![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Παράθεση:
|
Τραγική διαιτησία σήμερα που διαμόρφωσε αποτέλεσμα...
Στο 95 κι ενώ το παιχνίδι Επισκοπή - Α.Ο. Χανιά είναι 1-2, στη μεγάλη μας περιοχή γλυστράει ένας παίκτης μας και πέφτοντας πηδάει ο επιθετικός της Επισκοπής για να τον αποφύγει να μην συγκρουστούν. Καθώς προσγειώνεται όμως πέφτει πάνω στον δικό μας παίκτη που είναι ήδη στο έδαφος. Τπο αποτέλεσμα; Πέναλτι!!! Που ήταν η μπάλα; 4 μέτρα μακριά απο τους παίκτες!! Βγήκε και σχετική ανακοίνωση απο την ομάδα. Άντε γιατί πολιοπάνε με το σταυρό στο χέρι και δε μας βγαίνει σε καλο... |
Σοβαρευτειτε εσεις οι πρασινοι γιατι θελουμε λιγο ανταγωνισμο:clap:
|
Ο παο εμεινε λιγο πισω αλλα μπορει να αναπληρωσει το χαμενο εδαφος την επομενη αγωνιστικη. Παιζει με την Ξανθη στα πηγαδια και αυτο το ματς ειναι μιση τριτη θεση.
Κατι ειχα διαβασει και για 40.000 κοσμο στο γηπεδο.. :rofl: |
ΜΟΝΟ ΕΣΥ
click to show |
Παράθεση:
Ρε μη πάθετε αύριο κι εσείς τα ίδια...:hehe: Πάντως πέταξε την ατάκα ο πατέρας μου μετά τη λήξη... "Ρε Σταύρο αυτοί που γιουχάρουν, είναι αυτοι που προχτές πήγαν στο αεροδρόμιο και πανηγύριζαν;" |
|
Ρε μη μασατε.... International hangover ηταν (ετσι δεν το λεει στο fm?)......
|
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Σ.Φ. Α.Ο. Χανιά Blue Boys Με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα τις τελευταίες μέρες μετά τον αγώνα του Α.Ο. Χανιά με την ομάδα της Επισκοπής και τα τραγελαφικά λάθη της διαιτησίας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να εκφράσουμε δημόσια την άποψή μας. Χρόνια τώρα ο ΑΟ Χανιά, η πιο ιστορική ομάδα των Χανιών, έρχεται αντιμέτωπη με διαιτησίες που όχι μόνο την αδικούν, αλλά και αλλοιώνουν αποτελέσματα, διαμορφώνοντας τη βαθμολογία πολλές φορές. Αυτά τα «ανθρώπινα λάθη», όπως θέλουν κάποιοι να τα ονομάζουν, έχουν γίνει τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας με αποτέλεσμα τη ζημίωση του Α.Ο.Χ. Εμείς δε θα ονοματίσουμε ποιοί βρίσκονται πίσω από αυτό το σκοτεινό παιχνίδι. Έτσι κι αλλιώς λίγη σημασία γιατί πρέπει να αντιμετωπιστούν οι καταστάσεις και όχι τα πρόσωπα. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Α.