![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Απο τη δεκαετία του 70 Δε σε τιμεί που δε το ξέρες:P |
Τιμεί τον επισκέπτη από την http://www.world.gr/images/ca_evo2/misc/flags/ag.png (Αntigua and Barbuda) που βλέπει το θέμα "Είναι ο Μπόμπ Σφουγγαράκης gay?"
Γιατί ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου κάποιοι προβληματίζονται όσο και εμείς αγαπητοί συμφορουμίτες... :clap: |
Παράθεση:
Aν καταλαβαίνει τον τιμεί αλλιώς είναι gay και αυτός και δεν τίθεται πλέον θέμα προβληματισμού.....:amhn::hehe: ;D |
Με τιμεί που αν μην τι άλλο,όταν τραβάω βιντεάκια ή φωτογραφίες με φίλες είμαι ποζέρι???;D
|
Τιμει την Ινσομνια που μεχρι να τελειωσει το σχολειο εμπαινε μια φορα το 6μηνο και τωρα οπου σταθεις κι οπου βρεθεις διαβαζεις ινσομνιοποστ?
Με τιμει που πιστευω πως ειναι εγκαθετη της διοικησης? Τιμει τον οπλονομο μου που οταν με ειδε με πολιτικες φορμες μου πε ''Βαλε τη στολη σου αγορι μου δε θα σ εχουμε εδω να γυρνας σαν το Μαραντονα''? Με τιμει που πιστευω οτι το πε επειδη εχει καταλαβει τι μπαλαδορος ειμαι κι οχι για να τονισει οτι η πολιτικη ενδυμασια απαγορευεται εντος στρατοπεδου? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ΟΧΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑΙ:clap::hehe: |
Με τιμεί που σήμερα στο free day μου έχω φάει τόσο που με πόνεσε το στομάχι μου;
Με τιμεί που έκανα τόσο καλή δουλειά στον όγκο και ένα μαύρο πουκαμισάκι Cavalli που πήρα το καλοκαίρι, τώρα μου είναι στενό σε χέρια, ώμους, πλάτη, στήθος; Και επηρεασμένος απ' τον Τάλο: Τιμεί ένα θαλαμοφύλακα που όταν ήρθε ο ανθύπας αντί να πει τα καθιερωμένα είπε: "Αναφέρω πως έχω στο θάλαμο 20 και γ@μώ τα παιδιά και στον οπλοβαστό 20 και γ@μώ τα όπλα!!!!";;;;;;;;;;;;; |
Με τιμει που εβλεπα παναθηναικος-εργοτελης και με πηρε ο υπνος στο 5 και ξυπνησα στο 89? ματσαρα...
|
Σε τιμει....
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:15. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin