![]() |
Απάντηση: Formula 1 2008
Πάλι ρε!!! Πάλι;! Έλεος δηλαδή!!!
Και κοίτα να δεις που μιαπερίοδο κοροϊδεύαμε την αξιοπιστία των Γερμανών... Δε πάμε καλά... καθόλου καλά... |
ποιος σου είπε ότι οι ιταλοί είναι αξιόπιστοι ;p
βαρέτος αγώνας :( |
Εξαρτάται πως ορίζεις εσύ την αξιοπιστία... γιατί όταν κάποιοι πέρναν πρωταθλήματα (ομιλώ για κατασκευαστές) κάποιοι έτρεχαν σε τενεκεδόκουτα, ενώ άλλοι πειραματίζονταν με εμπρός στελέχη αεροτομής σε σχημα χαυλιόδοντα:)
|
Πέθανε εχτές ο Φίλ Χιλ, πρωταθλητής με τη Ferrari το 1961. Ο Θεός ας τον αναπαύσει... ορίστε ένα βιντεάκι με μερικά στιγμιότυπα του πίσω απο το τιμόνι μιας κόκκινης Ferrari.
|
GP Βελγίου: Ταχύτερες οι Ferrari το πρωί ;p
Τα σύννεφα που σκέπαζαν την πίστα του Σπα δεν εμπόδισαν τον Φελίπε Μάσα να γράψει τον καλύτερο χρόνο στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών που διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής 5/9. Ο Βραζιλιάνος πιλότος, με ανεβασμένο ηθικό μετά τη νίκη του στη Βαλένθια, ήταν τρία δέκατα του δευτερολέπτου πιο γρήγορος από τον ομόσταβλό του, Κίμι Ράικονεν, ο οποίος έχει νικήσει τους τρεις τελευταίους αγώνες που έχουν διεξαχθεί στο Σπα. Πίσω τους βρέθηκαν οι δυο McLaren Mercedes, με τον Λιούις Χάμιλτον και τον Χάικι Κοβαλάινεν να βρίσκονται έξι δέκατα πίσω από τον Μάσα. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Φερνάντο Αλόνσο που έφερε την Renault στην πέμπτη θέση, ενώ την πρώτη εξάδα συμπλήρωσε ο Μαρκ Ουέμπερ ο οποίος στο τέλος της διαδικασίας κατάφερε να κερδίσει θέσεις. Σεμπαστιέν Μπουρντέ και Σεμπάστιαν Βέτελ έφεραν τα μονοθέσια της Toro Rosso στην έβδομη και στην όγδοη θέση αντίστοιχα. Στο τέλος της περιόδου πάντως η STR3 του Γάλλου πιλότου ακινητοποιήθηκε κοντά στην είσοδο του pitlane. Απογοητευτική εμφάνιση από τις BMW Sauber με τους Ρόμπερτ Κούμπιτσα και Νικ Χάιντφλεντ να βρίσκονται αρκετά πίσω από τους πρωτοπόρους. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Πολωνός, μέσω της ενδοεπικοινωνίας, έκανε παράπονα στην ομάδα του για την απόδοση της F1.08. Τέλος, κάποια προβλήματα στα ηλεκτρικά που παρουσιάστηκαν στην Toyota του καθήλωσαν για αρκετή ώρα τον Γιάρνο Τρούλι στο γκαράζ της ομάδας του. Mικροεξόδους -χωρίς συνέπειες όμως- είχαν σε διάφορα σημεία της πίστας οι Μπάτον, Βέτελ, Πικέ, Σούτιλ, Χάιντφελντ, Φιζικέλα, Ρόσμπεργκ και Αλόνσο. |
GP Βελγίου: Έκπληξη με Αλόνσο το απόγευμα ;p
