![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Με τιμει που δεν αγχωνομαι καθολου για το σεπτεμβρη;:P
|
θα τιμουσε τον φερερ αν εβγαινε και εκανε δηλωσεις, τυπου ροτσα, οτι θα γυρνουσε γονατιστος στην μεγαλοχαρη απο την ισπανια αν κερδιζε η αεκ;:metalo:
|
Παράθεση:
Ντάξει,παιδάκι είναι... :rofl: Απόλυτα! Χμμμ... ΟΧΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ!!! Παράθεση:
Παράθεση:
Αυτό το πιστεύεις τώρα; Είχα να μπω κανα 10ήμερο και σε κάθε 10 ποστ είναι off topic τα 11! Και αυτό σας τιμεί όλους... :clap: Παράθεση:
Παράθεση:
Πόσο πιό πολύ να τον τιμεί; Αυτή την γκαρσόνα πρέπει να την γνωρίσω άμεσα!! Τι που κολλάει; Προσπαθεί να σε βάλει στον ίσιο δρόμο,τον δρόμο της μπύρας... ΝΑΙ!! Σας τιμεί. :clap::clap: Σε τιμεί αλλά μη τα λες και πολύ δυνατά γιατί ζηλεύουμε... Παράθεση:
|
Με τιμεί που είμαι τίμιος και κάθομαι και διαβάζω όλες τις απαντήσεις;
Μας τιμεί που στο χωριό βάζαμε στη γάτα ήχο γαβγίσματος από κινητό και έτρεχε να κρυφτεί; Τιμεί την ξαδέρφη μου τη μικρή που παίζαμε ξερή,με κέρδισε και μου λέει με φωνή 4: "Δεν σε χάλασε παλιομουχρίτσα..."; Με τιμεί που από τη Δευτέρα είμαι στον κόσμο μου και ακούω με την τρίτη όταν μου μιλάνε; |
Ναι.
Οχι.Ειστε απανθρωποι. Την τιμει αφανταστα. Ναι.Ετσι πρεπει αλλα απο Σεπτεμβρη που θα γραφεις θα ειναι λιγο καλυτερα.:P |
Τιμει τον Βαιο τσουτσικα που εγραψε πως "αν, τελικά, ο Ολυμπιακός πάρει και τον Γιασικεβίτσιους, κινδυνεύει να χάσει το ενδιαφέρον της ολόκληρη η αθλητική χρονιά. Εκτός κι αν αποκτήσουμε ενδιαφέρον ψάχνοντας για τον δεύτερο σε Ελλάδα κι Ευρώπη"kalo!!!
|
Με τιμεί που γύρισα από διακοπές σήμερα το πρωί ;; :(
Με τιμεί που διάβασα όλες τις απαντήσεις και πολλοί είναι εκτός θέματος αλλά δε μετακινώ τίποτα ;; :wtf: Τιμεί μερικούς (βλέπε γατόνι) που έχουν άποψη για πράγματα που δε γνωρίζουν ;; kalo!!! |
Παράθεση:
Ναι!!!:worship: Ναι με χίλιαkalo!!! Ναι,λογικό το βλέπω |
Παράθεση:
'Οχι Ναι:clap: Και ναι και όχι;D |
Παράθεση:
Ναι γιατί αν ξεκινούσες θα τέλειωνες αύριο. Φυσικά και με τιμεί αλλά σε τι ακριβώς αναφέρεσαι; ( :P) |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:25. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin