Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel
Εγώ λέω να μην ξαναγράψω. Αφού δεν υπάρχει τίποτα το αξιοσημείωτο. Ο ένας λέει για τον Τζιγκερ και ότι είναι άμπαλοι οι παικτες του ΠΑΟ, ο άλλος για το πως πηδάει ο Πειραιάς οπότε τι νόημα έχει να κάθομαι και να κανω κριτικη των ματς ή κριτική παικτών....
ΥΓ: Και καταλαβαίνω γιατί αρκετά παιδιά την έχουν κάνει από το φόρουμ....
|
Τουλάχιστον κάποιοι το έχουν πάρει χαμπάρι...Παλιά μπορεί να μαλώναμε να διαφωνούσαμε και μερικές φορές να ξεπερνούσαμε τα όρια αλλά για μια σοβαρή ποδοσφαιρική ανάλυση,(τέτοιες σταμάτησαν να γίνονται εδώ και ουυυυ...). Τώρα απλά βλέπω το ίδιο έργο κάθε μέρα το οποίο είναι και χαμηλής ποιότητας...
Για να προλάβω κάποιους δεν απαιτώ καμιά αλλαγή, προφανώς αυτά γουστάρετε αυτά γράφετε απλά επειδή ειπώθηκε το συγκεκριμένο θέμα λέω και εγώ την άποψη μου.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Commando7hh
Ο Καρμα δεν ειναι κανενας τυχαιος και ειναι απο τους δεινοσαυρους του φορουμ. Ξερει μπαλα και εχει και χιουμορ.
|
Συμφωνώ με john rambo. O τρόπος γραφής του ειδικά είναι μοναδικός και απολαυστικός. Κρίμα που κάποιοι τα παίρνουν τόσο στα σοβαρά αυτά που γράφει και του την πέφτουν συνέχεια. Razzy keep it up, το φανατικό κοινό σου το απαιτεί και σε στηρίζει!