![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Με τιμεί που το κέρατό μου μου μένουν 9 μαθήματα για πτυχίο;
Με τιμεί που τους φώναζα σήμερα στη γραμματεία της Φιλολογίας "θα πήξετε όπως έπηξα κι εγώ ρε ψάρακες!!! 8 και 1 ρεεε!!! Απολύομαι!!!"; Με τιμεί που έχω μπερδέψει το στρατό με τη σχολή αλλά γουστάρω; |
Παράθεση:
Δεν τα τιμεί Όχι,δεν έχεις αντοχές νεός άνθρωπος...kalo!!! Ναι ρε και γω το κάνω αυτό;D Ναι!! Όχι Παράθεση:
Ναι:rofl: Ναι.. Ναι.. Παράθεση:
Σε τιμεί αλλά δεν σε τιμεί που θα το ''ξημερώσεις'' εκεί...:( Παράθεση:
Όχι,δεν σε τιμεί,δεν σου φταίνε οι άνθρωποι εκεί... Όοοοχι,ο στρατός δεν συγκρίνεται με τη σχολή...kalo!!! |
Παράθεση:
Ναι,φάση θα 'χε...:hehe: click to show Ναι,σε τιμεί αυτο Ναι!!!Έεεεετσι,καλα σου έκανε...:rofl: |
με τιμει που διαβαζω μικυ μαους οσο περιμενω να φορτωσει το Μανατζερακι?
|
Παράθεση:
ααα ναι! μ'αρέσει αυτό!!! εγώ από εδώ και πέρα θα λέω 1 και 1 ρεεεεε:rofl: ε καλά κόψε κάτι... Παράθεση:
με τιμεί που έχω γενέθλια σήμερα και δουλεύω μέχρι τώρα και συνεχίζω... |
Με τιμει που εχω πονοκεφαλο αλλα θα παω για βραδυνο 5x5?
Με τιμει που μολις εφαγα 2 ατομικες πιτσες και δε θα μπορω να παρω τα ποδια μου? :rofl: |
Παράθεση:
Ναι, αλλά μόνο αν ήταν διπλό τυρί, ζαμπόν, μπέικον, καπνιστή μπριζόλα και σάλτσα ντομάτας!;D Υ.Γ. Ευλογημένη Κυριακή 9 Μαρτίου! Θα φάω επιτέλους:hehe::hehe::hehe: |
Με τιμει που μετα τη συναυλια του Σακη θα δωσω το παρον κ στην τεραστια συναυλια της Εφουλας της Θωδη;;
Με τιμει που σημερα εγραψα στιν πινακα: 29 Φλεβαρη 2008 Πλατεια Γεωργιου 20:30 Εφη Θωδη Live Να ειμαστε ολοι εκει ;;; Με τιμει που παραλιγο να αρπαξω μονοημερη γτ οταν ενας καθηγητης με ρωτησε αν καταλαβα κατι που εξηγουσε εκτος απο τη χαρακτηριστικη κινηση του κεφαλιου που σημαινει σε εγραφα στα @@ αλλα δν στο λεω ψελλισα(!!) κ ενα ΝΑΙ ΔΙΑΟΛΕ; Με τιμει που ειπα οτι μιλουσα στο διπλανο μ κ την γλιτωσα με ποινολογιο γτ μιλαγα την ωρα του μαθηματος;; Με τιμει που σκεφτομαι πολυ σοβαρα το τελευταιο 10ημερο να κατσω να διαβασω αλλα μενω στη σκεψη;(ή ;D ή :( ή :rofl:) Με τιμει που πιστευω οτι μονο κ μονο η σκεψη ειναι ενα μεγαλο βημα; |
Παράθεση:
Ναι,μια χαρά!!! Παράθεση:
Ναι! Παράθεση:
Τι λες τώρα ρε μουσακά...Εννοείται σε τιμεί...κάτσε και μπροστά μπροστά ε,μην χάσεις ΤΟ θέαμα:hehe: Ναι!!!:worship: Όχι αλλά το ''ναι διάολε'' όμως τα σπάει!!!Όπως και το ότι γλίτωσες την μονοήμερη.. Ναι,τυχερούληkalo!!! Σε τιμεί να θες να διαβάσεις(:P) και επίσης σε τιμεί ακόμη περισσότερο που μένεις στη σκέψη..:rofl: Ναι,μικρός είσαι ρε θα μάθεις κααααποτε... |
Παράθεση:
Ναι εννοείτε!!! ΧΑΧΑΧΑ!! Ε, χμ, ντάξει... Ναι ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:hehe: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:36. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin