WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

MaDa 28-06-2007 16:35

Απάντηση: Με τιμεί που...

Με τιμεί... που χθες έδινα 3 μαθήματα... και φυσικά δεν είχα διαβάσει κα πήγα μόνο στα 2 για βόλτα και πήρα χαρτί για φοιτητική άδεια από την δουλειά? ...

gatoni 28-06-2007 16:40

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 18695)
Με τιμεί... που χθες έδινα 3 μαθήματα... και φυσικά δεν είχα διαβάσει κα πήγα μόνο στα 2 για βόλτα και πήρα χαρτί για φοιτητική άδεια από την δουλειά? ...

Εννοείται... :clap::clap::clap:
Λούφα para siempre!!

Με τιμεί που έχω να διαβάσω τα άπειρα αλλά αντί να στρωθώ θα πάω για μπάλα και καπάκι παραλία;
Μας τιμεί που για μπάλα θα πάμε σε αλάνα και για δοκάρια θα βάλουμε τσάντες;
Με τιμεί που έχω να το κάνω αυτό από το Λύκειο;
Με τιμεί που ήδη φαντάζομαι τους τσακωμούς στο πρώτο σουτ που θα πάει ελάχιστα ψηλά για το αν είναι γκολ ή άουτ;

Slipknot 28-06-2007 17:07

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 18696)
Με τιμεί που έχω να διαβάσω τα άπειρα αλλά αντί να στρωθώ θα πάω για μπάλα και καπάκι παραλία;
Με τιμεί που ήδη φαντάζομαι τους τσακωμούς στο πρώτο σουτ που θα πάει ελάχιστα ψηλά για το αν είναι γκολ ή άουτ;

Δεν ξερω αν σε τιμει.
Ναι :clap:
Οχι.
Ναι, κλασικα.

MaDa 28-06-2007 18:19

Παράθεση:

Λούφα para siempre!!

ναι
ναι...
όχι...
χα χα... ναι ναι

Cantona13 28-06-2007 18:49

Παράθεση:

Λούφα para siempre!!

Ναι
ΝΑΙ
Οχι και ιδιαιτερα!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ

paullina 28-06-2007 19:30

Mε τιμεί που επιτέλους ασχολήθηκα και με την δημόσια εργασία μου σήμερα, και που αύριο θα επαναλάβω τα ίδια?^o)

hanter 28-06-2007 19:51

με τιμει που εχω βγει στο μπαλκονι με ενα βιβλιο και κανω οτι διαβαζω;
με τιμει που το κανω αυτο για να βλεπω την γειτονοπουλα και τα σορτσακια κολαση που φοραει και βγαινει εξω;;p

Cantona13 28-06-2007 19:54

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο paullina (Μήνυμα 18712)
Mε τιμεί που επιτέλους ασχολήθηκα και με την δημόσια εργασία μου σήμερα, και που αύριο θα επαναλάβω τα ίδια?^o)

Οχι
Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο hanter (Μήνυμα 18725)
με τιμει που εχω βγει στο μπαλκονι με ενα βιβλιο και κανω οτι διαβαζω;
με τιμει που το κανω αυτο για να βλεπω την γειτονοπουλα και τα σορτσακια κολαση που φοραει και βγαινει εξω;;p

ΝΑΙ και στα δυο :worship::clap::worship::clap::worship:

Xavier 28-06-2007 20:29

με τιμεί που έκατσα στο σαλόνι του σπιτιού μου για να δουλέψω με το φορητό, μέχρι που ανίχνευσα το ασύρματο δίκτυο το οποίο μου δίνει αυτή τη στιγμή πρόσβαση στο νετ και σταμάτησα τη δουλειά για να μπω στο γουορλντ?

με τιμεί που με όλα αυτά που τραβάω με τον οτέ και την πολυκατοικία και που έχω αηδιάσει και παραδεχτεί ότι δεν θα έχω ποτέ dsl στο σπίτι σήμερα σκέφτηκα ότι ίσως υπάρχει θεός επειδή βρήκα το ασύρματο?

depoina 28-06-2007 22:25

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 18733)
με τιμεί που έκατσα στο σαλόνι του σπιτιού μου για να δουλέψω με το φορητό, μέχρι που ανίχνευσα το ασύρματο δίκτυο το οποίο μου δίνει αυτή τη στιγμή πρόσβαση στο νετ και σταμάτησα τη δουλειά για να μπω στο γουορλντ?

με τιμεί που με όλα αυτά που τραβάω με τον οτέ και την πολυκατοικία και που έχω αηδιάσει και παραδεχτεί ότι δεν θα έχω ποτέ dsl στο σπίτι σήμερα σκέφτηκα ότι ίσως υπάρχει θεός επειδή βρήκα το ασύρματο?

NAI

NAI:amhn: :amhn: :amhn:

Σε τιμεί που εκτός των άλλων που κάνεις, μου μιλάς και στο μσν ;; ;D

Με τιμεί που παίζει να μην έχω καταλάβει ούτε ένα ποστ του προκρούστη ;;

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:18.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0