![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Ναι;D Παράθεση:
Όχι Ναι,και κάνε του μασάζ με σαπούνι και ζεστό νερό Παράθεση:
|
Τιμεί τη γιαγιά μου σήμερα που με είδε και μου λέει ΤΗΝ ατάκα:''Κορίτσι μου,κοίτα μην πάθεις καμια νευρική ανορεξία και γίνεις ένας κουνιστός σκελετός''??? Με τιμεί που την κοίταξα με ύφος και της είπα ''Δεν πας καλά''??? |
Παράθεση:
ναι ναι ναι.... πες τα νωρίτερα αυτά!!! όχι... και τυχαία μπορείς να πας... αλλά μπορείς να ρωτήσεις και συμβουλές από μσν.... (50 ευρά για να στην δώσω...):rofl: οοο... κακομοίρη....:( |
Παράθεση:
Και πάλι όχι Καλύτερα να περιμένεις να σε τρίψει κάποιος με βολταρέν ή κάουντερ πέιν και προς το παρόν ξάπλα με ένα μαξιλάρι κάτω απο τα γόνατα να ισιώνει η πλάτη σου. |
Παράθεση:
Όχι θα μπορούσες να της πεις κι εσύ καμιά ατάκα!:hehe: |
με τιμεί που αύριο στις 4 δίνω μάθημα... και θα λείπω όλη μέρα από τη δουλειά...?
με τιμεί που δεν έχω διαβάσει και θα πάω μόνο και μόνο για να πάρω την βεβαίωση... ? με τιμεί που θέλω να πάω βόλτα για καφέ και όλες οι φίλες μου και οι φίλοι μου δουλεύουν? |
Παράθεση:
Μπορεις επισης να κατσεις ολο το τριωρο μεσα μπας και αντιγραψεις. Σπιτι για κακαο γρηγορα. |
Παράθεση:
όλα κρατούνται και αποθηκεύονται... δεν σε τιμεί που... "μπήκες μόνος σου στη μαύρη λίστα..." (66) :fit: |
Παράθεση:
Ναι Σε τιμεί που θες να πας, δε θα σε τιμεί αν δε βρείς παρέα:) |
με τιμεί που όταν πήγα σήμερα γυμναστήριο ήμουνα μόνη μου?
με τιμεί που χάζευα μετά μια μαύρη γαζέλα που έκανε 45 λεπτά ελλειπτικό? τιμεί που γυμναστή που αυτοβούλως μου ανέβαζε την ταχύτητα και την κλήση στον διάδρομο? ρώτα ρε άνθρωπε!!! |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:39. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin