![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Σε τιμεί που είσαι κολλημένος? Με τιμεί που νομίζω πως είσαι από τα Κάτω Πετράλωνα?:P |
Παράθεση:
επισης μπορει να της αφιερωσει το 'κολλημενος με σενα κολλημενη με μενα κολλημενοι κι οι δυο και εχουμε γινει ενα' |
με τιμει που ειμαι κολλημενος.Με λενε Νικολα,ειμαι απο Παγκατι και περαιτερω πλαηροφοριες δεν εδινω μηως και ξερετε τν κοπελα...
|
με τιμει που διψαω σαν π...ς αλλα βαριεμαι να σηκωθω απο το κρεβατι;
|
Παράθεση:
Όχι |
Παράθεση:
δεν τα λένε αυτά σε εργαζόμενα παιδιά... όσο για την δίψα... αδιάφορο... ;p |
με τιμαει που εχω ιδρωσει και μονο στη σκεψη πως πρεπει να κατεβω αθηνα για να αλλαξω το εισητηριο?θελω να αλλαξω εισηττηριο......
|
Παράθεση:
γι' αυτό σε άκουσε ο θεούλης... και βρέχει... με τιμεί που βρήκα στο συρτάρι του γραφείου μου ξεχασμένη μια ομπρέλα από τις ξαφνικές βροχές... και θα πάω σπίτι σχεδόν... στεγνή? :rofl: με τιμεί που φιλοξενώ 2 καναδέζες 19χρ. που τις γνώρισα από το ίντερνετ... και τις έστειλα μέχρι την Τρίτη βόλτα στα Ελληνικά νησιά... μπας και περάσω κανένα μάθημα στη σχολή? ^o) ;p |
που βρεχει ρε παιδια και γω δεν το ξερω?σρ κιολας αλλα κοιμομουν...τι εννοεις οτι βρεχει?σταχτη?:armed: επιπλεον,με τιμαει που μου εκανε ανπτ η κοπελα που ανεφερα χθες,δεν εχω καρτα και βαριεμαι να παω μεχρι το ψιλικατζιδικο!
|
Παράθεση:
Ε τα θΕΛει ο κωλος σου και σενα:amhn: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:16. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin