![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Ξαδέρφη είναι, και λογικά πρέπει να έχει τελειώσει η κρέμα, έχω και μια επιφάνεια....κάμποσα στρέμματα... :D :D
|
Παράθεση:
ε,,, τοτε σε τιμεί....;p |
Παράθεση:
Με τον καιρό έγινε δημοφιλής μεταξύ των ακροατών, οι οποίοι -ακολουθώντας το πνεύμα μας- άρχισαν να στέλνουν επίτηδες μηνύματα σχετικού περιεχομένου, με την προτροπή να διαβαστούν με "φωνή 4". Όπως λένε και στο χωριό του Κώστα Βαϊμάκη, the rest is history. |
Με τιμει που ουτε εγω δεν ηξερα την ιστορια της φωνης 4;
|
Την ιστορια ουτε εγω την ηξερα.Το τι ειναι ομως το ηξερα.
|
Με τιμει που δροσιζομαι με την ψυκτρα του λαπτοπ μου;
Τιμει το λαπτοπ μου που διαμαρτυρεται βγαζοντας καπνους; |
Παράθεση:
Τιμεί τους καθηγητές μας και κυρίως τον πρόεδρο της σχολής που βγάλαν σήμερα πρόγραμμα διπλής εξεταστικής μέσα σε 3 βδομάδες; Τους τιμεί που η εξεταστική αρχίζει τη Δευτέρα; Τιμεί τους φοιτητές της σχολής που η ειρηνικότερη πρόταση που έχει ακουστεί ως τώρα είναι να τους χτίσουμε στα γραφεία τους; Μας τιμεί εμάς που ήμασταν εναντίον των καταλήψεων να βάλουμε αυτούς που τις ψήφιζαν σε ένα καράβι και να τους βουλιάξουμε; Με τιμεί που παρ' όλα αυτά δεν αγχώνομαι και θα συνεχίσω (σε μικρότερο βέβαια βαθμό) τις καλοκαιρινές μου κρεπάλες; |
Ναι σε ολα.
Πιστευω πως ενα χτισιμο το ζηταει ο κ*λαρακος τους. |
Σας τιμούν όλα, αλλά κάτι σε σκίσιμο λάστιχων ή σήκωμα του αυτοκινήτου σε μπλόκους και αφαίρεση ζαντολάστιχων θα σας τιμούσε ακόμα περισσότερο!!!!
|
Δε νομίζω να τιμούν τέτοιες ενέργειες. Να μου έλεγες να αλείψουν με πίσσα και πούπουλα τους καταλληψίες, το συζητάμε.
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:55. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin