WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

Mazda 6 17-05-2008 21:58

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Ο Ολυμπιακός απέδειξε άλλη μια φορά πως ακόμη και στη κακή του μέρα, έχει την ποιότητα να πάρει αυτό που θέλει.

Αυτό που μου έμεινε είναι η πολύ καλή εμφάνιση του Μήτρογλου. Με λίγη δουλειά θα βοηθήσει πολύ επιθετικά.

Commando7hh 17-05-2008 22:39

Δεν ειδα καν τον αγωνα, συγχαρητηρια σε οσους απο τους παικτες καταφεραν να μεινουν συγκεντρωμενοι και δεν γιναμε ρομπα σημερα.

Δεν αλλαζει φυσικα τιποτα προς το καλυτερο επειδη πηραμε το κυπελλο.

Συγχαρητηρια και στον Σεγκουρα που παρα την απειθαρχια και τον θειο πανω απο το κεφαλι του εκανε το καθηκον του καλα. Θελουμε κανονικο προπονητη ομως.

gatoni 17-05-2008 23:26

Κρίμα... Σήμερα χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να ξεσηκωθεί πολύς κόσμος του Ολυμπιακού.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του γνωστού επιχειρηματία για την κατάσταση του τροπαίου αλλά εμένα η ομάδα δεν έπαιζε σήμερα. Η ομάδα μου δεν είναι τσιφλίκι κανενός.

greekfansws 18-05-2008 00:37

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 52560)
Κρίμα... Σήμερα χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να ξεσηκωθεί πολύς κόσμος του Ολυμπιακού.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του γνωστού επιχειρηματία για την κατάσταση του τροπαίου αλλά εμένα η ομάδα δεν έπαιζε σήμερα. Η ομάδα μου δεν είναι τσιφλίκι κανενός.

Θα κάνετε πορεία;

depoina 18-05-2008 00:42

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο greekfansws (Μήνυμα 52561)
Θα κάνετε πορεία;

Χαχαχα..καλό!

gatoni 18-05-2008 00:55

Παράθεση:

Θα κάνετε πορεία;

Όχι, εμείς συνηθίζουμε να εκφράζουμε την ικανοποίησή μας ή τη δυσαρέσκεια μας μέσα στο γήπεδο. :)

anthropas 18-05-2008 00:57

Παράθεση:

Θα κάνετε πορεία;

Δεν χρειαζεται προς το παρον...οταν βαλει πορτιερηδες στο γηπεδο να μας πεταει απ εξω τοτε μπορει

greekfansws 18-05-2008 01:02

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 52563)
Όχι, εμείς συνηθίζουμε να εκφράζουμε την ικανοποίησή μας ή τη δυσαρέσκεια μας μέσα στο γήπεδο. :)

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 52564)
Δεν χρειαζεται προς το παρον...οταν βαλει πορτιερηδες στο γηπεδο να μας πεταει απ εξω τοτε μπορει

με κάλυψε ο μάνος ;)

Commando7hh 18-05-2008 06:07

Δεν καταλαβα αν αρχικα το γραψες ως κακια η αν περιειχε καποια δοση αυτοσαρκασμου αλλα πετυχημενο :p

Balazar 18-05-2008 13:46

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο greekfansws
Θα κάνετε πορεία;

Παρουσιάστηκε και σε εσάς η ευκαιρία τον Ιανουάριο να τους κόψετε τον βήχα αλλά χάσατε 4 - 0. Το κύπελλο το είχε κατακτήσει απο τότε εγώ δέν θα περίμενα ούτε για αστείο απο ομάδες σάν τον Άρη να έχουν τα κότσια να αντισταθούν στον μεγάλο ποδοσφαιρικό δράκουλα.

greekfansws 18-05-2008 18:08

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Balazar (Μήνυμα 52580)
Παρουσιάστηκε και σε εσάς η ευκαιρία τον Ιανουάριο να τους κόψετε τον βήχα αλλά χάσατε 4 - 0. Το κύπελλο το είχε κατακτήσει απο τότε εγώ δέν θα περίμενα ούτε για αστείο απο ομάδες σάν τον Άρη να έχουν τα κότσια να αντισταθούν στον μεγάλο ποδοσφαιρικό δράκουλα.

Μα δεν είπα τίποτα για κανένα παιχνίδι ένα σχόλιο έκανα.

glazar 19-05-2008 10:04

Ο ολυμπίακός καλώς η κακώς, για μενα όσο και αν ήμουν με τα καρντάσια το σάββατο όσο και να πόνεσε η 4αρα, πιστεύω ο ολυμπιακός πήρε πανάξια την κούπα πολύ απλά και γιατι στον τελικό χωρίς να δίξει κάτι ιδιαίτερο δεν άφησε τον αρη να τον αμφησβητίσει, και γιατι σε ολη την διάρκεια του θεσμού ήταν η ομάδα με την σταθερότερη απόδοση και οπου χρειάστηκε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων..

mousaka+10 23-05-2008 12:34

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 52560)

Βαλτος εισαι;;:angry:

greekfansws 23-05-2008 12:45

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο glazar (Μήνυμα 52598)
Ο ολυμπίακός καλώς η κακώς, για μενα όσο και αν ήμουν με τα καρντάσια το σάββατο όσο και να πόνεσε η 4αρα, πιστεύω ο ολυμπιακός πήρε πανάξια την κούπα πολύ απλά και γιατι στον τελικό χωρίς να δίξει κάτι ιδιαίτερο δεν άφησε τον αρη να τον αμφησβητίσει, και γιατι σε ολη την διάρκεια του θεσμού ήταν η ομάδα με την σταθερότερη απόδοση και οπου χρειάστηκε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων..

μα δεν νομίζω να είπε κανείς τίποτα για το κύπελλο.

Mazda 6 25-05-2008 15:21

Απο τη νεα σεζόν ο ΑΟ ΧΑΝΙΑ επιστρέφει στο σπίτι του!!!

Δόθηκαν μετά απο χρόνια τα χρήματα απο τη γ.γ. Αθλητισμού και θα φτιαχτεί το Εθνικό στάδιο Χανίων!!!

Άντε να ξαναπάμε στη "4" να κάνουμε χαλασμό!

Commando7hh 25-05-2008 23:53

Ασχετο αλλα επειδη δεν το πιασα, τι εκανε ο παυλοστρουμφ και τον κραζει ο πρωταθλητης ??

gatoni 26-05-2008 00:02

Πήρε το μικρόφωνο και είπε "Οι καραγιόζηδες δεν έχουν θέση εδώ μέσα" ή κάπως έτσι, εννοώντας τον Γιαννάκη (κατά πάσα πιθανότητα).

Commando7hh 26-05-2008 02:10

Νομιζα οτι το πε εννοωντας τους βαζελους που τον εβριζαν :p χα χα χα χα

greekfansws 30-05-2008 00:32

http://media2.feed.gr/filesystem/ima...81_1099976.JPG

2 - 1

κοίτα πότε έβγαλε την φώτο ο άμπαλος όταν είχα γυρίσει την πλάτη :P

gatoni 30-05-2008 01:18

Δεν σχολιάζω για σήμερα γιατί θα έχουμε μάχες και δεν είμαι σε φάση... Γενικώς θα πω τη γνώμη μου για τους τελικούς αφού τελειώσει η σειρά.

greekfansws 30-05-2008 01:25

πες μην τα κρατάς μέσα σου... :P

Commando7hh 30-05-2008 10:02

Εγω απλα θα πω για τον τομασεβιτς ο οποιος δεν ντρεπεται για τα ρατσιστικα του αισθηματα, αλλα φυσικα σιγα μη παθει και τιποτα με τη μαλ.κια που εκανε ο Γουντς τωρα. Ε και οσο για την εδρα φανταζομαι να βγηκε ξημερωματα η αποφαση οτι κανεις δεν ειδε τιποτα και ολα να γινουν ''οπως πρεπει'' παλι.

anthropas 30-05-2008 10:16

Με ποσες παρατηρησεις χρεωθηκε χτες ο παναθηναικος για υβριστικα συνθηματα,ρατσιστικα συνθηματα προς τον σχορτσανιτη και ριψη αντικειμενων????

Γιατι στο σεφ μολις ακουστει το πρωτο μπινελικι πεφτει παρατηρηση

greekfansws 30-05-2008 12:23

εγώ νομίζω ότι ίδιες παρατηρήσεις πέφτουν και στις δύο ομάδες ίδια πράγματα ακούγονται και γίνονται και στις δύο έδρες.

πού ξέρεις τί είπε ο τομάσεβιτς; :P

Commando7hh 30-05-2008 13:39

Δεν ξερω αλλα ξερω τον γιο του :)

Καλα οτι γινονται αισχη παντου εννοειται. απλα τα ρατσιστικα ειναι ακομα ενα βημα περα απ το οριο.

Arkadios 30-05-2008 14:37

Δεν υπαρχει τιποτα να πειτε και να πουμε... ο ΠΑΟ κερδισε δικαια...

Οσο ο ΟΣΦΠ επικεντρωνεται σε οτιδηποτε εκτος απο το μπασκετ ποτε δεν θα σηκωσει κεφαλι...

Το δρακουλινι αντι να γκρινιαζει για το παραμικρο ασ σχεδιασει ενα συστηματακι... ειναι κριμα αυτο το παλλικαρι ο Μπλακνι να κρατα την μπαλα 20 δευτερα και μετα να επιτιθεται σαν ταυρος πανω στον Σαρας...

Sonap 01-06-2008 17:04

παιδια παιζει κανεις απο το φορουμ αυτο το γαματο on line game http://www.basketsim.com/index.php

anthropas 01-06-2008 19:02

Στη λίστα των πέντε ανερχόμενων αστέρων που αναμένεται να λάμψουν στο Euro 2008, συμπεριλαμβάνεται ο Βασίλης Τοροσίδης σύμφωνα με αφιέρωμα αγγλικής ιστοσελίδας.

Δηλαδη αν ειναι δυνατον να θεωρειται ανερχομενος σταρ ενας παιχτης που η σεντρα του δεν ξεπερναει το 1 μετρο σε υψος

Astrolabos 01-06-2008 20:53

Οι ειδήσεις λένε ότι ο Λάουντρουπ υπέγραψε στο βάζελο. Αναμένουμε δηλώσεις μουσακά:P

Commando7hh 01-06-2008 21:15

Μπραβο στα ζωα που κανουν οτι κανουν στο ΣΕΦ.

greekfansws 02-06-2008 01:02

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 53355)
Οι ειδήσεις λένε ότι ο Λάουντρουπ υπέγραψε στο βάζελο. Αναμένουμε δηλώσεις μουσακά:P

ΠΕΚ πούλα ;p

greekfansws 02-06-2008 01:08

ποπο Ριζούπολη το κάνατε έτσι θα πάρετε το πρωτάθλημα;; έπρεπε να σταματήσει ο αγώνας και να τον πάρουμε στα χαρτια ;p

(flame post :P )

anthropas 02-06-2008 01:18

Μας βγηκε η πιστη σημερα στο γηπεδο
Φαγαμε τοση ταλαιπωρια για 50 μαλακισμενα που παρα λιγο να αφησουν την ομαδα χωρις κοσμο

Βεβαια δεν μπορουμε να παραλειψουμε τις προκλησεις στο οακα.Ο οχλος δεν αργει να ξεσηκωθει

depoina 02-06-2008 01:21

Σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν από τις πολλές προκλήσεις...

Παίξε ρε βάζελε γαμώ την τρέλα μου..Την ψυχή μας έβγαλες...

anthropas 02-06-2008 01:30

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 53458)
Σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν από τις πολλές προκλήσεις...

Παίξε ρε βάζελε γαμώ την τρέλα μου..Την ψυχή μας έβγαλες...

Μιλαω για τις προκλησεις του παναθηναικου στον 3ο τελικο
Δεν μιλαω για το ματς της τεταρτης

depoina 02-06-2008 01:33

Η κλασική, ελληνική φιλοσοφία..
Επειδή 1000 μ@λάκες είπαν και έκαναν διάφορα απαράδεκτα, ας κάνουμε και εμείς τα ίδια για να δείξουμε τι οπαδοί είμαστε και πόσο μεγάλα @@ έχουμε...

anthropas 02-06-2008 01:36

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 53462)
Ναι κλασική, ελληνική φιλοσοφία..
Επειδή 1000 μ@λάκες είπαν και έκαναν διάφορα απαράδεκτα, ας κάνουμε και εμείς τα ίδια για να δείξουμε τι οπαδοί είμαστε και πόσο μεγάλα @@ έχουμε...

Ακριβως...50 μαλακισμενα απο τη μια και 50 απο την αλλη
Οταν ομως ενθαρρυνουμε τα μαλακισμενα μας με προκλητικες αναφωνησεις απο τα μεγαφωνα του σταδιου και τους γιαννακοπουλους να κανουν καραγκιοζιλικια μετα ειναι αναποφευκτο να γινει οτι εγινε σημερα

Μπραβο στον Αγγελοπουλο που μπηκε μπροστα σημερα και ηρεμησε τον κοσμο

gatoni 02-06-2008 01:37

Απλά ντροπή τα σημερινά. Μου τη δίνει στα νεύρα που επιτρέπεται σε άνθρωπους ΑΣΧΕΤΟΥΣ από μπάσκετ να κάνουν τέτοια πράγματα στο όνομα της "καυτής έδρας". Αν είναι έτσι προτιμώ την εκκλησία που θύμιζε το ΣΕΦ με το Μαρούσι και στην πλειοψηφία των αγώνων της Ευρωλίγκα. Για μένα οι "μπασκετικοί" του Ολυμπιακού είναι όσοι πήγαιναν σε αυτά τα ματς.
Τα ίδια ισχύουν και για την άλλη πλευρά. Απλά στον 3ο τελικό ΕΤΥΧΕ να μην πετύχουν κάποιο διαιτητή,προπονητή ή παίχτη τα αντικείμενα που έπεσαν.
Και την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν σαφώς οι διοικήσεις των 2 ομάδων. Και μάλιστα στο μπάσκετ ισχύει πολύ περισσότερο το "αυτούς θέλουν αυτούς έχουν". Κρίμα πραγματικά να γίνονται τέτοια πράγματα και να περνάνε σε δεύτερη μοίρα τα αγωνιστικά όταν παίζουν 2 από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

depoina 02-06-2008 01:39

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 53463)
Ακριβως...50 μαλακισμενα απο τη μια και 50 απο την αλλη
Οταν ομως ενθαρρυνουμε τα μαλακισμενα μας με προκλητικες αναφωνησεις απο τα μεγαφωνα του σταδιου και τους γιαννακοπουλους να κανουν καραγκιοζιλικια μετα ειναι αναποφευκτο να γινει οτι εγινε σημερα

Μπραβο στον Αγγελοπουλο που μπηκε μπροστα σημερα και ηρεμησε τον κοσμο

Δεν γνωρίζω τι έγινε γιατί δεν ήμουν στο γήπεδο. Αν δε θέλεις να είσαι ζώο, γράφεις εκεί που ξέρεις τον Γιαννακόπουλο και τον κάθε Γιαννακόπουλο και κάθεσαι όμορφα και ωραία και παρακολουθείς το παιχνίδι.

50 λεπτά διακοπή σήμερα...Λες και είμαστε στη ζούγκλα...

anthropas 02-06-2008 01:41

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 53465)
Δεν γνωρίζω τι έγινε γιατί δεν ήμουν στο γήπεδο. Αν δε θέλεις να είσαι ζώο, γράφεις εκεί που ξέρεις τον Γιαννακόπουλο και τον κάθε Γιαννακόπουλο και κάθεσαι όμορφα και ωραία και παρακολουθείς το παιχνίδι.

50 λεπτά διακοπή σήμερα...Λες και είμαστε στη ζούγκλα...

Σωστα,αλλα ζωα υπαρχουν παντου...Η πλειοψηφια τον εγραψε τον Γιαννακοπουλο σημερα αλλα τη ζημια παντα οι λιγοι την κανουν

Παντως σημερα μυριζε εξαρχης η δουλεια αφου το πεταλο των φανατικων ειχε μετακομισει πισω απο τον παγκο του παο και προς το κεντρο.Καμια σχεση δηλαδη με τις θεσεις που παραδοσιακα καθονται οι οργανωμενοι

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:54.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0