WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

anthropas 29-06-2007 19:20

Απάντηση: Με τιμεί που...

Τιμει εναν απο τους 3 που πηγαν χτες στο αεροδρομιο να υποδεχτουν τον Γκαλεττι που φωναζε ''grande παιχτουρα,grande παιχτουρα''
A ρε αθανατε ελληναααα

prokroustis 29-06-2007 20:05

α ρε φιλε εχω λυθει ρε!!!σοβαρα?γκραντε μπαλαδορο γκραντε!!!

Commando7hh 29-06-2007 21:01

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος με δηλώσεις του τόνισε ότι "στην Ευρώπη γελάνε μαζί μας. Έχουμε ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα".

????:gyros::kaloe:viking

τι λες ρε μεγαλε ? μπορει να μην ειναι το κορυφαιο, αλλα σιγουρα ειναι απο τα καλυτερα. οταν λες ενα απο τα χειροτερα δηλαδη εννοεις ειναι ισαξιο η χειροτερο απο της γερμανιας ? η της αγγλιας που δεν ξερω καν αν υπαρχει ? η της κροατιας ? η της τουρκιας ? η της ουκρανιας ? η της σερβιας ??

δηλαδη εκτος απο ισπανια, ιταλια και αντε και ρωσια(που και παλι εκει 2-3 ομαδες ειναι δυνατες) ποια αλλα ειναι καλυτερα ?

σε βαρεσε η ζεστη στο κεφαλι μολις γυρισες ελλαδα ?

gatoni 29-06-2007 22:46

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 18983)
σε τιμεί...

γι' αυτό σε άκουσε ο θεούλης... και βρέχει...

με τιμεί που βρήκα στο συρτάρι του γραφείου μου ξεχασμένη μια ομπρέλα από τις ξαφνικές βροχές... και θα πάω σπίτι σχεδόν... στεγνή?
:rofl:

με τιμεί που φιλοξενώ 2 καναδέζες 19χρ. που τις γνώρισα από το ίντερνετ... και τις έστειλα μέχρι την Τρίτη βόλτα στα Ελληνικά νησιά... μπας και περάσω κανένα μάθημα στη σχολή?
^o)

;p

Ναι.

Σε τιμεί που τις έστειλες για να διαβάσεις,δεν σε τιμεί που δεν τις έστειλες προς Πάτρα μεριά... ;p

Επίσης δεν μας τιμεί που συζητάμε για κάτι που δεν υπάρχει (Καναδάς).

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas
Τιμει εναν απο τους 3 που πηγαν χτες στο αεροδρομιο να υποδεχτουν τον Γκαλεττι που φωναζε ''grande παιχτουρα,grande παιχτουρα''
A ρε αθανατε ελληναααα

:worship::worship::worship:

gatoni 30-06-2007 03:30

Με τιμεί που έλεγα πως θα διαβάσω όλη νύχτα αλλά μετά από τηλέφωνο φίλου μου και ασφυκτική πίεση 10 δευτερολέπτων (όσο διαρκεί η ερώτηση: "Πάμε για κανα ποτό;") σταμάτησα και πήγα Ρίο;
Με τιμεί που αν δεν κατέβει το Άγιο Πνεύμα προς το σπίτι μου δεν με βλέπω καλά στην εξεταστική;
Με τιμεί που παρ' όλα αυτά πριν τις 16/8 δεν πρόκειται να αγχωθώ με τίποτα;

depoina 30-06-2007 10:26

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 19058)
Με τιμεί που έλεγα πως θα διαβάσω όλη νύχτα αλλά μετά από τηλέφωνο φίλου μου και ασφυκτική πίεση 10 δευτερολέπτων (όσο διαρκεί η ερώτηση: "Πάμε για κανα ποτό;") σταμάτησα και πήγα Ρίο;
Με τιμεί που αν δεν κατέβει το Άγιο Πνεύμα προς το σπίτι μου δεν με βλέπω καλά στην εξεταστική;
Με τιμεί που παρ' όλα αυτά πριν τις 16/8 δεν πρόκειται να αγχωθώ με τίποτα;

ΝΑΙ
ΟΧΙ (το Άγιο Πνεύμα είναι διακοπές ;D )
ΝΑΙ (κλασικό γατόνι :wtf: )

Cantona13 30-06-2007 11:27

Με τιμει που επειδη απο ενα σημειο και μετα στο θεμα "τοπος καταγωγης" ελιωσα στο γελιο δεν διαβασα αλλο επειδη ο διπλανος μου ειχε αρχισει να με κοιτα με στραβο ματι;
Με τιμει που θα ξαναπαω γιατι εφυγε;

Μα ελεος... Το γατονι παγκρατιωτισσα? Παμε καλα ή μας βαρεσε η ζεστη?:hehe:

depoina 30-06-2007 11:56

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 19090)
Με τιμει που επειδη απο ενα σημειο και μετα στο θεμα "τοπος καταγωγης" ελιωσα στο γελιο δεν διαβασα αλλο επειδη ο διπλανος μου ειχε αρχισει να με κοιτα με στραβο ματι;
Με τιμει που θα ξαναπαω γιατι εφυγε;

Μα ελεος... Το γατονι παγκρατιωτισσα? Παμε καλα ή μας βαρεσε η ζεστη?:hehe:

ΟΧΙ (έπρεπε να συνεχίσεις να διαβάζεις και να γελάς και πιο δυνατά ;D )
ΝΑΙ

Ο συνδυασμός ζέστης και αγαμίας κάνει θαύματα... :hehe: :hehe:
Επομένως, με την άνοδο της θερμοκρασίας, αναμένουμε να δούμε το γατόνι και σε πιο καυτούς ρόλους (βραζιλιάνα χορεύτρια, σέξι καμπαρετζού κτλ) ;D

Cantona13 30-06-2007 12:00

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 19102)
Ο συνδυασμός ζέστης και αγαμίας μπορεί να κάνει θαύματα... :hehe: :hehe:
Επομένως, με την άνοδο της θερμοκρασίας, αναμένουμε να δούμε το γατόνι και σε πιο καυτούς ρόλους (βραζιλιάνα χορεύτρια, σέξι καμπαρετζού κτλ) ;D

:hehe::hehe::hehe:
Πωωωπωωω! Αν ειναι αληθεια πως το γελιο σου προσθετει ζωη απο σημερα πιστευω πως θα τα φτασω τα 100:hehe:

gatoni 30-06-2007 15:43

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 19102)

:toufeki::slap::whipped::swear:

Με τιμεί που ήδη ψάχνω τανάλια να σου βγάλω τα νύχια όταν έρθεις Ελλάδα;:armed:

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:23.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0