WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Astrolabos 26-02-2008 14:00

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 46305)
με τιμεί που όταν πήγα σήμερα γυμναστήριο ήμουνα μόνη μου?

με τιμεί που χάζευα μετά μια μαύρη γαζέλα που έκανε 45 λεπτά ελλειπτικό?

τιμεί που γυμναστή που αυτοβούλως μου ανέβαζε την ταχύτητα και την κλήση στον διάδρομο? ρώτα ρε άνθρωπε!!!

Ναι
Ναι
Βεβαίως και Ναι!:rofl:

Insomni@ 26-02-2008 15:09

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 46305)
με τιμεί που όταν πήγα σήμερα γυμναστήριο ήμουνα μόνη μου?

με τιμεί που χάζευα μετά μια μαύρη γαζέλα που έκανε 45 λεπτά ελλειπτικό?

τιμεί που γυμναστή που αυτοβούλως μου ανέβαζε την ταχύτητα και την κλήση στον διάδρομο? ρώτα ρε άνθρωπε!!!

Ναι και το ρωτάς?:clap:
Ναι?^o)
Όχι,αλλά για να το κάνει κάτι θα ξερε..:P

TALOS 26-02-2008 17:28

Τιμει το γατονι που ξενερωνει ολο και περισσοτερο γιατι ξερει οτι η μερα που θα παρουσιαστει εντελως ψαρωμενος στο στρατοπεδο πρωτη μερα ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ?

Insomni@ 26-02-2008 17:45

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 46323)
Τιμει το γατονι που ξενερωνει ολο και περισσοτερο γιατι ξερει οτι η μερα που θα παρουσιαστει εντελως ψαρωμενος στο στρατοπεδο πρωτη μερα ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ?

Ναιkalo!!!
Υπάρχει κανας λογικός άνθρωπος που χαίρεται/ενθουσιάζεται όταν ξέρει ότι αργά ή γρήγορα θα παρουσιαστεί?:rofl:

gatoni 26-02-2008 18:04

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 46323)

Διαψεύδω τις παραπάνω δηλώσεις του φερόμενου ως φαντάρου Τάλου!
Δεν ξενερώνω καθόλου με την ιδέα να πάω στρατό αγαπητέ ανύπαρκτε!

Σε τιμεί που 10 το πρωί που ξενέρωνες στο στρατόπεδο άλλαζα πλευρό και ετοιμαζόμουν για το δεύτερο 5ωρο ημίχρονο του ύπνου μου;

Τιμεί τον ΤΑΛΟ που λέει πως πάει στρατό ενώ στην πραγματικότητα πάει κατασκήνωση;

TALOS 26-02-2008 18:14

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 46326)
Διαψεύδω τις παραπάνω δηλώσεις του φερόμενου ως φαντάρου Τάλου!
Δεν ξενερώνω καθόλου με την ιδέα να πάω στρατό αγαπητέ ανύπαρκτε!

Σε τιμεί που 10 το πρωί που ξενέρωνες στο στρατόπεδο άλλαζα πλευρό και ετοιμαζόμουν για το δεύτερο 5ωρο ημίχρονο του ύπνου μου;

Τιμεί τον ΤΑΛΟ που λέει πως πάει στρατό ενώ στην πραγματικότητα πάει κατασκήνωση;

χμμμμμμμμμμ για να θυμηθω....α ναι στις 10.00 κατεβασα το σταυροποδι γιατι ειναι η ωρα που βαζω την τηλεοραση στη ΝΕΤ. Εχει Τσαπανιδου και δε λεει να μη δεις ως τις 11 που βαζει Μουσελιμη στο Ματζικ. Αληθεια πιανεις ματζικ εκει στο προαστιο του Αγρινιου?

Κατασκηνωση με φρεγατες αντιτορπιλικα αρματαγωγα κανονιοφορους κλπ πλοια που χαρις στην ετοιμοτητα των ελληνων φανταρων κοιμασαι ησυχος εσυ μεχρι το μεσημερι πρωτη φορα βλεπω.

ΤΙΜΕΙ ΤΟ ΓΑΤΟΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΞΕΙ?????????;D

gatoni 26-02-2008 18:18

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 46328)
Κατασκηνωση με φρεγατες αντιτορπιλικα αρματαγωγα κανονιοφορους κλπ πλοια που χαρις στην ετοιμοτητα των ελληνων φανταρων κοιμασαι ησυχος εσυ μεχρι το μεσημερι πρωτη φορα βλεπω.

Παράθεση:

χμμμμμμμμμμ για να θυμηθω....α ναι στις 10.00 κατεβασα το σταυροποδι γιατι ειναι η ωρα που βαζω την τηλεοραση στη ΝΕΤ. Εχει Τσαπανιδου και δε λεει να μη δεις ως τις 11 που βαζει Μουσελιμη στο Ματζικ. Αληθεια πιανεις ματζικ εκει στο προαστιο του Αγρινιου?

kalo!!!kalo!!!kalo!!!

Σε τιμεί που αυτοαναιρείσαι μέσα στο ίδιο ποστ???

Παράθεση:

ΤΙΜΕΙ ΤΟ ΓΑΤΟΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΞΕΙ?????????;D

Έτσι νομίζεις,ε; :hehe:

Elina 26-02-2008 22:36

Με τιμεί που έδωσα σήμερα το τελευταιο μάθημα της εξεταστικής και το πέρασα και με βαθμό?(και ήταν και προφορικό)
Με τιμεί που στην ουρά προς εξέταση ήταν μπροστά μου αλλα 15 άτομα αλλα εγώ πέρασα μπροστά απο όλους εκμεταλλεύομενη οτι ήταν όλες πρωτοετείς?
Τιμεί μια κοπελιά που ρώτησε έναν κύριο που πήγε να μπεί στην αίθουσα "εεε εξεταζεστε κι εσείς?εχουμε σειρα!!" .
την τιμεί που αυτός ο "κύριος" της απήντησε "Μα τι λετε κοπέλα μου?Εγώ είμαι ο καθηγητής!!!":rofl:
Πόσο ούφο πια η κοπέλα??

Insomni@ 26-02-2008 22:50

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Elina (Μήνυμα 46364)
Με τιμεί που έδωσα σήμερα το τελευταιο μάθημα της εξεταστικής και το πέρασα και με βαθμό?(και ήταν και προφορικό)
Με τιμεί που στην ουρά προς εξέταση ήταν μπροστά μου αλλα 15 άτομα αλλα εγώ πέρασα μπροστά απο όλους εκμεταλλεύομενη οτι ήταν όλες πρωτοετείς?
Τιμεί μια κοπελιά που ρώτησε έναν κύριο που πήγε να μπεί στην αίθουσα "εεε εξεταζεστε κι εσείς?εχουμε σειρα!!" .
την τιμεί που αυτός ο "κύριος" της απήντησε "Μα τι λετε κοπέλα μου?Εγώ είμαι ο καθηγητής!!!":rofl:
Πόσο ούφο πια η κοπέλα??

Nαι!!Μπράβο!!:clap:
Εννοείται!!
Όχι αφού ήταν κύριος(δλδ μεγάλος σε ηλικία...)
Ναι αλλά έπρεπε κανονικά να της έλεγε ''αααχ,ναι..αιώνιος φοιτητής...'';D

Mazda 6 26-02-2008 23:07

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Elina (Μήνυμα 46364)
Πόσο ούφο πια η κοπέλα??

KAI ΦΥΣΙΚΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! ΕΛΕΟΣ!!!

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:39.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0