![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Μαπα το ντερμπυ. Κριμα που δεν εβαλε ο Τοροσιδης το γκολ σε εκεινο το σημειο (συνεχιζοντας την παραδοση να χανει και γ@μω τις ευκαιριες σε σημαντικα ματς) γιατι θα βλεπαμε τουλαχιστον ενα παιχνιδι ανω του μετριου.
Ενταξει ο Βαλβερδε φοβηθηκε το ματς και μαλ*κια του. Στο ανοιχτο γηπεδο imo ειμαστε ανωτεροι και πιο συνηθισμενοι απ'τον παο οποτε θα μπορουσε να ρισκαρει λιγακι.. Παντως τον δικαιολογω ως ενα σημειο γιατι χωρις Αντζα, Λεοναρντο, Ζεβλακοφ και με Ιερο απο τραυματισμο δεν παιρνεις ευκολα την αποφαση να βγεις μπροστα. Αυτος που επρεπε να ρισκαρει ηταν ο Τεν Κατε αλλα προφανως κατι τον φοβισε. Οταν τρως εντος εδρας 3 μπαλακια απ'τον Κουτσιανικουλη και την παρεα του η αληθεια ειναι οτι το σκεφτεσαι λιγο να ανοιχτεις, αλλα το παρακανε. Θα μπορουσε εστω απ'το 70 και μετα να κανει κατι βρε αδερφε. Και ελεος δε μπορω να ακουω οτι ο λογος που ο παο δεν εβαζε γκολ με την καμια ηταν οτι ο Ολυμπιακος κατεβηκε αμυντικα. Νταξ ναι μεν κατεβηκαμε αμυντικα, αλλα χωρις Αντζα, χωρις Ζεβλακοφ απ'το 35 και μετα, με τον Ρανταπλαν τον Ντομι αντι του Λεοναρντο αριστερο μπακ και με ενα (ενα, οχι τρια) καθαρο αμυντικο χαφ. Οταν παιζεις εντος εδρας και κανεις μια φαση απεναντι σε αυτη την αμυνα, μαλλον εσυ εχεις καπου προβλημα. Με ξενερωσε απιστευτα ο Ολυμπιακος. Ο Βαλβερδε συμπαθης μου ειναι και προφανως πετυχε αυτο που ειχε στο μυαλο του (το χιναρι) αλλα ο Ολυμπιακος εχει το καλυτερο υλικο στην Ελλαδα και τουλαχιστον στο πρωταθλημα ειναι ανεπιτρεπτο να μην παιζει παντα και παντου για τη νικη. Του τρισαθλιου γεροξεκουτη Θεοδωριδη το μονο που του αναγνωριζω ειναι οτι καταφερνει να νευριαζει τα βαζελακια με μιση φραση. :hehe: |
Απλά μια επισήμανση σε αυτά που είπε ο Νίκος. Προφανώς και Γκαλέτι-Λέτο δεν εξουδετρώθηκαν από τα ακραία μπακ μόνο. Πάντα τους ντούμπλαραν είτε τα ακραία χαφ (Γάμπριελ-Καραγκούνης) είτε κάποιο αμυντικό χαφ. Συν ότι τα ακραία μπακ του Ολυμπιακού δεν ανέβαιναν ποτέ για βοήθειες. Οπότε λογικό ήταν να χαθούν.
Κατά τα άλλα συμφωνώ σε όλα. |
Που 'στε.
Βγείτε και φωνάξτε υπέρ του Πανιωνίου στο μπάσκετ που έχασε το ματς στα χαρτιά. |
Έλα.
Ακόμα? |
Να βγουνε οι ηθικοι κλαψιαρηδες και να διαμαρτυρηθουν τωρα...
Και πιο πολυ να βγουν οι βαζελοι που περυσι μπλεχτηκαν σαν τις ####### στο θεμα με την καλαμαρια και εκαναν τους ηθικους και αυτοι... |
A.E.K. ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
|
Δεν υπαρχουν κανονες στο μπασκετ...υπαρχουν μονο οι κανονες της κλαψας και της ηθικης
ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ |
νταξ καταλαβαίνετε ότι είναι διαφορετικές οι περιπτώσεις δεν είστε χαζοί...
|
AAAAAAAAAAAA δεν ξέρω.
Ή είμαστε σε όλα ηθικοί ή όχι. |
καλά
|
Απο την επομενη σεζον τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ChL επιστρεφουν στο Mega που θα πάρει την μέρα Τρίτη ενώ η EΡΤ κράτησε την μέρα Τετάρτη....
Το συνδρομητικο θα μεταδίδει τα υπολοιπα 14 ματς των δυο ημερων. Τέλος τα δικαιώματα του Ουέφα φαίνεται να καταλήγουν στον ΑΝΤ1 που θα χει δικαιωμα να δείχνει 2 ματς καθε φορά που θα χει αγωνιστική.... Φαντάζομαι όλοι αυτοί της γενιάς μου μεγαλωσαν με βραδιές ChL στο Μega με ολα τα παρελκομενα (πιτσες, μπυρες, σουβλακια) τους και στάνταρ θα χαίρονται όσο εγώ. Επικες εποχές....:worship: |
τρίτη τετάρτη mega με παο εννοείς κλπ. :armed:
|
Οι πολυμετοχικοι και οι ηθικοι ειναι τοσο αναπηροι φετος που παλι θα το παρουμε χωρις να παιξουμε μπαλα και μαλιστα ευκολα
Μετα θα φταιει ο γκαγκατσης |
Ενταξει ειναι χαλι μαύρο η ΑΕΚ. Δυστυχώς η ομάδα δεν στέκεται καλά. Θέλουν να φανε τον Δώνη. Δεν ξερω αν φταιει αλλα ρε γαμώτο θέλει πίστωση χρόνου. Και στην Λάρισα που ναι βεβαια μικροτερη ομαδα και φυσικά δεν είχε να πάρει 14 χρόνια πρωταθλημα ειχε πιστωση και γι'αυτο πετυχε. Γιατι αν θυμηθουμε στην αρχη η Λαρισα ήταν ένα χάλι και μισό.... Αλλά με υπομονή και δουλειά η ομάδα πήγε καλύτερα....
Βέβαια το ανησυχητικο ειναι πως δεν βλεπεις ενα συνδιασμο κατι έναν αυτοματισμο. Η ομαδα βασιζεται στις εξαρσεις του Νατσο Σκόκο αλλά και αυτός τι να κανει? Δεν ειναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο Αλλά ρε παιδι μου ο Δώνης εχει δουλεψει πολυ και πρεπει να περιμενουμε μπας και ρολαρει. Ακομα και αν εχει χαθει μια σεζον ακομα.... Αυτα που λενε για Μπαγεβιτς με τρομαζουν.... :rofl: |
Δε ξέρω αν υπάρχει στην ΑΕΚ η πολυτέλεια της πίστωσης χρόνου. Είναι τόσο μγάλη η επιθυμία των οπαδών, των παραγόντων και των διοικούντων για να τη δουν στη κορφή που υπάρχει μια σύγχιση στις κινήσεις τους.
Δηλαδή εδώ και χρόνια ψάχνουν να βρουν ένα μαγικό κουμπάκι που αμα πατηθεί θα τους κάνει πρωταθλητές αμέσως... |
χάσαμε και στο μπάσκετ χμμμμ πρέπει να επισκεφτούμε μέντιουμ να βρούμε την λύση. !!!!
|
*&$&^$&^$(&%)(*%_*_)#(*)*&$ $(&^%&(^( &^% )(&)&$) :angry:(66)
|
καλά τα πήγατε και εσείς :hehe:
|
ου μια ευτυχία...
|
Αυτός ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα;! Με τις 2 ευκαιρίες;!
Να δώσω ένα δίκιο στον άνθρωπα γι αυτό που λέει παραπάνω... μεγάλη μπουκιά φάε μεγαλη κουβέντα μη πεις, αλλά ο Μάιος φέτος μπορεί να γίνει απο τον Μάρτιο :) :) :) |
Αν δεν ήταν τόσο προκλητικοί και άφηναν να πάει το ματς λάου-λάου μπορεί να τσίμπαγαν το ποντάκι γιατί μέχρι το 1-0 μάλλον καλύτερα στεκόντουσαν. Αλλά έκανε την π@παριά ο Γκαρσία να ανάψει τα αίματα (αλήθεια ρε Κονσεϊσάο που ξέρεις πως τα παίρνουμε τόσα χρόνια ΜΗΠΩΣ αγόρι μου ήταν κόκκινη αυτό; Μήπως λέω...) οπότε για άλλη μια φορά το μενού έγραφε μπουγάτσα με κ**λι. Καλοχώνευτη...
|
Όλοι οι προπονητές της μετά-μπάγεβιτς εποχής
Πέτρος Ραβούσης Ντουμίτρου Ντουμιτρίου Αντώνης Μήνου Ντράγκοσλαβ Στεπάνοβιτς Τάκης Καραγκιοζόπουλος Όλεγκ Μπλαχίν Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς Γιάννης Παθιακάκης Τόνι Σαβέφσκι Ίλιε Ντουμιτρέσκου Φερνάντο Σάντος Λορέντσο Σέρα Φερρέρ Νίκος Κωστένογλου Γιώργος Δώνης Πόσο γτπ είμαστε? Και τώρα ποιος έχει σειρά? |
αλλοι 2-3 να ερθουν και να φυγουν και θα φτασετε σε νουμερο οσους ειχε η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ σε ολη της την ιστορια...;D
|
Παράθεση:
αν το καταλαβουν και βαλουν και τον θαναηλακη να περιγραφει , τελος.- |
Γκαρσια αγορι μου πλεον εισαι ο αγαπημενος μου παικτης και ας μην ειμαι ΠΑΟΚτζης.... Εισαι θεουλης τελλλλοςςς...... Το τι γελιο μου χαρισες δεν περιγραφεται... Οχι απλως ριχνει μπουνια στον Ντιογκο αλλα τον κρατα απο την φανελα για να του τη ριξει και καλη... Και μετα οταν παει να φυγει παει να κλωτσησει παλι τον Ντιογκο, δεν τον πετυχε, κατι του λεει ο Ντουντου και αυτος ο θεουλης ξεκινα να τον κυνηγησει..... ΘΕΟΣ απλα.... Τιμας την καταγωγη σου.... Τετοιες ομορφιες μονο απο εναν Ουρουγουανο μπορεις να δεις.....
|
Eλλειψει καστιγιο,ζε ελιας τα εκανε αυτα η κοτα
Αν και σε κανεναν καρεμπε δεν θα του εκανε τετοια τσαλιμια γιατι θα τον εκανε σουβλακι κοτοπουλο (το πιασατε το υπονοουμενο) |
Παράθεση:
|
Ο Καστιγιο τα εκανε υπουλα.... Και ειχε και την προστασια διαιτητων, κοσμου κλπ.... Ο καστιγιο δεν νομιζω οτι θα τα εκανε μεσα σε μια τοσο καυτη (εναντιον του) εδρα... Ο Γκαρσια αυτα τα εκανε μεσα στο καραισκακη......
|
Ενώ ο Γκαρσία καθόλου ύπουλα.Ντόμπρα.
|
Παράθεση:
|
Μετά φταίει το κράτος της Αθήνας, ο Ορφανός, ο Καραμανλής, οι Νεφιλίμ, οι Ελοχίμ, ο Σπορ Μπίλι, ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης και ο Μπιριμπόνγκος... που θα πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός (αν το πάρει) απο τον Μάρτιο...
Ας μάθουμε να παίζουμε μπάλα στην Ελλάδα και μετά ας πουλάμε μούρη με άλλων τις "μαγκιές" που στην ουσία είναι μαγκιά, κλανιά κι απόστημα που λέει κι ο Πανούσης... |
Παράθεση:
|
Μετά τα τελευταία που έμαθα περι επικείμενης επιστροφής του Πρίγκηπα του Ποδονίφτη στην ομάδα της καρδιάς μου.
Έχω να πω ένα..... Να πα να γ******** όλοι.... Απλά Αφιερωμένο στην επιστροφή του κ. Μπάγεβιτς το κάτωθι τραγούδι.... Και η παρακάτω στροφή Επιστροφές καταστροφές στην ίδια κόλαση, στο ίδιο χτές Κι όμως μετά, κάθε μετά πάντοτε έλεγα ποτέ ξανά |
Νίκο χαλάρωσε. 6μηνο το βγάζει δε το βγάζει.
|
1 Συνημμένο(α)
τους καλύτερους έχετε :hehe:
|
|
|
Τα ΑΕΚάκια ξεκίνησαν δυναμικά...
ΝΤΟΥΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΩΤΗ :hehe: :hehe: |