαι τόσο μεγάλη παιχτούρα που ούτε εγώ δεν μπορώ να με κερδίσω??? :rofl: |
Που εισαι και καβατζωθηκες ετσι;
|
Σάμο κατά τύχη,χωρίς βίσμα χωρίς τίποτα. Απλά έκατσαν κάποιες καλές και καβατζώθηκα. Γενικά ο ΕΣ είναι να είσαι στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή απ' όσα βλέπω και τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.
ΥΓ: Με τιμεί που σκέφτομαι σοβαρά μέχρι να απολυθώ να αλλάξω το username από gatoni σε fidoni?? |
με τιμει που σημερα το πρωι εγραφα γεωμετρια κ χθες βραδυ ειχα λιωσει να ακουω την εκμπομπη κ μετα ελιωσα στο μανατζερ???
το αποτελεσμα του διαγωνισματος μ το εχω βγαλει μονος μ.... δν χρειαζονται διορθωτες πια για μενα!!!!!:cry: |
Ναι φίλε! Σε τιμεί!
|
Με τιμεί που...
- χθες παραλίγο να γίνει μπουρλότο το δωμάτιό μου στο ξενοδοχείο? - μόλις είδα καπνούς... έφυγα τρέχοντας? ενώ άλλος χτύπαγε το συναγερμό... (πάλι καλά) ;D - στη reception δεν είχαν πάρει χαμπάρι τίποτα...? - πάλι καλά που είχαν έρθει φίλοι για φαγητό... και μετά τους έχωσα και κουβάλαγαν βαλίτσες...? - ΑΚΟΜΑ είναι μαύρη η μύτη μου? |
ναι σε όλα:P
|
Ναι σε τιμούν όλα!!! :)
|
Παράθεση:
Ναί,αυτό θα πει τύχηηηηη!!! χοχοχο ναι!!! Ναιιιι!!! kalo!!! Παράθεση:
Παράθεση:
Ναι!!χεχε Όχι βέβαια..τι σκ@τ@ reception είναι?:P αχαχα ναι!!! όχι... |
Τιμεί το MSN που στέλνεις μήνυμα σε κάποιον τη Δευτέρα και το διαβάζει μάλλον τη Τρίτη;! :)
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:39. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin