WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Foley 26-06-2007 15:43

Απάντηση: Με τιμεί που...

Ξαδέρφη είναι, και λογικά πρέπει να έχει τελειώσει η κρέμα, έχω και μια επιφάνεια....κάμποσα στρέμματα... :D :D

MaDa 26-06-2007 15:47

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Foley (Μήνυμα 18322)
Ξαδέρφη είναι, και λογικά πρέπει να έχει τελειώσει η κρέμα, έχω και μια επιφάνεια....κάμποσα στρέμματα... :D :D

ε,,, τοτε σε τιμεί....;p

Fight_club_hosts 26-06-2007 16:41

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 18291)
Με τιμεί που δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει φωνή 4 ?

Η "φωνή 4" είναι μία ειδική μπάσα χροιά την οποία εφεύραμε πριν από χρόνια, στην προσπάθειά μας να διακωμωδήσουμε διάφορα καφρικά/απειλητικά μηνύματα που έρχονταν στην εκπομπή του στυλ "λίγα τα λόγια σας για την Πανάθα, γιατί θα σας βρούνε σε κανά χαντάκι".
Με τον καιρό έγινε δημοφιλής μεταξύ των ακροατών, οι οποίοι -ακολουθώντας το πνεύμα μας- άρχισαν να στέλνουν επίτηδες μηνύματα σχετικού περιεχομένου, με την προτροπή να διαβαστούν με "φωνή 4". Όπως λένε και στο χωριό του Κώστα Βαϊμάκη, the rest is history.

hanter 26-06-2007 19:12

Με τιμει που ουτε εγω δεν ηξερα την ιστορια της φωνης 4;

mousaka+10 26-06-2007 19:24

Την ιστορια ουτε εγω την ηξερα.Το τι ειναι ομως το ηξερα.

hanter 26-06-2007 20:56

Με τιμει που δροσιζομαι με την ψυκτρα του λαπτοπ μου;
Τιμει το λαπτοπ μου που διαμαρτυρεται βγαζοντας καπνους;

gatoni 26-06-2007 22:13

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο hanter (Μήνυμα 18366)
Με τιμει που δροσιζομαι με την ψυκτρα του λαπτοπ μου;
Τιμει το λαπτοπ μου που διαμαρτυρεται βγαζοντας καπνους;

:clap::clap::clap::clap:

Τιμεί τους καθηγητές μας και κυρίως τον πρόεδρο της σχολής που βγάλαν σήμερα πρόγραμμα διπλής εξεταστικής μέσα σε 3 βδομάδες;
Τους τιμεί που η εξεταστική αρχίζει τη Δευτέρα;
Τιμεί τους φοιτητές της σχολής που η ειρηνικότερη πρόταση που έχει ακουστεί ως τώρα είναι να τους χτίσουμε στα γραφεία τους;
Μας τιμεί εμάς που ήμασταν εναντίον των καταλήψεων να βάλουμε αυτούς που τις ψήφιζαν σε ένα καράβι και να τους βουλιάξουμε;
Με τιμεί που παρ' όλα αυτά δεν αγχώνομαι και θα συνεχίσω (σε μικρότερο βέβαια βαθμό) τις καλοκαιρινές μου κρεπάλες;

mousaka+10 26-06-2007 22:24

Ναι σε ολα.

Πιστευω πως ενα χτισιμο το ζηταει ο κ*λαρακος τους.

Foley 26-06-2007 23:03

Σας τιμούν όλα, αλλά κάτι σε σκίσιμο λάστιχων ή σήκωμα του αυτοκινήτου σε μπλόκους και αφαίρεση ζαντολάστιχων θα σας τιμούσε ακόμα περισσότερο!!!!

Astrolabos 27-06-2007 00:26

Δε νομίζω να τιμούν τέτοιες ενέργειες. Να μου έλεγες να αλείψουν με πίσσα και πούπουλα τους καταλληψίες, το συζητάμε.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:55.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0