![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Ο Ολυμπιακός απέδειξε άλλη μια φορά πως ακόμη και στη κακή του μέρα, έχει την ποιότητα να πάρει αυτό που θέλει.
Αυτό που μου έμεινε είναι η πολύ καλή εμφάνιση του Μήτρογλου. Με λίγη δουλειά θα βοηθήσει πολύ επιθετικά. |
Δεν ειδα καν τον αγωνα, συγχαρητηρια σε οσους απο τους παικτες καταφεραν να μεινουν συγκεντρωμενοι και δεν γιναμε ρομπα σημερα.
Δεν αλλαζει φυσικα τιποτα προς το καλυτερο επειδη πηραμε το κυπελλο. Συγχαρητηρια και στον Σεγκουρα που παρα την απειθαρχια και τον θειο πανω απο το κεφαλι του εκανε το καθηκον του καλα. Θελουμε κανονικο προπονητη ομως. |
Κρίμα... Σήμερα χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να ξεσηκωθεί πολύς κόσμος του Ολυμπιακού.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του γνωστού επιχειρηματία για την κατάσταση του τροπαίου αλλά εμένα η ομάδα δεν έπαιζε σήμερα. Η ομάδα μου δεν είναι τσιφλίκι κανενός. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Δεν χρειαζεται προς το παρον...οταν βαλει πορτιερηδες στο γηπεδο να μας πεταει απ εξω τοτε μπορει |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Δεν καταλαβα αν αρχικα το γραψες ως κακια η αν περιειχε καποια δοση αυτοσαρκασμου αλλα πετυχημενο :p
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Ο ολυμπίακός καλώς η κακώς, για μενα όσο και αν ήμουν με τα καρντάσια το σάββατο όσο και να πόνεσε η 4αρα, πιστεύω ο ολυμπιακός πήρε πανάξια την κούπα πολύ απλά και γιατι στον τελικό χωρίς να δίξει κάτι ιδιαίτερο δεν άφησε τον αρη να τον αμφησβητίσει, και γιατι σε ολη την διάρκεια του θεσμού ήταν η ομάδα με την σταθερότερη απόδοση και οπου χρειάστηκε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων..
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
μα δεν νομίζω να είπε κανείς τίποτα για το κύπελλο. |
Απο τη νεα σεζόν ο ΑΟ ΧΑΝΙΑ επιστρέφει στο σπίτι του!!!
Δόθηκαν μετά απο χρόνια τα χρήματα απο τη γ.γ. Αθλητισμού και θα φτιαχτεί το Εθνικό στάδιο Χανίων!!! Άντε να ξαναπάμε στη "4" να κάνουμε χαλασμό! |
Ασχετο αλλα επειδη δεν το πιασα, τι εκανε ο παυλοστρουμφ και τον κραζει ο πρωταθλητης ??
|
Πήρε το μικρόφωνο και είπε "Οι καραγιόζηδες δεν έχουν θέση εδώ μέσα" ή κάπως έτσι, εννοώντας τον Γιαννάκη (κατά πάσα πιθανότητα).
|
Νομιζα οτι το πε εννοωντας τους βαζελους που τον εβριζαν :p χα χα χα χα
|
http://media2.feed.gr/filesystem/ima...81_1099976.JPG
2 - 1 κοίτα πότε έβγαλε την φώτο ο άμπαλος όταν είχα γυρίσει την πλάτη :P |
Δεν σχολιάζω για σήμερα γιατί θα έχουμε μάχες και δεν είμαι σε φάση... Γενικώς θα πω τη γνώμη μου για τους τελικούς αφού τελειώσει η σειρά.
|
πες μην τα κρατάς μέσα σου... :P
|
Εγω απλα θα πω για τον τομασεβιτς ο οποιος δεν ντρεπεται για τα ρατσιστικα του αισθηματα, αλλα φυσικα σιγα μη παθει και τιποτα με τη μαλ.κια που εκανε ο Γουντς τωρα. Ε και οσο για την εδρα φανταζομαι να βγηκε ξημερωματα η αποφαση οτι κανεις δεν ειδε τιποτα και ολα να γινουν ''οπως πρεπει'' παλι.
|
Με ποσες παρατηρησεις χρεωθηκε χτες ο παναθηναικος για υβριστικα συνθηματα,ρατσιστικα συνθηματα προς τον σχορτσανιτη και ριψη αντικειμενων????
Γιατι στο σεφ μολις ακουστει το πρωτο μπινελικι πεφτει παρατηρηση |
εγώ νομίζω ότι ίδιες παρατηρήσεις πέφτουν και στις δύο ομάδες ίδια πράγματα ακούγονται και γίνονται και στις δύο έδρες.
πού ξέρεις τί είπε ο τομάσεβιτς; :P |
Δεν ξερω αλλα ξερω τον γιο του :)
Καλα οτι γινονται αισχη παντου εννοειται. απλα τα ρατσιστικα ειναι ακομα ενα βημα περα απ το οριο. |
Δεν υπαρχει τιποτα να πειτε και να πουμε... ο ΠΑΟ κερδισε δικαια...
Οσο ο ΟΣΦΠ επικεντρωνεται σε οτιδηποτε εκτος απο το μπασκετ ποτε δεν θα σηκωσει κεφαλι... Το δρακουλινι αντι να γκρινιαζει για το παραμικρο ασ σχεδιασει ενα συστηματακι... ειναι κριμα αυτο το παλλικαρι ο Μπλακνι να κρατα την μπαλα 20 δευτερα και μετα να επιτιθεται σαν ταυρος πανω στον Σαρας... |
παιδια παιζει κανεις απο το φορουμ αυτο το γαματο on line game http://www.basketsim.com/index.php
|
Στη λίστα των πέντε ανερχόμενων αστέρων που αναμένεται να λάμψουν στο Euro 2008, συμπεριλαμβάνεται ο Βασίλης Τοροσίδης σύμφωνα με αφιέρωμα αγγλικής ιστοσελίδας.
Δηλαδη αν ειναι δυνατον να θεωρειται ανερχομενος σταρ ενας παιχτης που η σεντρα του δεν ξεπερναει το 1 μετρο σε υψος |
Οι ειδήσεις λένε ότι ο Λάουντρουπ υπέγραψε στο βάζελο. Αναμένουμε δηλώσεις μουσακά:P
|
Μπραβο στα ζωα που κανουν οτι κανουν στο ΣΕΦ.
|
Παράθεση:
|
ποπο Ριζούπολη το κάνατε έτσι θα πάρετε το πρωτάθλημα;; έπρεπε να σταματήσει ο αγώνας και να τον πάρουμε στα χαρτια ;p
(flame post :P ) |
Μας βγηκε η πιστη σημερα στο γηπεδο
Φαγαμε τοση ταλαιπωρια για 50 μαλακισμενα που παρα λιγο να αφησουν την ομαδα χωρις κοσμο Βεβαια δεν μπορουμε να παραλειψουμε τις προκλησεις στο οακα.Ο οχλος δεν αργει να ξεσηκωθει |
Σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν από τις πολλές προκλήσεις...
Παίξε ρε βάζελε γαμώ την τρέλα μου..Την ψυχή μας έβγαλες... |
Παράθεση:
Μιλαω για τις προκλησεις του παναθηναικου στον 3ο τελικο Δεν μιλαω για το ματς της τεταρτης |
Η κλασική, ελληνική φιλοσοφία..
Επειδή 1000 μ@λάκες είπαν και έκαναν διάφορα απαράδεκτα, ας κάνουμε και εμείς τα ίδια για να δείξουμε τι οπαδοί είμαστε και πόσο μεγάλα @@ έχουμε... |
Παράθεση:
Ακριβως...50 μαλακισμενα απο τη μια και 50 απο την αλλη Οταν ομως ενθαρρυνουμε τα μαλακισμενα μας με προκλητικες αναφωνησεις απο τα μεγαφωνα του σταδιου και τους γιαννακοπουλους να κανουν καραγκιοζιλικια μετα ειναι αναποφευκτο να γινει οτι εγινε σημερα Μπραβο στον Αγγελοπουλο που μπηκε μπροστα σημερα και ηρεμησε τον κοσμο |
Απλά ντροπή τα σημερινά. Μου τη δίνει στα νεύρα που επιτρέπεται σε άνθρωπους ΑΣΧΕΤΟΥΣ από μπάσκετ να κάνουν τέτοια πράγματα στο όνομα της "καυτής έδρας". Αν είναι έτσι προτιμώ την εκκλησία που θύμιζε το ΣΕΦ με το Μαρούσι και στην πλειοψηφία των αγώνων της Ευρωλίγκα. Για μένα οι "μπασκετικοί" του Ολυμπιακού είναι όσοι πήγαιναν σε αυτά τα ματς.
Τα ίδια ισχύουν και για την άλλη πλευρά. Απλά στον 3ο τελικό ΕΤΥΧΕ να μην πετύχουν κάποιο διαιτητή,προπονητή ή παίχτη τα αντικείμενα που έπεσαν. Και την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν σαφώς οι διοικήσεις των 2 ομάδων. Και μάλιστα στο μπάσκετ ισχύει πολύ περισσότερο το "αυτούς θέλουν αυτούς έχουν". Κρίμα πραγματικά να γίνονται τέτοια πράγματα και να περνάνε σε δεύτερη μοίρα τα αγωνιστικά όταν παίζουν 2 από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. |
Παράθεση:
50 λεπτά διακοπή σήμερα...Λες και είμαστε στη ζούγκλα... |
Παράθεση:
Παντως σημερα μυριζε εξαρχης η δουλεια αφου το πεταλο των φανατικων ειχε μετακομισει πισω απο τον παγκο του παο και προς το κεντρο.Καμια σχεση δηλαδη με τις θεσεις που παραδοσιακα καθονται οι οργανωμενοι |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:54. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin