![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Aν θελει να φυγει θα γινει Τουρε και ισως και χειροτερος.
Δν τον εχω και για παικτη που θα παιξει επειδη αγαπαει την ομαδα. |
Πρωτον, κανεις δεν παιζει επειδη αγαπαει την ομαδα. Δευτερον, πολλοι ποδοσφαιριστες εχουν προτασεις απο μεγαλυτερες ομαδες και θελουν να πανε, αλλα δεν γινονται Τουρε. Απλα μενουν στις ομαδες τους. Περιπτωσεις σαν του Τουρε δεν συμβαινουν τοσο συχνα. Μενει να δουμε τι θα γινει με τον Καστιγιο.
|
Αυτο συνηθως γινεται οταν θελει ενας παικτης να φυγει απο μια μεγαλη ομαδα για να παει σε μια αλλη μεγαλη ομαδα.Πχ Κακα απο Μιλαν σε Ρεαλ.Ισως θελει να παει Ρεαλ αλλα η Μιλαν δν τον χαλαει.
Το να πας απο μια μικρομεσσαια(μν φωναξεις,γνωμη μου ειναι)σε μια μεγαλη ομαδα ειναι διαφορετικο και σιγουρα θα προπσπαθησεις πολυ περισσοτερο για να φυγεις |
Παράθεση:
Αν και ο Ματζιος παίζει σαν κυρία και αδικεί τον ευατό του αν έπαιζε πιο δυνατά γιατί και τρίπλα έχει θα ήταν πολύ καλός. Και χρειαζόμαστε επειγόντως 2 αμυντικούς γιατί δεν θα αντέξω κηδεία με την 1η αγωνιστική :P |
Φευγει ο Καστιγιο.
Τον αναγκαζει ο Κοκκαλης να παει Σαχταρ για να τσιμπησει τα 15. Αυτο ειναι ή δν ειναι κοροιδια;;;;; |
Παράθεση:
Φαινεται οραξατος.Ειναι πολυ καλυτερος απο το Μαντζιο και ιδανικος με τη μπαλα κατω οπως θελει να παιζουμε ο Πεσειρο.Με τον Σαλπι συναργαζονται καλα και ειναι και οι δυο πολυ καλοι παικτες.Ο Μαντζιος με τη μπαλα κατω ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ για την ομαδα.Δν θα μπορει να κανει τπτ. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Δν θα τα παντελωνιασει λες;;;;; Γιατι να διωξει τον Καστιγιο.Μπορει να βρει καλυτερο;;; Στοπερ Μποτινελι. Αντι-Καστιγιο ο Μονταινι και δεκαρι ο Κουτσομητρας. Πιστευεις οτι θα δωσει ο Κοκκαλης θα δωσει 15μυρια για μεταγραφες;;;;; |
Δεν λέω τίποτα αν δεν δω τι θα κάνει. Τα νύχια μου να μυρίσω να δω αν θα πάρει καλούς παίχτες ή όχι; Καλύτερο από τον Νέρι δεν θα βρει αλλά μπορεί να πάρει 2-3 παίχτες καλούς (όπως Γκαλέτι,Μπράβο) με τα λεφτά από τον Νέρι.
Του Καστίγιο του πρότειναν διπλασιασμό αποδοχών ενώ δεν είχαν καμία υποχρέωση να το κάνουν και δεν ήθελε. Εμένα αυτό μου δείχνει πως ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει αλλά ο Νέρι δεν πολυψήνεται να μείνει. |
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:39. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin