WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Insomni@ 24-02-2008 17:38

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pippo 9 (Μήνυμα 46193)
Με τιμεί που τρώω αυτο το κείκ????

Ναι;D

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Elina (Μήνυμα 46201)
με τιμεί εμένα που πήγα πριν λίγο να ανοίξω ένα ντουλάπι και τράβηξα κάποιον μυ στην πλάτη μου και δεν μπορώ να κουνηθώ?
Με τιμεί που δεν είναι κανένας σπίτι και δεν ξέρω τι ώρα θα επιστρέψουνε για να με βοηθήσουνε?
Λετε αν κάνω ζεστό μπάνιο να βοηθήσει??

Όχι..:(
Όχι
Ναι,και κάνε του μασάζ με σαπούνι και ζεστό νερό

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 46204)
Mε τιμει που το εχω φαει πολλες φορες;;

Ανάλογα:P

Insomni@ 24-02-2008 17:38

Τιμεί τη γιαγιά μου σήμερα που με είδε και μου λέει ΤΗΝ ατάκα:''Κορίτσι μου,κοίτα μην πάθεις καμια νευρική ανορεξία και γίνεις ένας κουνιστός σκελετός''???
Με τιμεί που την κοίταξα με ύφος και της είπα ''Δεν πας καλά''???

MaDa 24-02-2008 18:20

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 46175)
Με τιμει που πηγα επισκεψη σε σπιτι μετα απ το γαμο κι ενω ολοι ηταν ντυμενοι φυσιολογικα εγω ημουν με κουστουμι και γραβατα?
Με τιμει που ερωτευτηκα μια διατροφολογο που ετρωγε μιλφειγ βραδυατικα?
Με τιμει που απο αυριο αρχιζω εντατικα να τρωω λιπη και λοιπες μαλακιες,ωστε να γινω πελατης της?
Με τιμει που αυριο ειμαι ενδον και εχω ξενερωσει?αντε καληνυχτα,τα λεμε τη δευτερα.

ναι.... αλλά δεν σε τιμεί που καθόσουνα όρθιος για να μην το τσαλακώσεις...;p
ναι ναι ναι.... πες τα νωρίτερα αυτά!!!
όχι... και τυχαία μπορείς να πας... αλλά μπορείς να ρωτήσεις και συμβουλές από μσν.... (50 ευρά για να στην δώσω...):rofl:
οοο... κακομοίρη....:(

Mazda 6 24-02-2008 19:04

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Elina (Μήνυμα 46201)
με τιμεί εμένα που πήγα πριν λίγο να ανοίξω ένα ντουλάπι και τράβηξα κάποιον μυ στην πλάτη μου και δεν μπορώ να κουνηθώ?
Με τιμεί που δεν είναι κανένας σπίτι και δεν ξέρω τι ώρα θα επιστρέψουνε για να με βοηθήσουνε?
Λετε αν κάνω ζεστό μπάνιο να βοηθήσει??

Μμμμμ όχι:amhn:
Και πάλι όχι
Καλύτερα να περιμένεις να σε τρίψει κάποιος με βολταρέν ή κάουντερ πέιν και προς το παρόν ξάπλα με ένα μαξιλάρι κάτω απο τα γόνατα να ισιώνει η πλάτη σου.

Mazda 6 24-02-2008 19:06

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 46214)
Τιμεί τη γιαγιά μου σήμερα που με είδε και μου λέει ΤΗΝ ατάκα:''Κορίτσι μου,κοίτα μην πάθεις καμια νευρική ανορεξία και γίνεις ένας κουνιστός σκελετός''???
Με τιμεί που την κοίταξα με ύφος και της είπα ''Δεν πας καλά''???

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Όχι θα μπορούσες να της πεις κι εσύ καμιά ατάκα!:hehe:

MaDa 25-02-2008 14:50

με τιμεί που αύριο στις 4 δίνω μάθημα... και θα λείπω όλη μέρα από τη δουλειά...?

με τιμεί που δεν έχω διαβάσει και θα πάω μόνο και μόνο για να πάρω την βεβαίωση... ?

με τιμεί που θέλω να πάω βόλτα για καφέ και όλες οι φίλες μου και οι φίλοι μου δουλεύουν?

TALOS 25-02-2008 15:04

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 46253)
με τιμεί που αύριο στις 4 δίνω μάθημα... και θα λείπω όλη μέρα από τη δουλειά...?

με τιμεί που δεν έχω διαβάσει και θα πάω μόνο και μόνο για να πάρω την βεβαίωση... ?

με τιμεί που θέλω να πάω βόλτα για καφέ και όλες οι φίλες μου και οι φίλοι μου δουλεύουν?

Σε τιμει που εχεις κανει copy paste αυτη την προταση και θα τη γραφεις ως τα 30 σου?
Μπορεις επισης να κατσεις ολο το τριωρο μεσα μπας και αντιγραψεις.
Σπιτι για κακαο γρηγορα.

MaDa 25-02-2008 15:08

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 46254)
Σε τιμει που εχεις κανει copy paste αυτη την προταση και θα τη γραφεις ως τα 30 σου?
Μπορεις επισης να κατσεις ολο το τριωρο μεσα μπας και αντιγραψεις.
Σπιτι για κακαο γρηγορα.

όλα κρατούνται και αποθηκεύονται...

δεν σε τιμεί που... "μπήκες μόνος σου στη μαύρη λίστα..."

(66)

:fit:

Mazda 6 25-02-2008 15:36

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 46253)

Ναι
Ναι
Σε τιμεί που θες να πας, δε θα σε τιμεί αν δε βρείς παρέα:)

MaDa 26-02-2008 13:54

με τιμεί που όταν πήγα σήμερα γυμναστήριο ήμουνα μόνη μου?

με τιμεί που χάζευα μετά μια μαύρη γαζέλα που έκανε 45 λεπτά ελλειπτικό?

τιμεί που γυμναστή που αυτοβούλως μου ανέβαζε την ταχύτητα και την κλήση στον διάδρομο? ρώτα ρε άνθρωπε!!!

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:39.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0