Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο anthropas
Μερικες φορες αναρωτιεμαι αν τα πιστευεις πραγματικα αυτα που λες
Αμα ελεγες ''παιδια ειμαι τρελος αεκτζης,τυφλος,και οτι και να γινει θα φταινε τα κυκλωματα και οι διαιτησιες και ποτε η ομαδαρα μου'' θα σε παραδεχομουνα
δεν υπαρχει αλλη λογικη εξηγηση
|
Άσε αυτά που ξέρεις...
Φυσικά και πιστεύω αυτά που λέω. Για παράδειγμα, χθες δεν δώθηκαν 2 πέναλτι στην ΑΕΚ. Ένα χέρι του Φυτανίδη στο 1-0 και ένα κράτημα στον Άλβες στο 0-0 σε ένα στημένο. Η ΑΕΚ έχασε δίκαια χθες. Δεν δίνω δόλο στο Κύρο (όπως πέρσι στο Παγκρήτιο και στο Καραισκάκη). Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας στον ΚΑΠ που να λέει ότι η ΑΕΚ δεν πρέπει να χάνει. Σε ένα γύρο πρωταθλήματος η επίδοση 11-4 (νίκες-ήττες) είναι πολύ καλή. Άλλο αν στην Ελλάδα μία συγκεκριμένη ομάδα δεν επιτρέπεται να χάσει.
Είμαι ευχαριστημένος με την βαθμολογική επίδοση της ομάδος μου. Έχω κάποια παράπονα αγωνιστικά, αλλά και σε θέματα προπονητικού τιμ. Αλλά να με συγχωρέσεις δεν θα το αναλύσω σ' αυτό το φόρουμ που πιστεύω ότι δεν υπάρχει και καμία σοβαρή γνώση μπάλας. Τα κρατάω για αλλού. Εδώ γράφω μόνο μερικά πράγματα που πιστεύω και συνάδουν με τον τρόπο γραφής των συνομιλητών μου.
Ελπίζω να σε κάλυψα.