Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-04-2008, 13:40   #3715 (permalink)
Kallia
Planet girl > all

Το avatar του χρήστη Kallia

Περιοχή: Κηφισιά
Kallia is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

@Glazar

Όντως μεγάλο μπακ ο Ράμος, απο τα λίγα! Γιαυτό ο Φερέρ με τον ΠΑΟ έβαλε τον Παπασταθόπουλο δεξί μπακ και ο Κωνστένογλου τον άφησε στον πάγκο με το που πήρε την ομάδα! Προφανώς είναι τόσο καλό μπακ που δεν τον βάζουν για να μην τον δει καμιά Μπάρτσα...

Όπως και ο Αρουαμπαρένα που πρέπει να πέρασε πρώτη φορά την σέντρα την 21η αγωνιστική. Όσο για τα αμυντικά του καθήκοντα κέρβερος! Τυχαίο τελείως ότι τον πέταξε στον πάγκο αμέσως ο Κωστενογλού για να παίξει ο Μπούρμπος!

Μου λες και για τον Ζήκο που οι ίδιοι τον βρίζατε που δεν το άφηνε στον πάγκο όλο το χρόνο μέχρι που μας βρήκε πεθαμένους σε κώμα πριν 10 μέρες και έκανε ένα καλό παιχνίδι! Σαν να σου πω εγώ για τον Τζόλε αν κάνει ένα καλό παιχνίδι φέτος ένα πράγμα...

Sorry κιόλας αν προτιμώ τον Λεονάρντο, τον Άντζα(αντί του Δέλλα), τον Τοροσίδη, τον Λεντέσμα αντί τους δικούς σου.

Απο άποψη ποσότητας παικτών που μπορούν να παίξουν σε επίπεδο πρωταθλήματος δεν το συζητάμε έχεις πολύ μεγαλυτερο βάθος πάγκου. Αλλά 11 vs 11 βασικών παικτών σε 1 το πολύ 2 θέσεις υπερτερείς. Σε όλες τις άλλες ποιοτικά ο ΟΣΦΠ υπερτερεί είτε θέλεις να το παραδεχτείς είτε όχι. Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kallia : 10-04-2008 στις 13:44.
Ο χρήστης Kallia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση