WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect
Παλιά 08-01-2008, 06:05   #2951 (permalink)
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ λέω να μην ξαναγράψω. Αφού δεν υπάρχει τίποτα το αξιοσημείωτο. Ο ένας λέει για τον Τζιγκερ και ότι είναι άμπαλοι οι παικτες του ΠΑΟ, ο άλλος για το πως πηδάει ο Πειραιάς οπότε τι νόημα έχει να κάθομαι και να κανω κριτικη των ματς ή κριτική παικτών....

ΥΓ: Και καταλαβαίνω γιατί αρκετά παιδιά την έχουν κάνει από το φόρουμ....
Εσυ να παρεις το μπουλο σουαντο ε σουαντο
Παλιά 08-01-2008, 11:37   #2952 (permalink)
WHAT TO UNDERSTAND...?

Το avatar του χρήστη TALOS

Περιοχή: κάτω στον Πειραιά...
TALOS is an unknown quantity at this point
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην TALOS

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλλά να με συγχωρέσεις δεν θα το αναλύσω σ' αυτό το φόρουμ που πιστεύω ότι δεν υπάρχει και καμία σοβαρή γνώση μπάλας. Τα κρατάω για αλλού. Εδώ γράφω μόνο μερικά πράγματα που πιστεύω και συνάδουν με τον τρόπο γραφής των συνομιλητών μου.
να σε ευχαριστησω κι εγω με τη σειρα μου και να σε παρακαλεσω να μιλησεις λιγο και για μπαλα να δουμε επιτελους τι σκαμπαζεις κι απο αυτη αν και προσωπικα πιστευω οτι τη βρισκεις μονο με το μυτο οσο αναφορα το ''παιζω'' γιατι το ''βλεπω'' αποδεικνυεις καθε αγωνιστικη οτι το κανεις ασχολουμενος με τον διαιτητη.

Το ''πρωκταθλητης'' θα με προσεβαλλε αν μου το λεγε σοβαρα και αντικειμενικα σκεπτομενο ατομο ΟΠΩΣ ΕΓΩ.

Παράθεση:
Εγώ λέω να μην ξαναγράψω. Αφού δεν υπάρχει τίποτα το αξιοσημείωτο. Ο ένας λέει για τον Τζιγκερ και ότι είναι άμπαλοι οι παικτες του ΠΑΟ, ο άλλος για το πως πηδάει ο Πειραιάς οπότε τι νόημα έχει να κάθομαι και να κανω κριτικη των ματς ή κριτική παικτών....

Πολυ Πολατιαν την εχεις δει εσυ. Φευγω δε φευγω

Πριν ερωτευτείς δυο λαμπερά μάτια, σιγουρέψου οτι δεν είναι ο ήλιος που φωτίζει πίσω από ένα άδειο κεφάλι.
Ο χρήστης TALOS δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-01-2008, 11:44   #2953 (permalink)
Planet girl > all

Το avatar του χρήστη Kallia

Περιοχή: Κηφισιά
Kallia is on a distinguished road

Παράθεση:

Τουλάχιστον κάποιοι το έχουν πάρει χαμπάρι...Παλιά μπορεί να μαλώναμε να διαφωνούσαμε και μερικές φορές να ξεπερνούσαμε τα όρια αλλά για μια σοβαρή ποδοσφαιρική ανάλυση,(τέτοιες σταμάτησαν να γίνονται εδώ και ουυυυ...). Τώρα απλά βλέπω το ίδιο έργο κάθε μέρα το οποίο είναι και χαμηλής ποιότητας...

Για να προλάβω κάποιους δεν απαιτώ καμιά αλλαγή, προφανώς αυτά γουστάρετε αυτά γράφετε απλά επειδή ειπώθηκε το συγκεκριμένο θέμα λέω και εγώ την άποψη μου.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Commando7hh Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο Καρμα δεν ειναι κανενας τυχαιος και ειναι απο τους δεινοσαυρους του φορουμ. Ξερει μπαλα και εχει και χιουμορ.
Συμφωνώ με john rambo. O τρόπος γραφής του ειδικά είναι μοναδικός και απολαυστικός. Κρίμα που κάποιοι τα παίρνουν τόσο στα σοβαρά αυτά που γράφει και του την πέφτουν συνέχεια. Razzy keep it up, το φανατικό κοινό σου το απαιτεί και σε στηρίζει!

Ο χρήστης Kallia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-01-2008, 12:10   #2954 (permalink)
WHAT TO UNDERSTAND...?

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Kallia Εμφάνιση μηνυμάτων
Τουλάχιστον κάποιοι το έχουν πάρει χαμπάρι...Παλιά μπορεί να μαλώναμε να διαφωνούσαμε και μερικές φορές να ξεπερνούσαμε τα όρια αλλά για μια σοβαρή ποδοσφαιρική ανάλυση,(τέτοιες σταμάτησαν να γίνονται εδώ και ουυυυ...). Τώρα απλά βλέπω το ίδιο έργο κάθε μέρα το οποίο είναι και χαμηλής ποιότητας...

Για να προλάβω κάποιους δεν απαιτώ καμιά αλλαγή, προφανώς αυτά γουστάρετε αυτά γράφετε απλά επειδή ειπώθηκε το συγκεκριμένο θέμα λέω και εγώ την άποψη μου.

Συμφωνώ με john rambo. O τρόπος γραφής του ειδικά είναι μοναδικός και απολαυστικός. Κρίμα που κάποιοι τα παίρνουν τόσο στα σοβαρά αυτά που γράφει και του την πέφτουν συνέχεια. Razzy keep it up, το φανατικό κοινό σου το απαιτεί και σε στηρίζει!
εγω προσωπικα δε γουσταρω να γραφω αυτα αλλα οταν ανοιγεις το φορουμ μετα απο ενα ματς και το πρωτο ποστ που βλεπεις ειναι μια χεστρα και ειρωνικα σχολιακια και λογοπαιγνια με υφακι ''εγω τα λεω, εγω ξερω ποσο αστεια ειναι, εγω ξερω γιατι το λεω, ειμαι γνωστης των παντων, ειμαι γατος και βλεπω πι9σω απ τα γεγονοτα και ξερω ποιος τα κανονιζει με ποιον ΠΑΝΤΑ με θυμα εμενα και ποτε θυτη'' δε μπορεις να μην απαντησεις. Μαλλον μπορεις. Τλπ, εγω αν απανταω δε νιωθω καμια ηθικη ικανοποιηση ουτε κοιμαμαι πιο ησυχος. Ισα ισα που ξενερωνω που δε μπορω να συζητησω για μπαλα. Καλως ή κακως εχω τη γνωμη οτι ξερω να βλεπω μπαλα και αν υπηρχε ανταξιος συνομιλητης πολυ ευχαριστως. Αυτοι ομως που υπαρχουν και γνωριζουν απο τοπι δυστυχως εχουν ξενερωσει και δε γραφουν.

Πριν ερωτευτείς δυο λαμπερά μάτια, σιγουρέψου οτι δεν είναι ο ήλιος που φωτίζει πίσω από ένα άδειο κεφάλι.
Παλιά 08-01-2008, 12:16   #2955 (permalink)
WHAT TO UNDERSTAND...?

Παράθεση:

κι εγω ειμαι μεσα σε αυτο. μου προσφερεις μεγαλη περηφανια που ειμαι γαυρος με τον τοσο ωραιο και καυστικο και απολαυστικο τροπο που γραφεις. αν και δε περιμενα εσενα, ημουν πρωκταθλητης και πριν μπω στο φορουμ.

επισης πιστευω οτι ο mazda6 που τον βλεπω και λιγο φετες στη φωτο, εχει κανει κοιλιακους απ τα γελια στο απιστευτο αστειο ''Πολατιαν γαμω την Αρμενια σου''

Παλιά 08-01-2008, 13:28   #2956 (permalink)
Planet girl > all

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο TALOS Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω προσωπικα δε γουσταρω να γραφω αυτα αλλα οταν ανοιγεις το φορουμ μετα απο ενα ματς και το πρωτο ποστ που βλεπεις ειναι μια χεστρα και ειρωνικα σχολιακια και λογοπαιγνια με υφακι ''εγω τα λεω, εγω ξερω ποσο αστεια ειναι, εγω ξερω γιατι το λεω, ειμαι γνωστης των παντων, ειμαι γατος και βλεπω πι9σω απ τα γεγονοτα και ξερω ποιος τα κανονιζει με ποιον ΠΑΝΤΑ με θυμα εμενα και ποτε θυτη'' δε μπορεις να μην απαντησεις. Μαλλον μπορεις. Τλπ, εγω αν απανταω δε νιωθω καμια ηθικη ικανοποιηση ουτε κοιμαμαι πιο ησυχος. Ισα ισα που ξενερωνω που δε μπορω να συζητησω για μπαλα. Καλως ή κακως εχω τη γνωμη οτι ξερω να βλεπω μπαλα και αν υπηρχε ανταξιος συνομιλητης πολυ ευχαριστως. Αυτοι ομως που υπαρχουν και γνωριζουν απο τοπι δυστυχως εχουν ξενερωσει και δε γραφουν.
Ο Razzy είναι ένας από αυτούς πάντως. Άμα δεν ήσασταν τόσο κολλημένοι μερικοί και δεν παίρνατε τόσο στα σοβαρά αυτά που γράφει για την διαιτησία θα μιλάγαμε περισσότερο για μπάλα...Πλέον ρεσι είμαι πεπεισμένη για μερικούς εδώ μέσα ότι τους ενδιαφέρει μόνο το επόμενο ποστ του περί διαιτησίας για να απαντήσουν. Και το ξέρει αυτό ο Razzy και γιαυτό το κάνει.

Παλιά 08-01-2008, 15:33   #2957 (permalink)
Look out Below

Karmakosmik is on a distinguished road

Έγραψα ότι είχα να γράψω και πίσω δεν παίρνω ούτε ένα σύμφωνο. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι ταυτίζουν τον εαυτό τους με την ομάδα τους, ίσως γιατί μόνο με αυτό ασχολούνται, βλέπουν το γήπεδο σαν κρεβάτι και το άθλημα σαν ερωτική πράξη.

Αφήνω λοιπόν το χώρο για ενασχόληση πάνω σε σοβαρά αγωνιστικά θέματα, από σοβαρά σκεπτόμενους ανθρώπους, όπως δηλαδή ποια ομάδα έχει καλύτερες επιδόσεις στο σεξ και ποιος ποδοσφαιριστής είναι πιο προικισμένος από τη φύση. Αφήνω επίσης λίγο ακόμα χώρο για, σοβαρά σκεπτόμενο, παραλλήρημα.

Τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες είναι ότι ο δημοσιογράφος Καρπετόπουλος εντάσσεται στον ΔΟΛ (http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=114718) και ότι ο SS fm διανύει τις τελευταίες μέρες τις δόξας του.

Και μη ξεχνάτε. Παίξτε όσο είναι ο καιρός νικήτρια του Τσάμπιονς Λιγκ την Ίντερ και πρωταθλήτρια ευρώπης την εθνική Ιταλίας.

Καλός Καλόπουλος.
Ο χρήστης Karmakosmik δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-01-2008, 15:42   #2958 (permalink)
belluschi-mania

Το avatar του χρήστη anthropas

Περιοχή: Καμινια-Πειραιας
anthropas is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην anthropas

Παράθεση:
Ο Razzy είναι ένας από αυτούς πάντως. Άμα δεν ήσασταν τόσο κολλημένοι μερικοί και δεν παίρνατε τόσο στα σοβαρά αυτά που γράφει για την διαιτησία θα μιλάγαμε περισσότερο για μπάλα...Πλέον ρεσι είμαι πεπεισμένη για μερικούς εδώ μέσα ότι τους ενδιαφέρει μόνο το επόμενο ποστ του περί διαιτησίας για να απαντήσουν. Και το ξέρει αυτό ο Razzy και γιαυτό το κάνει.

Αν αυτο το τοσο γλαφυρο χιουμορ και ο χαβαλες που κανει ο razzy ειναι του τυπου ''ειστε ολοι βλακες'',''πολατιαν γαμω την αρμενια σου'' τοτε εγω ειμαι κρυοκωλος και δεν καταλαβαινω την απιστευτη δοση χιουμορ

Υπαρχουν πολλα ατομα που γραφουν εδω μεσα και τσακωνομαστε αλλα κανουν πραγματικα χαβαλε και αυτο μ αρεσει.Οχι μετα το μπαχαλο να βγαινει ο καθενας και να λεει εκανα πλακα και λογοπαιγνια.
Παλιά 08-01-2008, 15:52   #2959 (permalink)
belluschi-mania

Το avatar του χρήστη anthropas

Περιοχή: Καμινια-Πειραιας
anthropas is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην anthropas

Παράθεση:
Δυστυχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μείνει για πάντα τσιφλίκι των 2 βρωμιάρηδων και της κλίκας τους.

Εύχομαι πραγματικά ότι χειρότερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Παράθεση:
Αν είναι και η μαιμού ο εντόι...

Και μια και ειναι μεσημερακι παραθετω δυο απιστευτες δοσεις χαβαλε για να συνεχισουμε καλα τη μερα μας.bye
Παλιά 08-01-2008, 16:34   #2960 (permalink)
Planet girl > all

Όταν λέμε μην παίρνεις κάτι τόσο στα σοβαρά δεν είναι ανάγκη να φτάνεις στο άλλο άκρο και να το βλέπεις ως "απίστευτη δόση χαβαλέ".

Ίσως να έχει δίκιο όταν λέει ότι το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι ταυτίζουν τον εαυτό τους με την ομάδα τους too much...

Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές