WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

mousaka+10 29-07-2007 03:44

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Aν θελει να φυγει θα γινει Τουρε και ισως και χειροτερος.
Δν τον εχω και για παικτη που θα παιξει επειδη αγαπαει την ομαδα.

Slipknot 29-07-2007 03:50

Πρωτον, κανεις δεν παιζει επειδη αγαπαει την ομαδα. Δευτερον, πολλοι ποδοσφαιριστες εχουν προτασεις απο μεγαλυτερες ομαδες και θελουν να πανε, αλλα δεν γινονται Τουρε. Απλα μενουν στις ομαδες τους. Περιπτωσεις σαν του Τουρε δεν συμβαινουν τοσο συχνα. Μενει να δουμε τι θα γινει με τον Καστιγιο.

mousaka+10 29-07-2007 04:45

Αυτο συνηθως γινεται οταν θελει ενας παικτης να φυγει απο μια μεγαλη ομαδα για να παει σε μια αλλη μεγαλη ομαδα.Πχ Κακα απο Μιλαν σε Ρεαλ.Ισως θελει να παει Ρεαλ αλλα η Μιλαν δν τον χαλαει.
Το να πας απο μια μικρομεσσαια(μν φωναξεις,γνωμη μου ειναι)σε μια μεγαλη ομαδα ειναι διαφορετικο και σιγουρα θα προπσπαθησεις πολυ περισσοτερο για να φυγεις

greekfansws 29-07-2007 11:48

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 22716)
Η αμυνα μας οντως ειναι τραγικη.
Μορις καλος αλλα χωρις προετοιμασια και με Κοπα Αφρικα ποτε να παιξει;
Σιωντης πολυ καλο ταλεντο αλλα δν νομιζω να μπορει να παιξει ακομα βασικος στα ντερμπι.Στα αλλα μπορει ανετα.
Γκουμας::clap::clap:
Βυντρα::clap::clap:
Σεριτς::clap::clap:
Νιλσον:Την ψιλοπαλευει

Στις υπολοιπες θεσεις ειμαστε υπερπληρης
Νινη δεξια
Ιβανσιτς αριστερα
Ματος αμυντικο χαφ
Καρα 10αρι
Παπ-Σαλπι μπροστα

Αναπληρωματικοι:
Ντογιε(καλος φαινεται)
Μαντζιος
Τζιωλης
Λεοντιου

Μια χαρα παγκος ειναι.

εγώ πάντως πιστεύω ότι πρέπει να παίζει ο μάτζιος μέσα... Ο Παπ και ο Σαλπι νομίζω ότι παίζουν στην ίδια θέση. Ο Παπ δεν είναι να σπάει τη μπάλα ή να την κρατάει είναι να τρέχει κ να σουτάρει αμέσως ούτε τρίπλα έχει και όταν περνάει κάποιον πετάει τη μπάλα μπροστά ουσιαστικα....
Αν και ο Ματζιος παίζει σαν κυρία και αδικεί τον ευατό του αν έπαιζε πιο δυνατά γιατί και τρίπλα έχει θα ήταν πολύ καλός.
Και χρειαζόμαστε επειγόντως 2 αμυντικούς γιατί δεν θα αντέξω κηδεία με την 1η αγωνιστική :P

mousaka+10 29-07-2007 15:49

Φευγει ο Καστιγιο.

Τον αναγκαζει ο Κοκκαλης να παει Σαχταρ για να τσιμπησει τα 15.
Αυτο ειναι ή δν ειναι κοροιδια;;;;;

mousaka+10 29-07-2007 15:52

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο greekfansws (Μήνυμα 22735)
εγώ πάντως πιστεύω ότι πρέπει να παίζει ο μάτζιος μέσα... Ο Παπ και ο Σαλπι νομίζω ότι παίζουν στην ίδια θέση. Ο Παπ δεν είναι να σπάει τη μπάλα ή να την κρατάει είναι να τρέχει κ να σουτάρει αμέσως ούτε τρίπλα έχει και όταν περνάει κάποιον πετάει τη μπάλα μπροστά ουσιαστικα....
Αν και ο Ματζιος παίζει σαν κυρία και αδικεί τον ευατό του αν έπαιζε πιο δυνατά γιατί και τρίπλα έχει θα ήταν πολύ καλός.
Και χρειαζόμαστε επειγόντως 2 αμυντικούς γιατί δεν θα αντέξω κηδεία με την 1η αγωνιστική :P

Ο Παπ φαινεται καλος στα φιλικα και οχι οπως περυσι που κωλοβαραγε.
Φαινεται οραξατος.Ειναι πολυ καλυτερος απο το Μαντζιο και ιδανικος με τη μπαλα κατω οπως θελει να παιζουμε ο Πεσειρο.Με τον Σαλπι συναργαζονται καλα και ειναι και οι δυο πολυ καλοι παικτες.Ο Μαντζιος με τη μπαλα κατω ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ για την ομαδα.Δν θα μπορει να κανει τπτ.

gatoni 29-07-2007 16:30

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 22740)
Φευγει ο Καστιγιο.

Τον αναγκαζει ο Κοκκαλης να παει Σαχταρ για να τσιμπησει τα 15.
Αυτο ειναι ή δν ειναι κοροιδια;;;;;

Όχι. Κοροϊδία θα είναι αν τα 15 τα παντελονιάσει. Αν όμως φέρει καλό στόπερ,αριστερό χαφ και ίσως και δεκάρι που θα είναι η κοροϊδία; Τα λεφτά είναι πολλά και θα είναι μια χαρά πώληση αν τελικά δεχτεί ο Νέρι να πάει. Το θέμα είναι τι κινήσεις θα γίνουν από εκεί και μετά.

mousaka+10 29-07-2007 16:51

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 22744)
Όχι. Κοροϊδία θα είναι αν τα 15 τα παντελονιάσει. Αν όμως φέρει καλό στόπερ,αριστερό χαφ και ίσως και δεκάρι που θα είναι η κοροϊδία; Τα λεφτά είναι πολλά και θα είναι μια χαρά πώληση αν τελικά δεχτεί ο Νέρι να πάει. Το θέμα είναι τι κινήσεις θα γίνουν από εκεί και μετά.

Δν θα τα παντελωνιασει λες;;;;;

Γιατι να διωξει τον Καστιγιο.Μπορει να βρει καλυτερο;;;

Στοπερ Μποτινελι.
Αντι-Καστιγιο ο Μονταινι και δεκαρι ο Κουτσομητρας.

Πιστευεις οτι θα δωσει ο Κοκκαλης θα δωσει 15μυρια για μεταγραφες;;;;;

gatoni 29-07-2007 16:59

Δεν λέω τίποτα αν δεν δω τι θα κάνει. Τα νύχια μου να μυρίσω να δω αν θα πάρει καλούς παίχτες ή όχι; Καλύτερο από τον Νέρι δεν θα βρει αλλά μπορεί να πάρει 2-3 παίχτες καλούς (όπως Γκαλέτι,Μπράβο) με τα λεφτά από τον Νέρι.
Του Καστίγιο του πρότειναν διπλασιασμό αποδοχών ενώ δεν είχαν καμία υποχρέωση να το κάνουν και δεν ήθελε. Εμένα αυτό μου δείχνει πως ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει αλλά ο Νέρι δεν πολυψήνεται να μείνει.

mesi13 29-07-2007 18:50

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Slipknot (Μήνυμα 22614)
Οχι ρε εγω λεω να τον πουλησουμε 2.5 μυρια που λεει ο Γκοτζος. :rofl:
Ξερει κανεις απο που και ποσο πηρε η Αρσεναλ τον αντικαταστατη του Ανρι? Απο που και ποσο πηρε η Σαραγοσα τον Ματουζαλεμ? Και με τον Μαρικα κατι παρομοιο παει να γινει. Αυτοι δηλαδη σε τι πρωταθληματα ειχαν δειξει την αξια τους? Εκτος και αν ειχαν λαμψει στο Τσου Λου ή με την εθνικη τους ομαδα και δεν το θυμαμαι. Εσεις οι ιδιοι αν αποφασισει να πουλησει ο Τζιγκερ σε 2-3 χρονια τον Νινη θα ζητατε 15 μυρια.

ΥΓ. Ωραιο αβαταρ Μεσι. Βαλε και Ντομερκαντ.

Πουλα τον οσο θες δε με ενδιαφερει εγω λεω ποια ειναι η πραγματικη του αγοραστικη αξια.Δε με νοιαζει πως τιμολογουν οι ομαδες τους ποδοσφαιριστες τους.Και γω αν πουλησω το Νινη καποτε πρεπει να δω σε τι παιχτη θα εχει εξελιχτει για να τον τιμολογησω.Το Ντομερκαντ δεν το πηραμε δυστηχως αλλα ερχεται ο Κιλ Μπιλ και απαλυνεται ο πονος μου:clap:

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:39.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0