|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η χειραψία παλιά γινόταν για να δείχνει κανείς πως είναι άοπλος. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2951 (permalink) | |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Παράθεση:
σουαντο ε σουαντο ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2952 (permalink) | ||
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Το ''πρωκταθλητης'' θα με προσεβαλλε αν μου το λεγε σοβαρα και αντικειμενικα σκεπτομενο ατομο ΟΠΩΣ ΕΓΩ. Παράθεση:
| ||
|
|
|
|
|
|
#2953 (permalink) | ||
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
Για να προλάβω κάποιους δεν απαιτώ καμιά αλλαγή, προφανώς αυτά γουστάρετε αυτά γράφετε απλά επειδή ειπώθηκε το συγκεκριμένο θέμα λέω και εγώ την άποψη μου. Παράθεση:
![]() ![]() | ||
|
|||
|
|
|
|
|
#2954 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#2955 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
επισης πιστευω οτι ο mazda6 που τον βλεπω και λιγο φετες στη φωτο, εχει κανει κοιλιακους απ τα γελια στο απιστευτο αστειο ''Πολατιαν γαμω την Αρμενια σου'' | |
|
|
|
|
|
|
#2956 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() |
Παράθεση:
| |
|
||
|
|
|
|
|
#2957 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Έγραψα ότι είχα να γράψω και πίσω δεν παίρνω ούτε ένα σύμφωνο. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι ταυτίζουν τον εαυτό τους με την ομάδα τους, ίσως γιατί μόνο με αυτό ασχολούνται, βλέπουν το γήπεδο σαν κρεβάτι και το άθλημα σαν ερωτική πράξη.
Αφήνω λοιπόν το χώρο για ενασχόληση πάνω σε σοβαρά αγωνιστικά θέματα, από σοβαρά σκεπτόμενους ανθρώπους, όπως δηλαδή ποια ομάδα έχει καλύτερες επιδόσεις στο σεξ και ποιος ποδοσφαιριστής είναι πιο προικισμένος από τη φύση. Αφήνω επίσης λίγο ακόμα χώρο για, σοβαρά σκεπτόμενο, παραλλήρημα. Τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες είναι ότι ο δημοσιογράφος Καρπετόπουλος εντάσσεται στον ΔΟΛ (http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=114718) και ότι ο SS fm διανύει τις τελευταίες μέρες τις δόξας του. Και μη ξεχνάτε. Παίξτε όσο είναι ο καιρός νικήτρια του Τσάμπιονς Λιγκ την Ίντερ και πρωταθλήτρια ευρώπης την εθνική Ιταλίας. Καλός Καλόπουλος. |
|
|
|
|
|
#2958 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Αν αυτο το τοσο γλαφυρο χιουμορ και ο χαβαλες που κανει ο razzy ειναι του τυπου ''ειστε ολοι βλακες'',''πολατιαν γαμω την αρμενια σου'' τοτε εγω ειμαι κρυοκωλος και δεν καταλαβαινω την απιστευτη δοση χιουμορ Υπαρχουν πολλα ατομα που γραφουν εδω μεσα και τσακωνομαστε αλλα κανουν πραγματικα χαβαλε και αυτο μ αρεσει.Οχι μετα το μπαχαλο να βγαινει ο καθενας και να λεει εκανα πλακα και λογοπαιγνια. ![]() | |
|
|
|
|
|
#2959 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Και μια και ειναι μεσημερακι παραθετω δυο απιστευτες δοσεις χαβαλε για να συνεχισουμε καλα τη μερα μας.bye ![]() | |
|
|
|
|
|
#2960 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() |
Όταν λέμε μην παίρνεις κάτι τόσο στα σοβαρά δεν είναι ανάγκη να φτάνεις στο άλλο άκρο και να το βλέπεις ως "απίστευτη δόση χαβαλέ".
Ίσως να έχει δίκιο όταν λέει ότι το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι ταυτίζουν τον εαυτό τους με την ομάδα τους too much... |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11 (0 μέλη και 11 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:28.

σουαντο ε σουαντο 

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο