![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Τιμεί δυο παιδάκια στο μετρό που κρατούσαν το ένα μπαλόνι Πάτρικ και το άλλο Μπομπ ;;
Τα τιμούσε που έπαιζαν ξύλο με τα μπαλόνια τους και ο Πάτρικ τον είχε τον Μπομπ άνετα ;; (66) |
Παράθεση:
εννοείται ;D |
@Λιβερπουλέος: Βάζω ένα συμπλήρωμα αύξησης της τεστοστερόνης αυτήν την εβδομάδα και... ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ!!!!
@Slipknot: ΔΥΣΤΥΧΩΣ όχι!!! Τότε θα μπορούσα να το χτυπήσω και τατουάζ στο χέρι το κατόρθωμά μου!!! |
Παράθεση:
Μα γιατί;;;;;;:cry: |
Με τιμει που ειμαι με 3 ωρες υπνο (και πολλες λεω!) και δεν καταλαβαινω Χριστο?
Μας τιμει που ξελακισαμε και χθες βραδυ? Τιμει καποιους αλλους, ονοματα δε λεμε, που μια η ωρα πηγαιναν βουρ για το κρεβατι τους? :hehe: Με τιμει που δεν αισθανομαι τα ποδια μου? Τιμει ταξιτζη την ωρα που γυρισαμε που μας εβαλε 6 κοπελες σ' ενα ταξι? (μαζι μ' αυτον 7 στ' αμαξι...) Με τιμει που 6 η ωρα το πρωι ανακαλυψα μια Lacta στο ψυγειο και την τσακισα? Με τιμει που σε 2-3 ωρες παω στα χιονια?? ;D |
Παράθεση:
Ναι! Ναι,το χε η νύχτα χτές...:P Όχι! Και ναι και όχι Όχι Ναι!!!:) Τυχερή ε τυχερή....;D |
Τιμεί έναν(μονο) μουσικό στο σύνταγμα στις 2 το βράδυ που έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε και ακουγόταν σε όλη την Ερμού???
Τιμεί εμένα και τις φίλες μου που νομίζαμε ότι ήταν ολόκληρη μπάντα??? |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:11. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin