Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο TALOS
εγω προσωπικα δε γουσταρω να γραφω αυτα αλλα οταν ανοιγεις το φορουμ μετα απο ενα ματς και το πρωτο ποστ που βλεπεις ειναι μια χεστρα και ειρωνικα σχολιακια και λογοπαιγνια με υφακι ''εγω τα λεω, εγω ξερω ποσο αστεια ειναι, εγω ξερω γιατι το λεω, ειμαι γνωστης των παντων, ειμαι γατος και βλεπω πι9σω απ τα γεγονοτα και ξερω ποιος τα κανονιζει με ποιον ΠΑΝΤΑ με θυμα εμενα και ποτε θυτη'' δε μπορεις να μην απαντησεις. Μαλλον μπορεις. Τλπ, εγω αν απανταω δε νιωθω καμια ηθικη ικανοποιηση ουτε κοιμαμαι πιο ησυχος. Ισα ισα που ξενερωνω που δε μπορω να συζητησω για μπαλα. Καλως ή κακως εχω τη γνωμη οτι ξερω να βλεπω μπαλα και αν υπηρχε ανταξιος συνομιλητης πολυ ευχαριστως. Αυτοι ομως που υπαρχουν και γνωριζουν απο τοπι δυστυχως εχουν ξενερωσει και δε γραφουν.
|
Ο Razzy είναι ένας από αυτούς πάντως. Άμα δεν ήσασταν τόσο κολλημένοι μερικοί και δεν παίρνατε τόσο στα σοβαρά αυτά που γράφει για την διαιτησία θα μιλάγαμε περισσότερο για μπάλα...Πλέον ρεσι είμαι πεπεισμένη για μερικούς εδώ μέσα ότι τους ενδιαφέρει μόνο το επόμενο ποστ του περί διαιτησίας για να απαντήσουν. Και το ξέρει αυτό ο Razzy και γιαυτό το κάνει.