Στην δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην πίστα του Σπα, ο Φερνάντο Αλόνσο έκανε την έκπληξη σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο. Η διαδικασία διεξήχθη σε ανάμεικτες συνθήκες, καθώς ξεκίνησε σε στεγνό οδόστρωμα, συνεχίστηκε σε βρεγμένο λόγω βροχής που έπεσε και ολοκληρώθηκε σε στεγνό. Υπό αυτές τις συνθήκες οι πρωινοί χρόνοι δεν βελτιώθηκαν. Πίσω από τον Αλόνσο βρέθηκε ο Φελίπε Μάσα, ενώ τρίτος ήταν ο Χάικι Κοβαλάινεν. Ακολούθησαν ο Λιούις Χάμιλτον και ο Κίμι Ράικονεν, με τον τελευταίο μάλιστα να έχει και ατύχημα. Ο Φινλανδός έχασε τον έλεγχο της F2008 στη στροφή 9 και κατέληξε στα προστατευτικά ελαστικά σπάζοντας την πίσω αεροτομή. Στο ίδιο σημείο, το οποίο είχε γεμίσει με νερά που χύθηκαν στο οδόστρωμα από τα προστατευτικά ελαστικά, βγήκε λίγο αργότερα και ο Τζιανκάρλο Φιζικέλα μόνο που αυτή τη φορά η διαδικασία διακόπηκε για ένα δεκάλεπτο μέχρι να απομακρυνθεί το μονοθέσιό του από το σημείο. Έξοδο στην ίδια στροφή είχε και ο Νελσίνιο Πικέ. Ατύχημα είχε και ο Μαρκ Ουέμπερ που έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του στην Rivage και έπεσε πάνω στα προστατευτικά ελαστικά. Ο Νίκο Ρόσμπεργκ πλασαρίστηκε στην έκτη θέση ενώ την πρώτη οχτάδα συμπλήρωσαν ο Σεμπάστιαν Βέτελ και ο Άντριαν Σούτιλ. Και σε αυτήν την περίοδο οι BMW Sauber δεν τα πήγαν καλά με τον Νικ Χάιντφελντ να είναι δέκατος και τον Ρόμπερτ Κούμπιτσα, εντέκατος. Μάλιστα ο Πολωνός αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα στο τέλος της διαδικασίας και ενώ έκανε δοκιμαστικές εκκινήσεις. |
Ο μπουρντέ πρώτο χρόνο λέει...στη 1η περίοδο των δοκιμαστικών :hehe:
|
GP Βελγίου: Στην pole ο Χάμιλτον;p
Όλα τα λεφτά ήταν η μάχη με τα χρονόμετρα που έδωσαν στο τέλος των κατατακτήριων δοκιμών στην πίστα του Σπα ο Λιούις Χάμιλτον με τον Φελίπε Μάσα. Mεγάλος νικητής ήταν ο Άγγλος πιλότος της McLaren Mercedes που πήρε την πέμπτη του φετινή pole position -την παρθενική της καριέρας του στο συγκεκριμένο σιρκουί- αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Βραζιλιάνο. «Ήταν μια εξαιρετική μέρα για μένα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και με τους τρεις γύρους που έκανα στο Q3. Σήμερα τόσο εγώ όσο και η ομάδα δεν κάναμε λάθη. Αισθάνομαι εκπληκτικά και η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική. Μετά τη Βαλένθια γνωρίζαμε ότι είχαμε δουλειά να κάνουμε. Αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ, είμαι άνετος με το μονοθέσιο και έχω ένα τεράστιο χαμόγελο. Ελπίζω αύριο όλα να πάνε καλά», σχολίασε ο 23χρονος Χάμιλτον. Από την πλευρά του ο Μάσα αναγνώρισε την ανωτερότητα της McLaren Mercedes: «Για να είμαι ειλικρινής έκανα έναν εξαιρετικό γύρο, αλλά δυστυχώς αυτό δεν ήταν αρκετό. Κάποιες φορές κάνεις έναν τέλειο γύρο, αλλά εξακολουθεί να σου λείπει κάτι. Πρέπει να καταλάβουμε γιατί συνέβη αυτό. Έχουμε εξαιρετικό μονοθέσιο, έκανα εξαιρετικό γύρο και όμως δεν ήταν αρκετό. Δεν γνωρίζω την ποσότητα καυσίμου που έχουν στα μονοθέσιά τους, αλλά νομίζω ότι ήταν ταχύτεροι και στις τρεις περιόδους, δείγμα του ότι είναι πολύ δυνατοί εδώ. Όμως ο αγώνας είναι μακρύς. Είναι σημαντικό να ξεκινάς από την πρώτη σειρά και θα προσπαθήσω να κάνω καλό αγώνα αύριο. Το μονοθέσιο έχει καλή αίσθηση, η ισορροπία είναι καλή, αλλά πρέπει να βρούμε λίγη ταχύτητα ακόμα για να είμαστε μπροστά τους. Όμως αυτό δεν ήταν εφικτό να γίνει σήμερα». Aναλυτικά τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμών: 1. Λιούις Χάμιλτον McLaren-Mercedes (B) 1:46.887 / 1:46.088 / 1:47.338 / 12 2. Φελίπε Μάσα Ferrari (B) 1:46.873 / 1:46.391 / 1:47.678 / 16 3. Χάικι Κοβαλάινεν McLaren-Mercedes (B) 1:46.812 / 1:46.037 / 1:47.815 / 16 4. Κίμι Ράικονεν Ferrari (B) 1:46.960 / 1:46.298 / 1:47.992 / 14 5. Νικ Χάιντφελντ BMW Sauber (B) 1:47.419 / 1:46.311 / 1:48.315 / 18 6. Φερνάντο Αλόνσο Renault (B) 1:47.154 / 1:46.491 / 1:48.504 / 18 7. Μαρκ Ουέμπερ Red Bull-Renault (B) 1:47.270 / 1:46.814 / 1:48.736 / 19 8. Ρόμπερτ Κούμπιτσα BMW Sauber (B) 1:47.093 / 1:46.494 / 1:48.763 / 20 9. Σεμπαστιέν Μπουρντέ Toro Rosso-Ferrari (B) 1:46.777 / 1:46.544 / 1:48.951 / 19 10. Σεμπάστιαν Βέτελ Toro Rosso-Ferrari (B) 1:47.152 / 1:46.804 / 1:50.319 / 16 11. Γιάρνο Τρούλι Toyota (B) 1:47.400 / 1:46.949 / - / 13 12. Νελσίνιο Πικέ Renault (B) 1:47.052 / 1:46.965 / - / 15 13. Τίμο Γκλοκ Toyota (B) 1:47.359 / 1:46.995 / - / 13 14. Ντέιβιντ Κούλθαρντ Red Bull-Renault (B) 1:47.132 / 1:47.018 / - / 15 15. Νίκο Ρόσμπεργκ Williams-Toyota (B) 1:47.503 / 1:47.429 / - / 12 16. Ρούμπενς Μπαρικέλο Honda (B) 1:48.153 / - / - / 9 17. Τζένσον Μπάτον Honda (B) 1:48.211/ - / - / 9 18. Άντριαν Σούτιλ Force India-Ferrari (B) 1:48.226 / - / - / 9 19. Καζούκι Νακαζίμα Williams-Toyota (B) 1:48.268 / - / - / 9 20. Τζιανκάρλο Φιζικέλα Force India-Ferrari (B) 1:48.447 / - / - / 9 |
ΟΥΣΤ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΧΑΜΙΛΤΟΝ
τι μ@λα.ιες ειναι αυτες ???? αν δεν τον μηδενισουν και δεν του χωσουν και ποινη δεν ξαναβλεπω φορμουλα 1 αδερφες και παληκαρια γιναμε μαλλια κουβαρια αντε... |
Λογικά ο Χάμιλτον θα πάρει ποινή γι'αυτο που έκανε στον Ράικονεν....
Αλλά εντάξει ο Χαμιλτον σε μια φαση μετά από αυτό το προσπέρασμα έκανε προσποιηση και ο Ραικονεν πηγε και επεσε πανω στον Ροσμπεργκ.... Πως το κανε αυτο? |
Ποπο οι καλύτεροι τελευταίοι 10 γύροι που έχω δει φέτος.
όντως μλκί@ αυτό που έκανε ο χάμιλτον λογικά πρέπει να του επιβληθεί κάποια ποινή. άντε να δούμε τί θα πει τώρα στις δηλώσεις... |
Δεν ξερω αλλα απο τη μια τα λαστιχα για στεγνο και απ την αλλη η στραβη εμπρος πτερυγα (η οποια δεν θα ειχε στραβωσει ποτε αν ο χαμιλτον καθοταν ησυχος και ρουφαγε το αυγο του σα καλο παιδι) δεν θελει και τοσο. Καλα πριν εκει με τη Red Bull βεβαια εκανε μεγαλη μαγεια για να μη στουκαρει.
Τελοσπαντων κριμα γιατι το Σπα ειναι μακραν η αγαπημενη μου πιστα και ο αγωνας στραβωσε στο τελος χωρις λογο. Η μαλλον με ξεκαθαρη υπαιτιοτητα του Χαμιλτον. Δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να περναγε καθαρα αργοτερα. Αλλα σε εκεινο το σημειο θεωρω οτι ειναι τουλαχιστον GAY αυτο που εκανε. |
Παράθεση:
*edit: champ car οχι GP2 εννοουσα |
δεν είχε χώρο ούτε καν τον είχε περάσει ίδια φάση με κοβαλάινεν είναι. μετά ούτε καν τον άφησε να περάσει, μόλις έφτασε δίπλα του γκάζοσε και άλλαξε λωρίδα.
|
GP Bελγίου: Τιμωρία Χάμιλτον, νίκη Μάσα!
Τα πάνω κάτω έφερε η απόφαση των αγωνοδικών στο Σπα, οι οποίοι αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον Λιούις Χάμιλτον για την ενέργειά του να κόψει δρόμο από το σικέιν Bus Stop στη μάχη του με τον Κίμι Ράικονεν. Στον τελικό του χρόνο με αποτέλεσμα η νίκη να περάσει στα χέρια του Φελίπε Μάσα που τερμάτισε δεύτερος. Ο Νικ Χάιντφεντ ανέβηκε στην δεύτερη θέση, ενώ ο Χάμιλτον βρέθηκε τρίτος. Μετά από αυτήν την εξέλιξη τα δεδομένα αλλάζουν καθώς ναι μεν ο Χάμιλτον εξακολουθεί να προηγείται στη βαθμολογία, όμως η διαφορά του από τον Μάσα είναι μόλις δύο βαθμοί (76-74). Στους κατασκευαστές, η Ferrari έχει 131 και η McLaren Mercedes 119. :hehe: |
απο τη μια καλα να παθει ο χαμιλτον, αλλα απο την αλλη αμα βγει ο μασα παγκοσμιος πρωταθλητης ε ελεος δηλαδη. σπιλωνεται ο τιτλος.
οποτε εκτος αν κανει κανενα κουλο οπως περσι ο θεουλης Κιμι (θυμιζω ανετρεψε διαφορα 17 βαθμων σε 3 αγωνες, ενω αυτη τη στιγμη εχει διαφορα 23 βαθμων με 5 αγωνες να απομενουν και πλεον μπηκαμε στα power circuits που ευνοουν τη Ferrari) μαλλον θα προτιμησω τον κακομαθημενο αγγλο για παγκοσμιο πρωταθλητη. |
εμένα μου την έσπασε ο χάμιλτον :P
|
|
The only contentious part of his talk came in an answer to the question about Kimi Raikkonen’s Ferrari appearing to have less grip.
“Well, that’s his driving, that’s all,” said Hamilton. “That is how he drives. If you don’t have the balls to brake late then that is your problem! At the end of the day, in those situations it is the driver who can feel the grip more and put the car more on the edge. And I know I am great in those conditions. I felt the grip more than him, I knew where to place my car and I did place it in different positions to him and I found the grip.” τι λε ρε τσογλανι αληθεια? κατι μου λεει πως αν εκανες γυρους με το καλαμι στις πιστες θα σουν ακομα πιο γρηγορος... και τι ειχε να πει για τα λογια του χαιδεμενου των βρετανων ο θεουλης Kimi οταν τον ενημερωσαν γι αυτες τις δηλωσεις ?? Talk about a waste of time. Kimi probably expresses more interest when the barman calls last orders in his favourite Helsinki watering hole. Basically, ‘Whatever’ sums it up. Raikkonen simply said there are rules and other people apply the penalties and what was done, was done. και σε περιπτωση που μερικοι ακομα αμφισβητουν αν ο χαμιλτον κερδισε η οχι πλεονεκτημα με το να κοψει δρομο, ας δουμε τι λενε και μερικοι που οσο να ναι κατι θα ξερουν παραπανω απο μας ‘What did you make of the Hamilton incident at Spa?’ Giancarlo Fisichella, Sebastien Bourdais, Jarno Trulli, Nico Rosberg and Felipe Massa said that Hamilton definitely did gain an advantage by taking to the run-off area but all five agreed that the 25-second penalty was harsh. και σκεφτειτε οτι ειναι απο βρετανικο site(topgear.com) το κυριακατικο grand prix της Monza θα κρινει πολλα και προσωπικα το περιμενω με τεραστιο ενδιαφερον. εχει εγκαταλειψει οριστικα τη μαχη του τιτλου ο Raikkonen? πως θα τα καταφερει φετος στο τελος της χρονιας ο Hamilton? θα αντεξει την πιεση η θα τα κανει θαλασσα οπως περσι? ο Massa εχει αυτο που χρειαζεται για να γινει πρωταθλητης? η Ferrari μεσα στο σπιτι της θα παρουσιαστει οσο δυνατη πρεπει? δεν μπορω να περιμενω.... |
Αλοίμονο αν επαναληφθούν τα περσυνά μέσα στο σπίτι μας! Για τον Φιλανδό δε τα βλέπω καλά τα πράγματα...
Ελπίζω να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μη μας ξεφτιλίσουν... Προβλ΄πω να τρίζει η καρέκα του Μοντιτσέμολο αν γίνει κάτι τέτοιο. |
Ο Κίμις ανανέωσε μέχρι το 2010 και ο Μάσα για του χρόνου.
|
Αν και η Ferrari πηγε απατη, εχω να πω........
ΝΑΙ ΡΕ VETTEL!!! ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΛΕΝ ΜΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!! |
Κατι μεγαλο γεννηθηκε σημερα στη Monza!!!!
ΝΑΙ ΡΕ VETTEL!!! ΝΑΙ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ!!! Τι να πω ειμαι αφωνος. Κομπιουτερ ο δικος μου!!! Λεβεντης!!! Αξιος!!! Μ εκανες περηφανο που πιστεψα σε σενα!! ΝΑΙ ΡΕ ΤΙΜΟΝΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!! Edit μετα τους πανηγυρισμους: ο Kubica παλι στο βαθρο. ο τυπος ειναι απο τους πιο σοβαρους και συνεπεις οδηγους στο grid. ο πολωνος καθιερωνεται. και μετα και τα σημερινα δε μπορω παρα να σκεφτω οτι με οποιονδηποτε απο τους δυο στη θεση του Massa θα ημουν πολυ πιο αισιοδοξος για το μελλον της Ferrari. |
Respect στον Vettel... :worship::worship:
Ντάξει,κέρδισε τη Μόντσα με τρακτέρ και ψιλοάνετα κιόλας,τι να λέμε τώρα... Γερμανικός ύμνος για τον οδηγό και Ιταλικός για την ομάδα,τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει... Κατά τα άλλα ο Χάμιλτον έδειξε πως έχει τα καμπανέλια να το πάρει φέτος,αν δεν αναγκαζόταν να μπει να αλλάξει ελαστικά ήταν σίγουρα 2ος και ίσως και να κέρδιζε. Ο Μάσα ενώ χτες πήγε να με κοροϊδέψει και να τον εκτιμήσω με τον απίστευτο γύρο που έκανε στο Q2 και τον έβαλε στο Q3 την ώρα που οι άλλοι ετοιμάζοταν να βγουν με γιοτ για να κάνουν χρόνο της προκοπής,στο Q3 και σήμερα επανήλθε στα στάνταρ του. Τι να πω,αν πάρει τον τίτλο ο καραμήτρος ο Μάσα θα είναι μαύρη μέρα για την f1. Ο Ραϊκόνεν από το κακό στο χειρότερο,αντί να βελτιώνεται με τα χρόνια γίνεται χειρότερος. Κι ένα ακόμα respect στον τίμιο Πολωνό... Όχι τον Ζεβλάκοφ,τον Κούμπιτσα. :P Άιντε,έρχεται το νυχτερινό τώρα! |
Καλα ναι το σκηνικο απο το βαθρο παρεπεμπε ευθεως στο παρελθον... (Σουμαχερ) και ελπιζω οτι παραπεμπει και ευθεως στο μελλον ;)
Αν δειξει καποια συνεπεια στις επιδοσεις του(και τον βοηθησει φυσικα και η καροτσα που οδηγαει κρατωντας τις εγκαταλειψεις στο μινιμουμ) το μελλον ειναι δικο του. Γιατι το ταλεντο φτανει και περισσευει. Η διαφορα στο αν θα γινει απλα καλος η αν θα ακολουθησει(γιατι δεν πιστευω οτι ποτε κανεις θα φτασει) τον Σουμαχερ εχει να κανει με την προσωπικοτητα. ΜΑΚΑΡΙ :D Edit: να σημειωθει οτι ο Vettel γινεται ο νεοτερος οδηγος που εχει κερδισει ποτε Grand Prix, ενω ηδη απο το Grand Prix της Τουρκιας το 2006 ηταν ο νεοτερος που εχει συμμετοχη σε αγωνα F1 με τη συμμετοχη του στα ελευθερα δοκιμαστικα της Παρασκευης σε ηλικια 19 ετων. Α, και ειναι και ο νεοτερος που εχει παρει ποτε βαθμους σε αγωνα F1, περσι στον Καναδα(που ειχε σημαδευτει απο το ατυχημα του Kubica αν θυμαστε). |
Μπράβο στον Φέτελ. Άντε του χρόνου πάλι....
|
To σιρκουί της Σιγκαπούρης γ@μάτο!!! Μου θυμίζει πίστα βγαλμένη απο το Gran Turismo.
Άντε μωρή Ferrari να δούμε καμιά άσπρη μέρα... Υ.Γ. Μεγάλε Vettel, έβαλες τα γυαλιά σε όλους! Προσκυνώ! Θέλει γερά cojones για να το καταφέρεις! Κι εσύ μικρή μου λατρεμένη πρών Minardi, βρήκες έναν πραγματικά καλό οδηγό μετά τους Ζολτζ Μπαουμγκάρτνερ και Τζιανμαρία Μπρούνι... :):):) |
Τι συγκρινεις τις βουρτσες με την ....λουτσα φιλε μαζντα :p ο Vettel ειναι για πραγματικα μεγαλα πραγματα. Αφου μας κανει να ξεχναμε οτι το μονοθεσιο του ειναι μπρικι με τις επιδοσεις του...
Το μονο που χρειαζεται για να παει καλα αυριο ειναι λιγη τυχη (δηλαδη να μην εχει μηχανικα προβληματα) και καλη στρατηγικη. Για τη νικη βλεπω Μασσα αν αποδωσει οπως σημερα. Αλλα ο Μασσα ειναι ο μητρογλου της φορμουλα 1 και δεν ξερω αν εχει τα παντελονια για να γινει παγκοσμιος πρωταθλητης. Η πιστα απιστευτη, η μονη μου απορια εχει να κανει με το ποσο ασφαλης ειναι. Φυσικα αυτοι που την σχεδιασαν απ οτι φαινεται ξερουν πολυ καλα τι εκαναν, αλλα μου δινει την εντυπωση οτι προσφερεται για ατυχηματα. Και μαλιστα οχι για μικροατυχηματα... Μακαρι να πανε ολα καλα γιατι ανυπομονω για τον αυριανο αγωνα. |
Ο καλός και τιμημένος Minardisti πρέπει πάντα να μνημονεύει τους 2 οδηγούς των ονείρων μας... Σαν τον Λάρα Γκαρσία Ντάνι, αν με καταλαβαίνεις!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ Κι εγώ έχω την ίδια απορία με την ασφάλεια. Απλά προσπάθησαν να αντιγράψουν το σιρκουί του Μονακό στην επικυνδινότητα. Έτσι πιστεύω και έτσι είναι κατα πως φαίνεται... |
εγω παλι σαν μικρος οπαδος της μιναρντι απο πολυ παλια οταν ολοι πηγαιναν με τον μοντογια η το σουμι , τον βεμπερ θεωρουσα υπερπαιχτουρα της φορμουλα κ παντα περιμενα το αυστραλεζικο να τον δω μεσα στην πρωτη 6αδα...
τι ωρα το δειχνει αυριο;; το δειχνει live η οχι; |
Το δείχνει στις 2:30 στον Alpha. Ζωντανό νομίζω.
|
Παράθεση:
Η πιστα του Μονακο δεν εχει τοσο μεγαλες τελικες... Επισης ελπιζω αντιθετα με την αρχικη μου εντυπωση να δουμε αρκετα προσπερασματα και οχι αλλη μια Valencia(αν και νταξει η μερα με τη νυχτα τα διο σιρκουι :P πραγματικα ομως) |
Ολοι στη Ferrari ειναι ηλιθιοι και τους αξιζει η Χρυση Παλαμη.-
Ιδιαιτερη μνεια να γινει για την κουλαμαρα του Piquet ο οποιος δυστυχως κατεστρεψε τον αγωνα πανω στο καλυτερο, ενω πηγαιναμε για μονομαχια Κιμι με Χαμιλτον. Να τι γινεται οταν εχεις κακομαθημενα πλουσιοπαιδα που τυχαινει να κουβαλανε βαρυ ονομα να παιζουν με παιχνιδια που ειναι για αντρες. Ουστ αχρηστε. |
Ο ανάδρομος ερμής φταίει μην τα ξαναλέμε :hehe:
|
XAXAXXAXAXAXXAXAXAX τα καταφερε ;p
|
Παράθεση:
Α ρε Enzo και θα τρίζον τα κόκκαλά σου... |
Επειδη δεν καταλαβα σιγουρα ποιον εχεις στο νου σου, μιλωντας για κακομαθημενα πλουσιοπαιδα εννοουσα τον Piquet.
Ξεχασα να αναφερθω στον Vettel ο οποιος κατα τη γνωμη μου εκανε αλλη μια πολυ καλη εμφανιση ασχετα απο το αμα ειχε ησυχο αγωνα. Αν προσεξατε ειναι απο τους λιγους που δεν επηρεαστηκαν απο ολα τα κουλα γεγονοτα που εφεραν τους πρωτους τελευταιους και τους τελευταιους πρωτους. Κερδιζει ποντους συνεχως ο μικρος και η ζητουμενη συνεπεια ερχεται σιγα σιγα. Και για να επανελθω στη Ferrari.Πρεπει να παραιτηθουν ολοι και να γυρισει ο Todt με τον Brawn, να παρει το μπουλο ο φιλτατος Massa(ο οποιος βεβαια καηκε εξ αιτιας τους σημερα αλλα εχουμε πει ειναι λιγος) και να υπογραψουν τον Vettel και να αφησουν τις μαγκιες και τις καινοτομιες με τα φωτακια. Αντε γιναμε ρεζιλι των σκυλιων. |
Τα ίδια εννοούσαμε.. περίπου... Κι εγώ επιστροφή Todt θέλω... κι αυτός ο Μοντιτσέμολο, μου κάθετε στο λαιμό!!!
|
Παράθεση:
εδω να μου πεις βγαλαν τον τρουλι νικητη επειδη εκανε ενα μονο ανεφοδιασμο η πιστα γενικα ειχε πολλα προβληματα κυριως οργανωσης , καπου ειχε φυγει κομματι απο τα κερμπ , αλλα γενικα σαν ιδεα της νυχτας πηγε αρκετα καλα! |
Είχε φύγει κομμάτι απο τα κερμπ και μάλιστα στη είσοδο της στροφής, ήταν γεμάτη φύλλα σε κάποια σημεία, εκτός της γραμμής των μονοθεσίων και φαινόταν καθαρά στη κάμερα α παρασέρνει ο αέρας σκόνη ή χώμα, δε μπόρεσα να καταλάβω.
Αλλά ήταν καλή φάση το νυχτερινό. Άσε που μας βόλεψε και η ώρα και δε σηκωθήκαμε αξημέρωτα! :) |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:17. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin