Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-04-2008, 16:18   #3718 (permalink)
Kallia
Planet girl > all

Το avatar του χρήστη Kallia

Περιοχή: Κηφισιά
Kallia is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Μα προφανώς στο ποδόσφαιρο δεν παίζει ρόλο μόνο η αξία του ποδοσφαιριστή ούτε η ποιότητα του αλλιώς δεν θα παίζαμε τα ματς θα δίναμε το πρωτάθλημα στο ΟΣΦΠ αμέσως. Στο ποδόσφαιρο μετράει τι προπονητή έχεις, η τύχη, κούραση, τραυματισμοί προετοιμασία, το πρόγραμμα, η ψυχολογία, οι διαιτητές κτλ. Εγώ απλά αυτό που λέω είναι ότι η βασική εντεκάδα του ΟΣΦΠ πιστεύω αντικειμενικά όταν είναι υγιείς και έχει κίνητρο είναι η καλύτερη στο Ελληνικό πρωτάθλημα γιατί πολύ απλά διαθέτει καλύτερους ποδοσφαιριστές από αυτούς των άλλων ομάδων. Δεν είναι θέμα προτίμησης...

Σου ανέφερα εγώ τον Ραούλ Μπράβο? Ανύπαρκτος είναι και γιαυτό σου παραδέχτηκα ότι δεν έχω πάγκο.

Σου ξαναλέω ότι αν αξίζει κάποιος να το πάρει αυτή είναι η ΑΕΚ γιατί είναι λιγότερο χάλια ως ομάδα από τους άλλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει καλύτερους ποδοσφαιριστές! Σημαίνει ότι έχει παίξει περισσότερα καλά παιχνίδια. Το να παίζει μια ομάδα καλύτερα από μία άλλη δεν σημαίνει ότι έχει καλύτερους ποδοσφαιριστές γιατί στο ποδόσφαιρο όπως σου προανέφερα παίζουν ρόλο άλλα 100 πράγματα...

Επίσης στο ποδόσφαιρο επειδή παίζεις καλύτερα δεν σημαίνει ότι θα πάρεις το πρωτάθλημα ή θα νικήσεις. Αυτό είμαι ένα από τα πράγματα που κάνει το ποδόσφαιρο μοναδικό, είναι απρόβλεπτο. Αλλιώς να παίζαμε όλοι μεταξύ μας και μετά να ψηφίζαμε ποιός έπαιξε καλύτερα να του δώσουμε τον τίτλο. Δεν πάει έτσι...

Απλά μου έχεις ρίξει πρόσφατα μια μεγαλοπρεπέστατη 4ρα και επειδή πήρα μια ανέλπιστη νίκη στο 90 που σε γκρέμισε από την κορυφή όλοι οι Αεκτζίδες ξαφνικά μιλάνε για όργια με την Λάρισα ξεχνώντας πως πήραν αυτοί 3 βαθμούς με την ίδια ομάδα. Δεν πάμε πουθενά με αυτή την νοοτροπία. Εδώ ο ίδιος σου ο πρόεδρος δεν πίστευε αυτό που έγινε και δήλωνε πριν μερικές βδομάδες "εγώ φταίω για την απολύτως αποτυχημένη χρονιά" και ουσιαστικά προετοίμαζε την ομάδα για τα Play offς. Τώρα τρέχει και στα δικαστήρια για να πάρει πίσω του βαθμούς η Καλαμαριά...ωραία πίστη είχε στην ομάδα. Πώς να προβλέψει ότι ο ΟΣΦΠ θα εμφανιζότανε τόσο χώμα στις τελευταίες αγωνιστικές…

Ο χρήστης Kallia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση