WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Xavier 28-06-2007 22:37

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 18744)
Σε τιμεί που εκτός των άλλων που κάνεις, μου μιλάς και στο μσν ;; ;D

Με τιμεί που παίζει να μην έχω καταλάβει ούτε ένα ποστ του προκρούστη ;;

NAI

προσευχήσου να τα καταφέρεις :amhn::amhn::amhn:

Xavier 28-06-2007 22:43

τιμεί τη δέσποινα που θέλει να έρθει αθήνα να φάει την πίτσα που με τόσο κόπο παραγγειλα ?

depoina 28-06-2007 22:45

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 18750)
τιμεί τη δέσποινα που θέλει να έρθει αθήνα να φάει την πίτσα που με τόσο κόπο παραγγειλα ?

Φυσικά και με τιμεί....Και για αντάλλαγμα θα σου φέρω σπανακόρυζο που τόσο πολύ λατρεύεις... ;D

prokroustis 28-06-2007 22:53

με τιμει που γουσταρω ακομα την πρωην γκομενα μου η οποια με ειδε σημερα στο συνταγμα και με φιλησε αγκαλιασηκαμε αλλα οταν της εκανα ανπτ δεν μου εκανε?με τιμαει που ειμαι κολλημενος?με τιμαει που ενω ηθελε συζητηση εγω σηκωθηκα και εφυγα?:whipped:αυτοκτονω με λιγα λογια?

Slipknot 28-06-2007 23:03

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο prokroustis (Μήνυμα 18755)
με τιμει που γουσταρω ακομα την πρωην γκομενα μου η οποια με ειδε σημερα στο συνταγμα και με φιλησε αγκαλιασηκαμε αλλα οταν της εκανα ανπτ δεν μου εκανε?με τιμαει που ειμαι κολλημενος?με τιμαει που ενω ηθελε συζητηση εγω σηκωθηκα και εφυγα?:whipped:αυτοκτονω με λιγα λογια?

Σε τιμει που εγραψες αυτο το μηνυμα, ενω το εχεις γραψει και 2 σελιδες πιο πριν?

prokroustis 28-06-2007 23:11

βεβαιως με τιμαει αλλα και σορρυ αλλα ειμαι 1ον τοσο καψουρης που ξεχναω και 2ον δεν με εχει βοηθησει κανεις....

Commando7hh 28-06-2007 23:31

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο prokroustis (Μήνυμα 18755)

δεν σε τιμει το οτι εκανες αναπαντητη εκτος αν εισαι δεκατεσσαρων χρονων

το αν σε τιμει που την γουσταρεις εξαρταται απο το πως χωρισες αλλα απο την αλλη δεν επιλεγουμε εμεις ποιος μας αρεσει ειναι καπως αυθαιρετο το πραγμα :P

αλλα παντως αν την θες και ηθελε να σου μιλησει και σηκωθηκες και εφυγες εισαι λιγο μπομπος, τουλαχιστον ομως εχεις ενα καλο λογο γιατι δεν απαντησε στην αναπαντητη σου.

αν και εξαρταται απο το πως και ποτε χωρισες και προπαντως ποσο καιρο ησουν μαζι της, γενικα θεωρω οτι αν κατεβεις απο ενα λεωφορειο δεν εχει νοημα να περιμενεις στη σταση να ξαναπερασει, παιρνεις ενα αλλο και πας αλλου.

Karmakosmik 28-06-2007 23:56

Τιμεί τον Neacel, που πίστευε ότι ο ΟΣΦΠ, απέκτησε τον Maxi Rodriguez;

Foley 29-06-2007 00:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik (Μήνυμα 18808)

Φυσικά και τον τιμεί...Εδώ τόσοι γαύροι πίστεψαν ότι πήραν τον Φίγκο, όταν έφταναν καραβίες οι φανέλες με το όνομα του, για τις μπουτικ του Ολυμπιακού...

Neacel 29-06-2007 00:49

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik (Μήνυμα 18808)

Δεν με τιμεί. Και μου αρέσει που έλεγα πως ο Γκαλέτι είναι διεθνης με την Αργεντινή, πως έπαιξε στο Μουντιαλ και μάλιστα έβαλε το καλύτερο γκολ της διοργάνωσης.... Τελικά ήταν ο Μάξι....

Ρε ο Σαμαράς αυτός ο ψηλος με το μακρυ μαλλι που παίζει στην Σίτυ δεν είναι?;p

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:40.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0