Ο. Χανιά Blue Boys είχε αποφασίσει κάποιες συγκεκριμένες δράσεις διαμαρτυρίας εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτησή του. Όμως αυτές τις στιγμές που η ομάδα χρειάζεται τη στήριξή μας, το να είμαστε όλοι, φίλαθλοι, παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση, μια γροθιά απέναντι στα οργανωμένα συμφέροντα, αναστέλλουμε αυτές τις δράσεις και θα δώσουμε ένα δυναμικό παρόν στο Πέραμα στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα για να δηλώσουμε ότι ποτέ δε θα αφήσουμε μόνη την ομάδα, πάντα θα τη προστατεύουμε και θα στηρίζουμε τους παίκτες μας που δυστυχώς τους αδικούν εντός και εκτός γηπέδων. Χρειάζεται όμως και από τη διοίκηση συνεχής προστασία στην ομάδα, όπως έγινε τις τελευταίες μέρες, δυναμικά, διεκδικώντας το δίκαιο και το σωστό απέναντι στον ΑΟΧ. Είναι οι πρώτοι που έχουν την ευθύνη να το κάνουν και να θωρακίσουν επιτέλους την ομάδα! Δηλώνουμε πως απαιτούμε ΙΣΗ αντιμετώπιση από όλους τους διαιτητές, καθαρές αποφάσεις διαιτητών και όχι να παίζουν τον Α.Ο. Χανιά ανίκανοι διαιτητές που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Ας κερδίσει το φετινό Πρωτάθλημα ο καλύτερος εντός των γηπέδων και όχι ο καλύτερος μανδαρίνος και υπόγειος μεσολαβητής! Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Σ.Φ. Α.Ο. Χανιά Blue Boys Αυτή είναι η ανακοίνωση που έβγαλα με αφορμή τα γεγονότα της τελευταίας βδομάδας, τις ανακονώσεις της ομάδας μου και την ανακοίνωση που έβγαλε ο Πλατανιάς. Τη κρίναμε ΟΚ απο το σύνδεσμο και θα μπει σε εφημερίδες ραδιόφωνα κ.λπ. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας σήμερα! |
Φεεεεεεερναντο Μπελουουουτσι
επιτελους εγινες συνθημα παιχταρα οσο με δικαιωνεις τοσο με πορωνεις |
Έσπασε τη γκίνια στα εκτός έδρας παιχνίδια φέτος ο ΑΟ Χανιά και έκανε το διπλό στο Πέραμα. Μάλιστα, στα 2,5 χρόνια που είναι στο Περιφερειακό είναι το πρώτο διπλό σε εκτός έδρας παιχνίδι στο Ρέθυνο!
Αστέρας Περάματος - Α.Ο. Χανιά 0-1 Το γκολ σημείωσε ο Νικηφόρος με εντυπωσιακό τρόπο, και αφού πέρασε 4-5 παίκτες. Τώρα είμαστε 5 βαθμούς πίσω απο τον μισητό και πρωτοπόρο Πλατανιά. Κι 1-2 σχόλια για τη Superleague... Μεγάλη διαφορά τελικά ο Ολυμπιακός σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Κλάση διαφορετική. Δε ξέρω τι συμβαίνει αλλά αν κοιτάξεις τη βαθμολογία φτάνεις σε σημείο να λες ντέρμπι το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό!!! Έλεος! Κι άντε επιτέλους να πέσει ο ΟΦΗ να ξενερώσουν οι Καστρινοί... |
Αγαπητέ Ερνέστο Βαλβέρδε,
έχω τη χαρά να σου πω πως από σήμερα μπορείς να με φωνάζεις Κομανέτσι γιατί τέτοια κωλοτούμπα όπως κάνω για πάρτη σου δεν έχει ξαναγίνει. Δηλαδή μπροστά μου ο Λούα Λούα μοιάζει ερασιτέχνης! Ντάξει,από την αρχή έλεγα πως σε πηγαίνα αλλά σε είχα κράξει δεκάδες φορές (σε μερικές είχα δίκιο,παραδέξου το). Όμως αυτό που βλέπω εδώ και 10 μέρες δεν το έχω ξαναδεί. Τέτοιο πρέσινγκ σε σερί ματς από ελληνική ομάδα δεν έχει ξαναϋπάρξει. Τέτοιο ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο σε σερί ματς δεν έχω ξαναδεί ποτέ από την ομάδα μου. Και το σημαντικότερο είναι πως αυτά τα κάνει η ομάδα με όποιους κι αν παίζει συνεπώς πρόκειται καθαρά για προϊόν δουλειάς. Άξιος... Δικαίωσες και το παρατσούκλι μέρμυγκας που είχες στην Ισπανία. :clap: Πολυχρονεμένε, τιτανοτρισμέγιστοτεράστιε , οραματιστή, καπετάνιε, (Ναι σε σενα μιλάω ρε μπαγλαμά,σε σένα που την έχεις δει Αγιοβασίλης και κάνεις "Χο Χο Χο"), Είδες πόσο καραγκιόζης είσαι; Είδες τι θα μπορούσε να κάνει αυτή η ομάδα αν έκανες τις μεταγραφές στην ώρα τους; Μπορείς να καταλάβεις τι θα έκανε αν είχες πάρει ένα αμυντικό χαφ να πλαισιώνει αυτό τον παιχταρά που λέγεται Ντουντού; Αν δεν έδιωχνες τον Λούα Λούα για να τα τσεπώσεις από τους Άραβες; Αν έδινες τα φράγκα να πάρεις τον Ντούντα αντί για τον ΤσιγκολεΛέτο πάνω στο βιολέτο ΔΑΝΕΙΚΟ; Δεν παίζουμε τσουλού εξαιτίας σου θείο γιατί κατεβήκαμε στην Κύπρο χωρίς τις μεταγραφές επειδή δεν ήθελες να χαλάσεις τις διακοπές σου στη Μύκονο τον Ιούλιο και τις αργήσατε. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια φορά φέρσου έξυπνα και πάρε αμυντικό χαφ και περιφερειακό επιθετικό (ο Λούα Λούα μαθαίνω πως γυρνάει με τούμπες αν θέλεις) γιατί η ομάδα όπως τη βλέπω στο ΟΥΕΦΑ μπορεί να πάει πολύ μακρυά αν πάρεις 2 βαρβάτους παίχτες εκεί. Α,και πες του Καραγκιόζη του Σάββα να το βουλώσει επιτέλους. Μας τα έχει κάνει Ζέπελιν με τις π@πάρες του. Χτες βγήκε και είπε πως Ουρουγουανούς σαν τον Ρεκόμπα τους θέλουμε για την οικοδομή (:amhn:). http://www.thrylos-fans.net/forum/im...snifcorne2.gif Τα σέβη μου http://www.thrylos-fans.net/forum/im...extra/hand.gif http://www.thrylos-fans.net/forum/im...extra/hand.gif |
Άστρο αν το κορνεδάκι και το φάσκελο τα έκανες emoticons θα με υποχρέωνες,είναι χρήσιμα εργαλεία με αυτή τη διοίκηση.
|
Τι είπε ο Θεοδωρίδης;!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ |
Παράθεση:
Παραιτήθηκε ο λεμονής; :hehe::hehe: |
"Ναι, έχω ήδη δει τις ιστορικές φωτογραφίες στα γραφεία του συλλόγου. Πρόκειται για ένα φημισμένο σύλλογο στην Ελλάδα. Είμαστε η δεύτερη σημαντικότερη ομάδα, μόνο πίσω από τον Ολυμπιακό που προπονεί ο Βαλβέρδε. Για να σας δώσω μια ιδέα, ο Ολυμπιακός θα ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Παναθηναϊκός η Μπαρτσελόνα. Έχουμε 19 πρωταθλήματα και 16 Κύπελλα στο παλμαρέ μας".
Γιόσου Σαριέγκι http://www.thrylos-fans.net/forum/im...es/whsitle.gif |
Πουλο απο τωρα κ το Γεναρη σχολασμα...
|
Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, ο Γιοσού Σαριέγκι προέβη στην ακόλουθη δήλωση στο site της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:
"Επειδή πληροφορήθηκα ότι από τη δημοσίευση συνέντευξής μου στην "diariovasco" προκύπτει λανθασμένη μεταφορά των όσων είπα, θεωρώ σκόπιμο να διευκρινίσω πως η μοναδική σύγκριση μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού την οποία έκανα αφορούσε στη συγκομιδή τίτλων και ειδικά τα τελευταία χρόνια. Γι' αυτό άλλωστε και έδωσα σαν παράδειγμα τη σχέση μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα που είναι τα δύο μεγαλύτερα clubs στην Ισπανία. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία της δήλωσής μου δεν ανταποκρίνεται στο νόημα αυτών που πραγματικά είπα. Το πόσο σημαντική ομάδα εξάλλου είναι ο Παναθηναϊκός φαίνεται και από το γεγονός ότι τον αναγνωρίζουν όλοι στην Ευρώπη. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος δήλωσε εντυπωσιασμένος με τις Ευρωπαϊκές μας επιτυχίες και γι' αυτό μου έκανε τη σχετική ερώτηση". http://www.historyforkids.org/learn/...es/chicken.jpg |
|
Ρε παιδια δεν ειναι η πρωτη φορα που αλλα λεει καποιος σε εναν δημοσιογραφο και αυτος αλλα γραφει.... Σαφως και ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερος στην συγκομιδη τιτλων γιατι αυτο ειναι κατι που φαινεται με αριθμους.... Ομως το ποδοσφαιρο δεν ειναι μαθηματικα.... Αν ηταν τοτε δεν θα ειχαμε χασει ουτε απο τον Εργοτελη ουτε απο την Ανορθωση (οπως και ο Ολυμπιακος).... Γι αυτο κιολας η συγκριση Παναθηναϊκος-Ολυμπιακος με Μπαρτσελονα-Ρεαλ..... Μπορει η Ρεαλ να εχει περισσοτερους τιτλους αλλα στα ματια καποιου αντικειμενικου αυτο (απο μονο του) δεν σημαινει οτι η Μπαρτσελονα ειναι μικροτερη ομαδα... Πολλοι αλλωστε θεωρουν την Μπαρτσελονα καλυτερη απο την Ρεαλ (εγω οχι αφου ειμαι Ρεαλ).... Γι'αυτο κιολας εγω θεωρω οτι δεν κανει κοκοκο με την ανακοινωση αλλα λεει αυτα που πραγματικα ειπε.... Απο εναν ανθρωπο που παιζει μπαλα δεν περιμενω να βγαλει το συμπερασμα ο,τι μια ομαδα ειναι μικροτερη απο μια αλλη μονο και μονο επειδη εχει λιγοτερους τιτλους.... Απο εναν δημοσιογραφο ομως το περιμενω γιατι δεν φημιζονται και για την ευφυια τους.....
|
Πρώτον, οποιαδήποτε σύγκριση σε οποιαδήποτε χώρα είναι άκυρη με το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα αντιπροσωπεύει την Καταλονία (όπως και η Μπιλμπάο τη Βασκονία) δηλαδή έναν ολόκληρο λαό που αισθάνεται ανεξάρτητος και διάφορος των Ισπανών (δεν εξετάζω κατά πόσο έχουν δίκιο).
Δεύτερον, το μέγεθος μιας ομάδας είναι βασικά συνάρτηση 2 παραμέτρων κατά τη γνώμη μου. α) Κόσμος β) τίτλοι. Τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να λέμε. Ο Σαριέγκι προφανώς και έκανε μλκία και τώρα προσπαθεί να το μαζέψει αλλά δεν τον βλέπω καλά... |
Καταρχας ειναι φανερο οτι ο Σαριεγκι δε συνταξε την ανακοινωση μονος του.
"Το πόσο σημαντική ομάδα εξάλλου είναι ο Παναθηναϊκός φαίνεται και από το γεγονός ότι τον αναγνωρίζουν όλοι στην Ευρώπη." Σαν να ακουω τον Αντωνιου. Προφανως του εβαλαν χερι απ'τη διοικηση. Επισης οι δηλωσεις δεν εγιναν στη "Γατα", αλλα σε βασκικη εφημεριδα, οποτε μαλλον δεν ειναι αλλοιωμενες. |
Πολυ ασχοληθηκαμε με ενα λαλακα...ειπαμε πουλο το Γεναρη κ μεχρι τοτε ουτε αλλαγη.Αν παιξει σημερα θα ναι λαθος.
|
Που ειναι το ψεμα σ αυτα που ειπε δεν ξερω
|
|
Χεστω το αν ειναι ψεμα η αληθεια...σ αυτο δν προκειται να βγαλουμε ακρη ποτε.Το θεμα ειναι οτι ειναι ποδοσφαιριστης τ ΠΑΟ κ ειναι μαλακια να λεει οτι ειμαστε μικροτερη ομαδα απο τον Ολυμπιακο.
|
Ο ανθρωπος ειπε μια αληθεια που την ξερουν ακομα και οι πετρες
|
περίπου
|
ωραία πράγματα έγιναν στο πόλο. γαυροποιηθήκαμε :(
|
Παράθεση:
Όπως σου απάντησε και ο μουσακάκης, είτε είναι αλήθεια είτε ψέμματα αυτά που είπε ο Σαριεγκι, όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν βγαίνεις να κάνεις δηλώσεις που μειώνουν την ομάδα που σε πληρώνει και που θα προκαλέσουν οργή και αντιπάθεια από μεριά φιλάθλων. Πόσο πιο απλά να στο εξηγήσουμε για να το καταλάβεις ;; |
H ανασκοπηση της αγωνιστικης. Ξεκιναμε απ τη Ξανθη. Μια και σε 2 μηνες εχουμε του Αγιου Βαλεντινου θελω να προτεινω στο κυριο Βεργη για να διανθισει τον οπισθοφυλλο ερωτα του με το Κυριο Τεν Κατε να του προτεινει μερικα αμυντικα χαφ ακομα για τη μεταγραφικη περιοδο του Γεναρη.
Ειμαι σιγουρος οτι θα εκτιμησει τη χειρονομια και θα βγουν και για κανα καφε να τα πουν, ξερετε στη γνωστη καφετερια που τα ειπαν με το μπαρμπα Γιαννη και δε ξαναβγηκε απ την ενδεκαδα. Αν γινει η εκπληξη τη τριτη και περασουμε σε καμια κληρωση με μεγαθηριο βλεπω να βαζει 3 στοπερ 4 αμυντικα χαφ και κορυφη επιθεσης το Σιοντη και φυσικα απ την ενδεκαδα δε μπορει να λειπει ο υπεραπαραιτητος ηγετης που παιζει με μισο ποδι με χιονια, βροχες, καυσωνες και με ολους τους προπονητες. Και για να μη ξεχασουμε γρηγορα εκτος αποστολης στο επομενο ματς νινης, ρουκαβινα, κλειτον για να κανουν παρεα στον ιβανσιτς και το Ματος. Δυστηχως ξερουν μπαλα και αυτο ειναι ασυγχωρητο στο Παναθηναικο. Η λυτρωση του Παναθηναικου δυστηχως αργει ακομα καποια χρονακια, τα σαπακια και οι ρουφιανοι λυνουν και δενουν. Τιμη και δοξα σ ενα Παναθηναικο που ακουσα στο σεντρα το Σαββατο το βραδυ. Οσο για το κυριο Κουκουλακη ηταν πολυ καλος μονο 60-40 για τη Ξανθη οποτε πρεπει να μαστε ευτυχισμενοι. Αλλα να μην αγχωνονται οταν παιζουν με το Παο η δουλεια εχει ηδη γινει απο αλλους δε χρειαζεται να εκτιθονται τοσο. Για το Παοκ μπορω να πω οτι επιτελους αυτο το φαρδος του Σαντος που βγαζει απ τη μυγα ξυγκι με κατι γκολ στο 92 απ την εποχη της Αεκ σταματησε, οχι οτι τελειωσε βεβαια αλλα ηταν ευκαιρια να τους κοπει λιγο ο βηχας εκει πανω. Για το οσφπ-κομποτης δε χρειαζονται πολλα λογια ολα τα λεφτα ηταν η δηλωση του Τσαρτα "μου θυμισε οικογενειακο διτερμα". Να συμπαρασταθω επισης στο δραμα του κυριου βουκοτιτς που ο βασικος του γκολκιπερ πρεπει να αισθανθηκε κοπωση οταν πηγαινε να παρει το βραβειο του mvp και αποφασισε να τον ξεκουρασει. Ειπε λοιπον να βαλει τον αναπληρωματικο γκολκιπερ που ολως τυχαιως η τελευταια του συμμετοχη ηταν στο περσινο 4-0. Αυτο θα πει συνεπεια και συνεχεια. Για την Αεκ μπορω να πω οτι ηταν βελτιωμενη αρκετα. Ειναι μια ομαδα με ελλειψη ποιοτητας σε συγκεκριμενες θεσεις, λαθος κατανομημενο υλικο κατι σαν το Παναθηναικο αλλα εχει με παιχτες με υψηλου iq που δυσκολα τρωνε τριπλα. Η αμυντικη της τετραδα αν εξαιρεσεις τον ισπανο ειναι εξαιρετικη. Αν βρει και ενα πιο ορθολογικο σχημα μπροστα μπορει να ανακαμψει. |
|
3-4 ο ΑΟ Χανιά σήμερα που έπαιζε εκτός έδρας στο Ηράκλειο με τους Ασίτες.
Ένα διπλό που καθόρισε πολλά για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Η ομάδα απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο, όμως αμυντικά λάθηέδωσαν το δικαιώμα στους Ασίτες να βάλουν 3 γκολ. Οι Blue Boys ήταν για άλλη μια φορά παρόν και πλέον ετοιμαζόμαστε για την μεγάλη επιστροφή της ομάδας στο Εθνικό Στάδιο Χανίων. |
Δείτε σε αυτό το βίντεο γκολ κι φάσεις απο τον αγώνα του ΑΟΧ με τους Ασίτες.
Υ.Γ. Κάνω δεύτερο reply γιατί όταν κάνω edit το προηγούμενο post μου, δε μου εμφανίζει το λινκ... |
ΔΙΠΛΟΟΟΟΟΟΟ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ.
ΔΙΠΛΟΟΟΟΟΟΟ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ. |
Μοντελοπνικτη αυτο ηταν μονο η αρχη...θα μας βρεις μπροστα σ σε καθε κινηση σ,σε καθε μαλακια που θα πεις.
Αν σημερα σ ειπαν οτι ειμασταν 100 κουκουλοφοροι τοτε καταλαβαν ποσο σκατομυαλος εισαι κ σε δουλευουν. Επισης,συγχαρητηρια στα πουστακια σ τους μπατσους π πεταγαν δακρυγονα μεσα στον κοσμο ευθεια κ σε υψος προσωπου.Συγχαρητηρια καραγκιοζακια αλλα δεν θα σας περασει. Κουγια εδωσες νοημα στις Κυριακες μας.Ειδικα στην Κυριακη που μας ερχεται. |
Με το ευρύ 5-0 κέρδισε σήμερα ο Α.Ο. Χανιά την Ένωση Ατσιποπούλου-Πρινέ.
4 γκολ πέτυχε ο Μιχάλης Περάκης και ένα ο Βιτεβής, ο οποίος έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή του σε εντός έδρας αγώνα με τη φανέλα του ΑΟΧ. Υποδειγματικό ποδόσφαιρο, υποδειγματική ανάπτυξη και για πρώτη φορά κανένα λάθος στην άμυνα μας. Πολύ καλός ο Νικηφόρος, ο Τριγάζης, ο Χατζηγιάννης και γενικά ανεβασμένη όλη η ομάδα. Επόμενο ματς στις 11 Ιανουαρίου. |
Κουγια λουστακι ερχεται γοβακι!
Κουγια αι ...ισου εσυ και οι βαλτοι σου! Ευη Βατοδου οεο...Ευη Βατιδου! Βρε ποσοι γιναν οι 100 κουκουλοφοροι της Τεταρτης; Συνεχιζεται Αλεξη... |
Στο Ηράκλειο γίνεται ο χαμός. Με πήραν 2 παιδιά απο το σύνδεσμο των Blue Boys που πήγαν για το ματς και μου είπαν πως το κλίμα είναι πολεμικό...
|
οντως τι χαλια ηταν αυτα στο οφη-παο..
ο πιο τραγικος ο καημενουλης ο γκουμας...μαλλον τα δακρυγονα τον πειραξαν! |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:08. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin