![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Με τιμεί που δεν έχω ιδέα πότε ξεκινάω?όσο κι αν τηλεφωνώ δεν ξέρουν!!!:grr:
Με τιμεί που αύριο θα δώ μια φίλη απο το γυμνάσιο? Με τιμεί που σε λίγο θα τα πάρω χοντρά και θα σπάσω το pc?;D:armed: |
Παράθεση:
αμέεε όχιιιιιιιιιιιιι εμένα με τιμεί που έκανα παραγγελία Goody's για ολόκληρη την εταιρεία και έδωσα αντρικό όνομα?;p |
Παράθεση:
Κοίτα αν έκανες παραγγελία για σένα και έδινες αντρικό όνομα δεν θα σε τιμούσε και τόσο...;D |
Με τιμεί που έσκασε μύτη στο γραφείο ένας τύπος που ποτέ δεν χώνευα και ποτέ δεν με χώνευε να με κεράσει γλυκό επειδή γέννησε η γυναίκα του και του είπα δεν μας χέζεις και εσύ ?
|
οχι ρε φιλε. Το γλυκακι το τιμαμε παντα. Ασε που τωρα αυτος αγαπαει ολο τον κοσμο. Ναι κι εσενα!
|
Παράθεση:
ΟΥΑΟΥ... καλά εσύ είσαι πολύ βάρβαρος!!!!! (66) |
Παράθεση:
Εμ,δεν σε τιμεί...:( ...Του χάλασες τη χαρά του ανθρώπου...:rofl::rofl::rofl:;D |
Παράθεση:
Eίσαι ΜΟΡΦΗ!Αν ο συμφοιτητής σου δεν είναι βοηθός καθηγητή αλλά κανονικός καθηγητής είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!Με το ρυθμό που πας προώθησέ τον και σε καμιά πενταετία που θα γίνει πρύτανης θα πάρεις άκοπα το πτυχίο. |
Τιμεί άγνωστο μου πρωτοετάκι της σχολής μου που σε κουβέντα που είχαμε με ρώτησε αν στις εξετάσεις κάνουμε ανταλλαγή κόλλων; (Σκεφτείτε πως ακούγεται αν δεν το δεις γραμμένο!)
Με τιμεί που η απάντησή μου ήταν "Ναι,είναι οι λεγόμενες αλλαξοκολλιές"; Με τιμεί που επειδή είχα τα άπειρα νεύρα με την εξεταστική όταν με ρώτησε πως είναι η σχολή και αν τελειώνεις εύκολα του είπα "Καλωσήρθες στο μπ**ρδέλο,να είσαι σίγουρος πως θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή"; Τον τιμεί που το πήρε κατάκαρδα και ξενέρωσε τη ζωή του; Μα να μην έχει καθόλου τσαμπουκά αυτή η νέα γενιά... |
Παράθεση:
ναι! ναιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεε! την αλήθεια πάντα... όσο και αν πονάει... όχι.... εμείς είχαμε ακούσει χειρότερα.... όπως το ότι δεν θα βρούμε δουλειά ποτέ... (ναι κύριοι... βρήκαμε... και μάλιστα πάνω σε αυτό που σπουδάσαμε... και επειδή χρωστάμε 3 μαθήματα παίρνουμε τον βασικό μισθό... και επειδή δουλεύουμε δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε το κωλομάθημά σας... που το κάνετε όποτε γουστάρετε...:angry:) |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:10. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin