![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Ποιος παραβίασε το STOP;:hehe:
|
Παράθεση:
Τι περιμένεις απο ένα σέντερ μπακ, που τον έχουν κάνει τα 2 τελευταία χρόνια σέντερ φορ;! Να ξέρει που πηγαίνει;!:hehe: |
και οι 3 τα κάναμε κατσούλα που λέει και η γιαγιά μου στο χωριό. ;p
/flame μάλλον η άεκ λίγο παραπάνω . :armed: |
Ημουν Αθηνα κ ηθελα να παω στον αγωνα αλλα μπερδευτηκα με την αλλαγη ωρας κ ξυπνησα στις τρεις παρα τεταρτο γμτ.
Ισοφαριστηκαμε στο 89 κ φυγαμε απο την πρωτη θεση.500 Πατρινοι λεει κ επεσαν κ κτ καρεκλες. ------------------------------------ Μας εχει βγαλει την παναγια ο Ηρακλης τα τελευταια χρονια...περυσι απο αυτον χασαμε το πρωταθλημα κ φετος αν νικαγε ο Ολυμπιακος παλι απο αυτον θα το χαναμε. Ο διαιτητης ηταν κακος...ημουν γηπεδο οποτε για τα δυο πεναλτι δν μπορω να μιλησω γτ δν τα χω δει ακομα.Αλλα το λαθος τ ηταν οτι μετα το γκολ τ Ηρακλη ξεσκισε το παιχνιδι.Ζητημα να παιχτηκαν πανω απο 10 λεπτα μπαλας.Κι αυτο δν ηταν μονο θεμα παικτων Ηρακλη π καλα καναν κι επεφταν αλλα κ δικο τ.Σε καθε στημενο εχανε ενα λεπτο φτιαχνοντας το τειχος κ μιλωντας στους παικτες μεσα στην περιοχη.Σε καθε φαση τα ιδια.Επισης,τεραστιο λαθος π εφτασε το 91 για να βγαλει την καρτα στον Κοβαλεφσκι. Στο ματς φανηκαν κ παλι τα πολλα αμυντικα μας κενα...ειδικα στο πρωτο Νιλσον,Σαριεγκι κ Βυντρα παλεψαν πολυ για μην τελειωσουν τη φαση.Στο δευτερο ηταν λαθος τ Τζορβα π βγηκε αλλα κ τ Βυντρα π δν πηγε πρωτος στη μπαλα. Παράθεση:
Θα ναι τρομερο λαθος τ Τεν Κατε αν βγαλει απο την 11αδα Ιβανσιτς,Νινη κ Ρουκαβινα μεχρι να γυρισει ο Σοουζα.Με το π μπηκε ο Νινης αλλαξε το ματς.Πηρε πολλες πασες κ εβγαλε κ την ασσιστ στο γκολ κ θα μπορουσε κ να ειχε σκοραρει αλλα ηταν ατυχος.Ο Μαντζιος δν πρεπει να ξαναπαιξει...ενα ματς στα 10 θα κανει καλο.Σημερα εβαλε το γκολ λογω της σεντρας-διαβητη τ Καρα κ μετα δν εκανε τπτ.Εχασε κ την ευκαιρια στο 1-2 νομιζω π με τον Κοβαλεφσκι κατω δν καταφερε να πετυχει τη μπαλα κ να τη στειλει στα διχτυα. Το μονο λαθος τ Τεν Κατε(εκτος τ αμυντικου διδυμο π το χουμε πει πολλες φορες)ειναι οτι ενω εβλεπε οτι στο πρωτο ημιχρονο παιζοντας με δυο αμυντικα χαφ ειχε παρει το κεντρο κ δν ειχε απειληθει καθολου εβγαλε το Σιλβα(λογω τραυματισμου)κ δν εβαλε αμυντικο χαφ.Ανοιχτηκε χωρις λογο κ οταν εχεις τετοια αμυνα,συνηθως,το πληρωνεις. Επιθετικα δεν εχουμε προβλημα...σημερα βγαλαμε πολλες καλες φασεις αλλα πεσαμε πανω σε εναν πολυ καλο Κοβαλεφσκι. |
Μια ζωή καταραμένη αυτή η ομάδα...
Παίζεις με το Μινώταυρο, στα 3 χιλιόμετρα απο την έδρα σου. Έχεις 200 οπαδούς που κάνουν το γήπεδο πουτ@να... Και πας ΜΛΚ τερματοφύλακα και πνίγεις το κουνέλι στη κλειστή σου γωνία, τρως το γκόλ, μόλις έχεις κάνει το 0-1. Σαν να μην φτάνει αυτό, χάνεις ευκαιρίες με το τσουβάλι και τρως και δεύτερο (πάλι λάθος της άμυνας στο πρώτο δοκάρι, απο κόρνερ) και γίνεται το 2-1... Χάνεις ευκαιρίες, αποβάλεται παίκτης σου και κάνεις όμως το 2-2. Γίνεται τετ α τετ (έχει κάνει αβαβα οφ σάιντ 3 παικτών σου ο βοηθός απο το φόβο του) και χάνεις το πλασέ σε άδειο τέρμα!!! ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! Δε έρω τι γίνεται, αλλά η ομάδα μπάλα δε παίζει. 3 παίκτες βασικοί, Νικηφόρος, Ζιάκας και Βιτεβής δεν έχουν παίξει ακόμη λόγο τραυματισμών. Έτσι όχι πρωτάθλημα, ούτε κούπα απο τα ΤΖΑΜΠΟ δε μας παίρνουμε! Και πάλι όμως... ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ, ΠΑΛΙ ΑΟΧ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ! |
καλα αυτο που επαθε η αεκ δεν τον φανταζοταν ουτε ο πατερας τσιωλης...
απο την αλλη , ο τζιμπουρ γιατι ειναι τοσο παλτο στην αεκ;του λειπουν οι φιλοι του και δεν μπορει να παιξει μπαλα;; |
Καλά που υπάρχουν και ο Ρεκόμπα με τον Εστογιάνοφ να δίνουν λίγο χρώμα στο πρωτάθλημα. Ο ένας χειρότερος από τον άλλο είναι οι μεγάλοι, κωμικά πράγματα.
|
greek mousaka συμφωνω με τα γραφομενα σου. Αλλα αφου τα βλεπουμε εγω και συ αυτος γιατι δε τα βλεπει, αυτη την απορια εχω; Ειναι δυνατον σοβαρος προπονητης να εχει το Ρουκαβινα στο παγκο που εχει μπει σε 20 λεπτα εκτος ρυθμου την ωρα που καιει το ματς και εχει βγαλει μια πασα που δεν υπαρχει στο Σαλπιγγιδη, αλλη μια στο Μαντζιο και μια κεφαλια ψαρακι που εβγαλε ο κολοφαρδος.
Ειναι ο μονος ανθρωπος στο γηπεδο που αντεχει να βλεπει το περιπατητη Μαντζιο να κερδιζει ασκοπα φαουλ στη σεντρα και να σπαταλαει τις ευκαιριες. Επισης ειναι δυνατον να μη μου κανεις ροτεισον στα αμυντικα χαφ που εχω τα καλυτερα στo πρωταθλημα; Παιξε Σιμαο-Σιλβα τη τριτη, παιξε Ματος Σιλβα τη Κυριακη, παιξε Σιμαο-Ματος τη Τριτη πετα και κανα τζιωλη που και που. Ο Μελισσης ειναι δυνατον να ειναι χειροτερος του Βυντρα και του Σαριεγκι; Aπλα πραγματα που τα βλεπει ολος ο κοσμος.Τωρα οσον αφορα την αγωνιστικη θα μεινω σε 3 στιγμιοτυπα. Το τελειωμα στο πρωτο γκολ του ρεκομπα που οποιοσδηποτε αλλος θα την ειχε στειλει στα περιστερια εκεινος χωρις να το σκεφτει σημαδευει με 3 παιχτες μπροστα του παραθυρακι, την πασα του Ρουκαβινα στο Σαλπιγγιδη που αδειαζει επιτοπου παιχτη και χωρις να το σκεφτει τσιμπημα μπαλας με το μυτακι και περασμα απ τη τρυπα της βελονας, και τελος το γκολ του Σκοκο που ειναι τοσο αερινο οσο και ο Σκοκο. Στριβει το ποδι στον αερα ωστε να παρει φαλτσο η μπαλα και σκαει ακριβως στο σημειο που πρεπει για να παει στα διχτυα,οποιοσδηποτε αλλος θα την ειχε στειλει στα περιστερια. |
Εγώ πήγα και είδα Θρασύβουλος - ΑΕΚ και χαρηκα πολυ....:cry:
Βέβαια χάρηκα γιατί ο Θράσος έδειξε πως ειναι σε ανοδική τροχιά.... Αλλά προβληματίστηκα με την ΑΕΚ.... Η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην ασυνέχεια των εμφανίσεων της ομάδας. Παιζει ενα ημίχρονο καλή μπάλα και μετά μπλακ αουτ. Σε αυτό το θέμα, μεγάλο μερίδιο χωρίς όμως να ναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος έχει και ο Γιώργος ο Δώνης. Με τους πειραματισμούς που κάνει στα σχήματα και τις διατάξεις μπερδεύει την ομάδα. Δεν γίνεται να ξεκινάς με 4-4-2 το οποίο το αλλάζεις μεσα στην διάρκεια του ματς και μετά να το ξαναλλάζεις. Οι παίκτες μπερδεύονται, τα πάντα μπερδεύονται. Επίσης βλέπεις πως ο Σκόκο που αυτή την στιγμή είναι ότι πιο ποιοτικό διαθέτεις στις τάξεις σου, παιζει καλα σε ρολο ακραιου επιθετικου. Δεν γινεται μετα να τον βάζεις μέσα στην περιοχή στην δευτερη αλλαγή συστήματος και στην τρίτη αλλαγή του συστήματος να παίζει σαν 10αρι. Θα μπερδευτεί.... Η ομάδα εχει στηθει τελευταια στιγμη αφου Πελετιερι, Τζιμπούρ, Μπασινάς εντάχθηκαν αργά και αυτό φαίνεται. Το πράγμα μπλέκεται πιο πολυ από την στιγμή που ο Εντίνιο μοιάζει εκτός φόρμας και στραβωμένος δεν ξέρω με τι, ενώ ο Μπλάνκο που ναι φορ της ευκαιρίας δείχνει να ασφυκτιά σε αυτό το σύστημα αφού δεν εχει τον χαμαλη να του δινει μπαλα (ναι Νικο Λυμπεροπουλε παρολο που σαι μεγαλος παικτης πέρσι έκανες τον χαμάλη του Μπλάνκο) και αυτός που κανονικά θα πρεπε να κανει το χαμαλικι (Τζιμπουρ) και να παιρνει παίκτες πάνω του είναι σε τραγική κατάσταση. Αλλά επίσης πιστεύω πως και σε καλή κατάσταση να ναι ο Τζιμπούρ έχει ένα ποδοσφαιρικό εγωισμό από εδώ ως το φεγγαρι.... Ο Μπλανκο μου φαινεται οφ. Ο Τζιμπουρ ακομα προσαρμοζεται. Δεν ξερω και θα θελα να μου πειτε αν έχει τώρα ραμαζάνι. Γιατι οι μουσουλμανοι τον καιρο που χει ραμαζάνι σέρνονται. Τα πραγματα αν γινει καλα ο Τζιμπουρ θα απλοποιηθουν αφου η ομαδα θα χει ενα φορ με ικανοτητα τοσο στο δυνατο παιχνιδι οσο και στο τεχνικο παιχνιδι. Ο Ζορμπας μου άφησε καλές εντυπώσεις και δείχνει πολύ ελπιδοφόρος. Με λιγα λόγια η ομάδα δεν μοιάζει λάθος φτιαγμένη. Απλά είναι ανολοκλήρωτη. Αυτό θα διορθωθεί με μια μεταγραφή στο χωρο του κέντρου... Παιδιά όσο και αν φαίνεται παράξενο εγώ που δα ζωντανά το Πανιώνιος - Άρης έλεγα για το ποσο καλή ομάδα είναι ο Άρης αλλα τονιζα και την αστάθεια στην αποδοσή του. Χθες που κατάφερε να σταθεροποιηθεί η αποδοσή του κέρδισε και μάλλον, εύκολα τον ΟΣΦΠ. Το ΠΑΟ - Ηρακλής ούτε που το δα.... Πάντως απ'οσο μου πε ο αδελφός μου ηταν παραγωγικός ο ΠΑΟ και ισως να μην επρεπε να ταν ετσι το σκορ. Οι μεσοι και οι επιθετικοί κάναν καλή δουλειά αλλά πέσαν σε καλό τερμα.... Για την άμυνα δεν ειπε τπτ. Σημειωσε πως ο Ηρακλής έχει πολύ ταλέντο σαν ομάδα. Περισσοτερο πρόβλημα απο ολους δεν ειχαν τα σεντερ μπακ αλλα ο Σπυρόπουλος που έπρεπε να μαρκάρει τον Μάρκες που ναι παικτούρα και ο Αλεξ ο Τζόρβας.... Βέβαια ο Τζόρβας ειναι φιλος κολλητου μου οποτε στηριζουμε τον Αλεξ. Από τον Γκαλίνοβιτς τον πολίστα καλύτερος είναι. Ο Πανιωνά κάνει την διαφορά. Ο Ρεκομπα με ψηγματα της ποδοσφαιρικής του ιδιοφυίας την οδηγεί στην δόξα αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως μεγαλυτερο "impact" (δεν θυμαμαι την αντίστοιχη ελληνικη λεξη :rofl:) κάνει ο Φαμπιάν Εστογιάνοφ. Ο ΠΑΟΚ παει σουπερ. Έχεις Ζλάταν στην επίθεση δεν γινεται να μην πας μπροστά.... |
Παράθεση:
Με το κεντρο της αμυνας δν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Στο κεντρο ειναι λογικο να βαζει το Σιλβα γτ οπως φανηκε οταν βγηκε κανει μεγαλη δουλεια.Φαινεται να πιστευει περισσοτερο το Σιμαο π μεχρι στιγμης τον εχει δικαιωσει... |
Κι άλλο γκολ σου βαλε όμως.
|
Οποιοσδηποτε επιθετικος στο υψος τ κ με αυτη την αμυνα αντιπαλο θα το βαζε αυτο...μετα το ευκολο γκολ δν εκανε τπτ απολυτως κι εχασε κ την τραγικη ευκαιρια π σχεδον σε κενο τερμα δν καταφερα να πετυχει τη μπαλα.
|
Δες κ σημερα τι παππαδες κανει!
|
Η χρυσή ευκαιρία του ΠΑΟΚ η φετινή χρονιά. Και του Πανιωνίου εν μέρει.
ΟΣΦΠ,ΠΑΟ και ΑΕΚ είναι για τα μπάζα και οι τρεις. Αστείες ομάδες με τόσο τεράστιες αδυναμίες σε συγκεκριμένα πράγματα. Ο Ολυμπιακός έχει ΕΝΑ αμυντικό χαφ (τον Στολτίδη που κι αυτός δεν είναι καθαρός κόφτης αλλά τελοσπάντων) και 3 επιθετικούς σύνολο. Ο Παναθηναϊκός έχει την πιό αστεία άμυνα που θυμάμαι σε μεγάλη ομάδα. Όταν ο καλύτερος στόπερ σου λέγεται Γκούμας λογικό είναι. Η ΑΕΚ έχει ΜΗΔΕΝ πλάγια χαφ και ταυτόχρονα δεν έχει οργανωτή στο κέντρο (εκτός αν θεωρεί κάποιος τον Ντέλο τέτοιο)... Παγκόσμια πρωτοτυπία ομολογουμένως. Αφιερωμένο και στους τρεις το άσμα... |
Α και κάπου πήρε το μάτι μου αυτή τη φωτό!
Την παραχωρώ σε όποιον βάζελο τη θέλει για υπογραφή! http://i37.tinypic.com/6p0w1x.gif |
Tι να την κανουμε ρε γατονι;;
Λες κ αυτοι φταινει για το χαλι της ομαδας;Ολοι εκει μεσα φταινει...απλως λεμε γι αυτους επειδη το λεγαμε κ πριν κ επειδη ειναι επιλογες τ Τζιγκερ.Κυριως,φταιει ο Τεν Κατε που οταν ηρθε εντυπωσιαστηκα αλλα τωρα δεν ξερω αν ειναι καλυτερα να φυγει.Σε ολα τα χαμενα ματς παιρνει πανω τ την ευθηνη αλλα στο επομενο παλι σκατα τα κανει.Σημερα ηταν η αποθεωση τ...ειμαστε 2-2 με το καφενειο κ βαζει μεσα το Τζιωλη...ενα φιλικο να εχεις παιξει στο φμ τετοια ΜΑΛΑΚΙΑ δεν την κανεις.Μετα,χανεις με 2-3 κ βαζεις επιθετικο για να βγαλεις τον καλυτερο σ επιθετικο. Φωναζα περυσι για ΠΕΚ,τη Μεγαλη Τριτη εκανα κωλοτουμπες αλλα τωρα παλι κλαμα.Δν μπορει μια ομαδα να εχει δωσει 23εκ. για μεταγραφες και να παρουσιαζει αυτο το δραμα. Δινουμε απο την 7η αγωνιστικη το πρωταθλημα στον Ολυμπιακο κ στην Ευρωπη ειμαστε κατα 99% εκτος μετα το Γεναρη.Οσο κι αν ψαχνω δεν μπορω να βρω κτ καλυτερο απο την περσινη χρονια. Κριμα... |
Η ΠΕΚ φταίει:hehe:
|
Κ ποιος σ ακουει εσενα το Σαββατο...:P
|
Kαλα θα κανετε να το βουλιαξετε μονοι σας το κοτερο γιατι δε το βλεπω καλα το Αδαμας (Titanic)
Για καμια φωτογραφια και για κανα κομπολοι ειναι οι πολυμετοχικοι Οχι οτι εμεις ειμαστε καλυτεροι αλλα η γλωσσα που εβγαλαν οι πρωταθλητες του αυγουστου φετος δεν ειχε ορια Α και που στε...αυριο θα ασπρισουμε σπιτι μου...πειτε στον τεν κατε να μην περιμενει τον Σοουζα στην προπονηση..εχει κατι μερεμετια να κανει |
Ο Σοουζα σ εμεινε απο το σημερινο ματς;
|
Παράθεση:
Οχι μου εμεινε ενα πιασιμο στην κοιλιακη χωρα απ το γελιο |
Μία συνηθησμένη Τετάρτη.
|
TZIΓΓΕΡ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ.
αυτό είναι το επόμενο στάδιο. |
LOL. Εγώ λέω να ηρεμήσουμε.
Ο ΠΑΟ περνά κρίση αλλά είναι παροδική. Ίσως πρέπει να γίνει αλλαγή στον προπονητη και κάτι διαβασα για Μπαγεβιτς. Ισως να ναι το καλύτερο αυτό γιατί ο Τεν Κάτε είναι καλός προπονητής αλλά έχει νοοτροπία ξένη και δεν έχει προσαρμοστεί στην ελληνική. Η ομάδα όπως λέω και με την ΑΕΚ αλλα και τον ΟΣΦΠ ειναι ανολοκλήρωτη. Δεν είναι κακή προς Θεου. Δηλαδή στάνταρ εχω δει ενα παιχνιδι της Αλμερία που παίζει ο Πεγεράνο και με αυτά που έκανε μου πέταξε τα μάτια έξω. Ένας τέτοιος παίκτης λείπει από την άμυνα του ΠΑΟ. Ο ΟΣΦΠ είναι λιγο χαλι αλλά και αυτό είναι παροδικό. Λείπουν οι κεντρικοί χαφ και αναγκαζεται να κανει αλχημειες του τυπου Πατσα με Αντζα ή με Μενδρινο. Αυτοί καλα παιδια ειναι, αλλα δεν κανουν για εκει. Πλην αυτών εχει Ντουντου, Στολτίδη, Παπαδόπουλο και πρέπει να πάρει και αλλον ένα για εκει για να μην υπαρχει γύμνια στο χώρο του κέντρου. Για μένα και ενα αριστερο χαφ θα πρεπε γιατι ο Λετο δεν πειθει. Ο Λεντεσμα καλά θα ταν να γύρναγε. Η μαλλον πειθει αλλα το βλεπει σαν αγροτικο και ειναι ξενερωμενος Η ΑΕΚ τα 'παμε. Αν ο Τζιμπουρ συνελθει απο τα Ραμαζανια και αυτά και αν λιγο ανεβουν και οι χαφ η ομαδα θα παει καλυτερα. Σιγουρα χρειαζεται και ενα χαφ κεντρικο καλο για να μην παιζουμε με Καφε αλλα απο κει και περα η ομαδα ειναι κομπλε. Προσωπικά αυτά που λέει το γατόνι για ευκαιρία του ΠΑΟΚ είναι τοσο ουτοπικά. Δηλαδή μου κάνει εντύπωση που τα λέει γιατι ξέρει απο μπάλα.... Οσο σκατά να ειναι οι τρεις μεγαλοι εχουν παικτες καλυτερης κλασης απο τον ΠΑΟΚ. Και μην ψαρωνεις με Μουσλι, Κοντρερας, Γκαρσια και Κονσεισαο. Πανε καλα αυτοι και η ομαδα ειναι ψηλά. Αλλά είναι και λίγο σαπάκια όλα τους. Αν την βγαλουν υγιεις και σε αυτή την απόδοση ο ΠΑΟΚ θα ναι ψηλά. Αν όχι τον βλέπω πιο κατω απο Πανιωνιο που τωρα με Ρεκομπα και Εστογιανοφ ανέβηκε κλάση με την μια αλλά και απο Αρη που ναι πολυ καλή ομάδα.... |
Πάντως στη Κρήτη κυκλοφορούσε η αισιοδοξία που είχε ο Εργοτέλης για το υλικό του και πολύ περισσότερο για παιχτάκια που βγαίνουν απο τις ακαδημίες του.
900 παιδιά απαριθμούν οι ακαδημίες του Εργοτέλη και είναι 5 απο αυτά που παίζουν τώρα πλέον στην Superleague. Αυτά να τα βλέπουμε εμείς που δεν έχουμε ούτε μια ομάδα στη Γ Εθνική. |
o ΠΑΟ κανει την κοιλια του...
ο Ολυμπιακος κανει αυτο που ξερει καλυτερα απο ολους...και μην νομιζετε οτι ηταν τυχαια η διακοπη ρευματος στο σταδιο χτες την ωρα που ο ολυμπιακος εχανε με 2-1 και ισοφαριζε..:P Η ΑΕΚ περναει μια κριση ταυτοτητας , και εγω πιστευω οτι σε αυτο φταιει αρκετα και η φυγη του ριβαλντο τελευταια στιγμη..προσωπικα πιστευω οτι ο δωνης κανει για αυτη την ομαδα και δεν μπορει να κανει τιποτα αν ο τζιμπουρ δεν μπορει να θυμηθει πως κλοτσαει τη μπαλα.. Ο ΠΑΟΚ , παει καλυτερα απο καθε χρονια με τον αγαπητο ζλαταν να τον οδηγει , αλλα ολοι καπου μεσα μας ξερουμε οτι καποτε θα γκελαρει και κατρακυλησει για τα καλα... Ο ΑΡΗΣ ξερει και παιζει μπαλαρα και περνει τα αποτελεσματα , ειδικα μεσα στην εδρα του , αλλα εχει αυτη την νοοτροπια του λουζερ... απο κει και κατω πιστευω οτι ολα ειναι fixed , δλδ ακομα και ο εργοτελης θα κανει κοιλια καποτε και δεν θα μιλαει κανεις για αυτον , και η λαρισα θα καταφερει να μπει ουεφα ενω για μενα ευχαριστη εκπληξη θα ειναι ο πανιωνιος που με τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ( και το σημειωνω γιατι μερικοι ακομα δεν εχουν καταλαβει την αξια αυτου του παιχτη ) , τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ρ Ε Κ Ο Μ Π Α ,θα φτασει πολυ πιο ψηλα απο οτι περιμενουν μερικοι... κατα τα αλλα , το ελληνικο πρωταθλημα ειναι προβλεψιμο και ολα θα γινουν οπως παλια οταν αποκλειστουν ολοι απο την ευρωπη... |
Μια τραγική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας στη Ρόδο τη στιγμή που Ολυμπιακός και Διαγόρας αγωνίζονται για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής του Διαγόρα, Γιάννης Κοσκινιάτης έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο κενό, με την αστυνομία αυτή τη στιγμή διερευνά τα αίτια της αυτοκτονίας του παίκτη, ο οποίος μάλιστα φέρεται να άφησε κάποιο σημείωμα πριν το συμβάν!
Το όνομα του αυτόχειρα επίσημα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο μέσος των "κυανέρυθρων" ήταν εκτός αποστολής από το σημερινό ματς. Αυτό που αναμένεται πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση των τοπικών αρχών. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται από το «σμαραγδένιο» νησί ο 25χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα του χορηγούνταν φάρμακα προκειμένου να ξεπεράσει τον προ διετίας θάνατο του αδελφού του σε τροχαίο. Ωστόσο, όλοι έκαναν λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί, ο οποίος προφανώς «προδόθηκε» από το αδύναμο του χαρακτήρα του, όπως αμέτρητοι άλλοι νέοι στην ηλικία του... sportnet.gr Και λεμε τωρα αν ο βαζελος επρεπε να παρει σεντερ μπακ. Αν ο γαυρος εχει αμυντικα χαφ καλα και αν της ΑΕΚ της λείπει ο Ρίμπο.... Τοσο μαλακες ειμαστε.... Καλησπέρα μας.... |
Το παιδί είχε πολλά προβλήματα και στην ουσία το αφήσανε στη μοίρα του. Πήρε το μηχανάκι και έπεσε στο γκρεμό,τραγικό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα...
Σε αυτά που λες τώρα. Παράθεση:
Ο ΟΣΦΠ δεν περνάει κρίση επίσης. Δεν έχει αμυντικά χαφ. Το ότι βάφτισαμε ως τέτοιο τον Ντουντού και πάμε να κάνουμε το ίδιο με τον Γιάννη Παπαδόπουλο δεν σημαίνει πως είναι και κόφτες. Ο Στολτίδης την παλεύει ως τέτοιος αλλά να θυμίσω πότε έκανε τις δύο εξαιρετικές χρονιές του; Η 1η όταν είχε δίπλα του τον Καρεμπέ και η 2η όταν είχε δίπλα του τον Λεντέσμα. Καθαρούς κόφτες δηλαδή που δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ στο ρόστερ. Ο Λέτο να πάρει τον π**λο γιατί μπορεί να ξέρει μπαλα αλλά δεν ξέρει ποδόσφαιρο. Θα έλεγα να γυρίσει ο Λεντέσμα στη θέση ξένου που ανοίγει αν φύγει αλλά έχει στραβώσει κι αυτός και είναι περίεργη η κατάσταση. Η ΑΕΚ, δεν θα πρωτοτυπήσω, δεν περνάει κρίση. Δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΝ στον άξονα που να μπορεί να τρέξει τη μπάλα και ξεχνάς αυτό που είπα πως δεν έχει πλάγιο χαφ. Άντε να μπορεί να παίξει ο Λαγός ως τέτοιο. Αλλά μόνο αυτός. Το ότι ο Σκόκο παίζει αριστερό χαφ και ο Εντίνιο έπαιζε πέρυσι δεξί δεν τους κάνει πλάγια χαφ. Ο ΠΑΟΚ εκτός από αυτούς που λες έχει και τον Βερόν που είναι πολύ καλός παίχτης και τον Βιερίνια που ήταν εξαιρετικός πριν πάει να του κόψει το πόδι το άλλο το κατσίκι του Άρη. Να δούμε πως θα επιστρέψει. Πάντως είναι ΜΑΚΡΑΝ η πιό ισορροπημένη ομάδα του πρωταθλήματος και έχει και προπονητή που ξέρει να κάνει πρωταθλητισμό. Με τα χάλια που έχουν οι άλλοι 3 και τα τεράστια κενά δεν αποκλείω τίποτα. Άλλωστε θυμάσαι την πρώτη χρονιά του Ντέμη που η ΑΕΚ του Σάντος έχασε το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ από τον Ιωνικό; Δεν νομίζω πως είχε καλύτερο ρόστερ τότε από το φετινό του ΠΑΟΚ. Αν κάνει 1-2 διπλά ο ΠΑΟΚ σε καλές έδρες (δεν λέω για ντέρμπυ) θα έχει μεγάλη φόρα. Ο Πανιώνιος θα παίξει την καλύτερη μπάλα του πρωταθλήματος με αυτούς που έχει μπροστά. Αλλά για 5ο-6ο τον κόβω για διάφορούς λόγους που βαριέμαι να πω τώρα γιατί αρχίζουν και τα μπάσκετ σε 20 λεπτά! |
Πωπω παιδιά... τραγικό συμβάν με το παιδί απο τη Ρόδο! Ο Θεός ας τον αναπαύσει!
Η πρώτη απώλεια για τον ΑΟΧ ήρθε. Ο Ζιάκας, επιθετικός που ήρθε απο το Θερμαϊκό με πολλές περγαμηνές, κλήθηκε να λύσει το συμβόλαιό του επειδή είχε χαμηλή απόδοση αλλά και μικροτραυματισμούς. Επίσης μετά το 2-2 με το Μινώταυρο επιβλήθηκε πρόστιμο στυς παίκτες που έπαιξαν στον αγώνα, ύψους 200 ευρώ για τον καθένα, ενώ παίκτης που αποβλήθηκε (Τριγάζης), πήρε το διπλάσιο. Τη Κυριακή αντιμετωπίζουμε τη Κριτσά στα Περιβόλια στις 3 μ.μ. ΑΟΧ ΜΕΧΡΙ AIDS |
Παράθεση:
Εμένα ο Σπυρόπουλος δεν μου αρεσει. Για τα λεφτα που δαπανηθηκαν για την παρτη του δεν ειναι αυτο που πρεπει.... Ο ΟΣΦΠ δεν εχει κοφτη οπως λες αλλα αν ειναι καλα Ντουντου, Στολτιδης μια χαρά μπορουν να καλυψουν τις θεσεις. Ο σκέτος κοφτης ειναι αχρηστος στο συγχρονο ποδοσφαιρο.... Και αυτα που λες για λεντεσμα εγώ τα ακούω βερεσέ.... Καθαρος κοφτης ο Λεντεσμα? Ναι δεν εβγαινε τοσο μπροστα οσο ο Στολτιδης και δεν εβαζε γκολ αλλα καθαρος κοφτης ας πουμε ηταν ο Πασσαλης οχι ο Λεντεσμα. Μην καραφλιασουμε. Και γω ειπα να παρει ο ΟΣΦΠ παικτη για εκεινη την θεση γιατι του χρειαζεται. Αλλα σε γενικες γραμμες η ομαδα δεν ειναι κακη.... Λοιπον η ΑΕΚ σαν αξονα δεν εχει ενα χαφ να τρεξει την μπαλα. Ενα γρηγορο Τσιαρτα, εναν Ριβαλντο κατι τετοιο. Αυτο μονο της λειπει. Για ακραιους που λες εγω θα πω πως περισσοτερο χρειαζεται μπακ χαφ παρα χαφ εξτρεμ. Το συστημα που παιζει η ΑΕΚ με τους ακραιους να πατανε περιοχη δεν απαιτει χαφ εξτρεμ τυπου Τζολε ή Λετο. Προσωπικα οι Λαγος, Ζορμπας, Μπερνς (που ναι παικτακι καλο αλλα δεν ξερω γιατι δεν τον δοκιμαζει), Εντινιο, Παυλης, Μαντουάκα, Σκοκο μπορουν να ανταποκριθουν εκει πέρα.... Τα μπακ ειναι το θεμα αφου Ραμος εφυγε, ο Γεωργεας ειναι κοφτης μονο και ο Χουανφραν ηταν καλος παικτης οταν επαιζε στην Θελτα του Βιγκο.... Τελος για τον ΠΑΟΚ ναι ξεχασα Βιειρινια και Βερον. Καλοι παικτες και οι δυο. Αλλα πες μου η επιθετικη δραστηριοτητα του ΠΑΟΚ απο ποιους εξαρταται? Μηπως απο Κονσεισαο, Ιβιτς και Μουσλι? Σου φαινεται σταθερος ο Σερχιο Κονσεισαο ή ο Βλαντο Ιβιτς? Και σου ξαναλεω εχει αλλο φορ ο ΠΑΟΚ πλην του Μουσλι? Ναι τον Αναστασακο που παιζε στην ομαδα μου τον Θρασυβουλα.... Και η ΑΕΚ τοτε που το χασε το πρωταθλημα απο Ιωνικο σιγουρα δεν ειχε καλυτερο ροστερ απο τον φετινο ΠΑΟΚ αλλα τοτε ηταν αλλα χρονια.... Εδω περσι ο ΟΣΦΠ πηρε ματς στα χαρτια για να μην χασει το πρωταθλημα λες φετος να το αφησουν σε κανα ΠΑΟΚ? Δηλαδή :rofl: Παρέμβαση Νίκου Αλέφαντου: Απο ψυχης και ειναι πραγματικοτητα το Γατόνι ειναι για χαντ - μπολ....:hehe: |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Ο Μαντούκα όντως είναι ακόμα στην ΑΕΚ; Το συζητάγαμε με ένα φιλαράκι τις προάλλες και δεν ξέραμε. Έλεος αν είναι και δεν παίζει στο 4-4-2. Παράθεση:
Επίσης σου ξαναματαλέω για τον Σάντος. Δεν φτιάχνει ομάδες που παίζουν καμια αξιόλογη μπάλα αλλά οι ομάδες του παίρνουν νίκες. Είναι ο μόνος προπονητής στο πρωτάθλημα που ξέρει να κάνει πρωταθλητισμό. Ο Δώνης στην Λάρισα είχε μια ομάδα που έπαιζε ωραία μπαλίτσα αλλά αν έκανε και 6-7 στραβές δεν έτρεχε και τίποτα. Το ίδιο και ο Βαλβέρδε στην Εσπανιόλ. Ε προφανώς σε ΑΕΚ και ΟΣΦΠ στη 2η-3η στραβή αρχίζει η γκρίνια και 6η-7η δεν υπάρχει γιατί είσαι ήδη παρελθόν. Καλά ο Τεν Κάτε δεν είναι προπονητής,δεν τον βάζω στη συζήτηση. Παράθεση:
Ρε παιδί πιάσε μια κεφτέδες, δεν έχει το γατόνι κεφτεδάκι να εξηγήσει πως πρέπει να παίζουν τα χαφ-εξτρεμ στο 4-4-2 και στο 4-3-3 ;D |
Νεα ξεκινημα...παμε Βρεμη να παρουμε οτι μπορουμε κ μετα νικη με το γαυρο.
|
Άντε γεια πανιώνιος και γκαγκατσόπαιδα μαζί.
|
Που πας ρε Ντέμη ;;; :cry:
Φέτος φεύγεις που θα πάρετε πρωτάθλημα ;; |
Επιτέλους!!!
90 λεπτά καλή μπάλα απο την ομάδα με καλή όχι μόνο επιθετική, αλλά και αμυντική λειτουργία. 3-0 με γκολ του Βασαδάκη, και 2 γκολ του 19χρονου Μιχαλόπουλου που έπαιξε το καλύτερο παιχνίδι του σήμερα. Ο επόμενος αγώνας είναι εκτός έδρας στις Αρχάνες με την ομάδα του Γιούχτα. Αντε να μας βγει σε καλό η δεύτερη εκδρομή της χρονιάς. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ... ΑΟ ΧΑΝΙΑ! Υ.Γ. ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΟΦΑΡΑ ΠΕΣΕ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ... παλιοκαστρινοί... |
O Ντεμης γιατι φευγει?
Αφου το πηρανε περυσι click to show |
Παράθεση:
click to show |
Γεια σου Ντέμη....
Αντρική νίκη για την ΑΕΚ. Έτσι όπως πρέπει να τα παίρνει τα ματς. Στο τέλος βεντούζαααααα. Και άσε τους αλλους να κοροιδευουν.... Τοσο αμπαλοι ειναι, τόσα λένε....:clap::hehe: |
ετσι να παιρνει τα ντερμπι ρε νικο
οχι με τον αστερα τριπολης στο οακα |
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:16. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin