![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Παράθεση:
οχι σοβαρα τωρα , ο λετο στη λιβερπουλ στα ελαχιστα παιχνιδια που ειχε την ευκαιρια να παιξει δεν ηταν καθολου σαν τον λετο στον ολυμπιακο..και για αυτο ευθυνεται καθαρα ο προπονητης και πως του δινει να καταλαβει οτι και οι 22 παιχτες παιζουν με μια μπαλα μεσα στο γηπεδο.. εγω πιστευω οτι το βλεπει σαν One step behind in his carreer που λεει και το FM σε μερικους παιχτες και απλως ηρθε εδω να κανει την πλακα του.. |
0-1 στην Κορινθο...ξεκινησαμε καλα...αηττητοι,χωρις να δεχτουμε γκολ κετς.Για να δουμε στη συνεχεια τι θα γινει.Εμεις εχουμε καλη ομαδα(απ οτι φαινεται)κι οι υπολοιπες δν ειναι κτ το εξαιρετικο.
|
Σήμερα 8:30 τα εγκαίνια του συνδέσμου μας!!!
Το"παλάτι" μας έτοιμο!!! ΑΟΧ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ |
Παράθεση:
Ο Λετο αν το εχει δει ετσι κακο στον εαυτο του κανει. Κατα τ αλλα, περιμενα με αγωνια την αναλυση του δημοσιογραφοσελεμπριτι Χελακη για τις κινησεις του Βαλβερδε στο ντερμπι αλλα αντ αυτου επεμεινε περισσοτερο στις ατομικες αρετες των παικτων του Ολυμπιακου(μαλλον αλλοι επαιζαν κοντρα στην Ανορθωση γιατι τοτε εφταιγε μονο ο Βαλβερδε)... Α ρε κωλοτουμπες... kalo!!! |
Καλα εβλεπα αυτο το ματς στο αλκαζαρ και τσιμπιομουνα.Δεν ειναι δυνατον να σφυριζονται τετοια πραγματα.Ακουσα οτι συζητιεται ο Φρισκ για ************-αιτητης.Μακαρι να ειναι το πρωτο βημα για να απαλλαγουμε οριστικα απ τους ελληνες διαιτητες στο μελλον.Ας φερει τιποτα σκανδιναβους ρε παιδι μου να ησυχασουμε δε παει αλλο με τα φοβισμενα ανθρωπακια.Παντως πολλες ομαδες ειναι χειροτερες απο περσι.Αρης,Αστερας.Λαρισα,Π ανιωνιος δε πατανε καλα.Ο Παοκ ειναι σιγουρα καλυτερος.Εχει το καλυτερο σεντερ μπακ και το καλυτερο σεντερ φορ στο πρωταθλημα και ειναι υποψηφιος ακομα και για τσ.λ.Ειδικα αυτος ο Μουσλιμοβιτς μου χει βγαλει τα ματια.Ο οσφπ πανω κατω στα ιδια με περσι τα περιμενει ολα απ το γερο Κοβασεβιτς και θα εχει προβλημα στα εκτος εδρας,η Αεκ μοιαζει χειροτερη απο περσι με πολυ φτωχοτερο ροστερ κυριολεκτικα μια ενδεκαδα παιχτες και αν τραυματιστει καποιος αντιο ζωη.Με μπασινα δε μπορεις να χεις απαιτησεις για καλο ποδοσφαιρο για τη παναθα καμια προοπτικη επομενως για οσφπ θα παει και φετος η δουλεια.
|
Παράθεση:
|
Eυτηχως π ειναι κουλα οι Μολδαβοι...το πρωτο γκολ οποιαδηποτε σοβαρη αμυνα δν το τρωγε.Το δευτερο απλως απιαστο.Δν ξερω αν με κπ σοβαρο αντιπαλο θα τα βγαλουμε τοσο ευκολα περα.Θα το δω την Τεταρτη.
click to show |
3 γκολ με 0 ευκαιρίες,κεντήσαμε πάλι ;D
Θέλω να δω φιλικό Ελλάδα-Ανόρθωση. Θα γίνει μισή οργανωμένη επίθεση και θα έρθει 3-3. Δεν υπάρχει ο όμιλος,πρέπει να το παλέψουμε για να βγούμε πρώτοι με λιγότερους από 5 βαθμούς διαφορά. |
Ετσι οπως τα καταφερε ο κωλος τ Ρεχαγκελ οντως δν παιζει να χαθει η πρωτη θεση.
|
Εκτός έδρας ματς σήμερα στο Μοχό για τον ΑΟ Χανιά. Εαν "κλέψουμε" το πολυπόθητο διπλό απο την πιο ακριβή ομάδα της κατηγορίας, έχουμε το προβάδισμα για το τίτλο.
Εμείς κάνουμε την πρώτη μας εκδρομή-αποστολή εκτός έδρας με 40 άτομα του συνδέσμου. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΑΜΠΟΥΛ 4 |
Παναχαικη-Αστερας Ρεθυμνου 4-0
Forza ΠΓΕαρα ολε,ολε,ολε Παρτε το χαμπαρι ξαναρχομαστε!! Την αλλη Κυριακη μεσα με Χερσονησο...να ξεμπερδευουμε με την Κρητη. |
Πολύ καλό παιχνίδι εχτές στο Μοχό, με τους φιλάθλους του Μοχού και εμάς να φωνάζουμε μαζί: Π**ΣΤΙΚΟΣ, Π**ΣΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, Γ*ΜΙΕΤΑΙ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΚΙ Η ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ!
Η φιλοξενία ήταν άψογη, την οποία και θα ανταποδώσουμε. Μόνο μελανό σμείο ο πανηγυρισμός του Ζανταλή στο 2ο γκολ που μας προκάλεσε και χάλασε το όμορφο κλίμα. Ζαντάλη όταν θα έρθεις στα Χανιά θα παρακαλάς πάλι να φύγεις, όπως πέρυσι με τον Ηρόδοτο... ΑΟΧ ΜΕΧΡΙ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ |
Τελικά νικήσατε ή χάσατε;
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ενω γκολ δε βαζει ο Ντιογκο ας πουμε...εχεις δικιο Μονο βουταει |
Αλλη μια επικη νικη κοντρα στη Μολδαβια.Για να μαι ειλικρινης εριχνα κλεφτες ματιες προτιμησα το Γερμανια-Ρωσια και δικαιωθηκα.Ενταξει στον ομιλο-ντροπη που βρισκομαστε θα ναι κατορθωμα αν κανουμε πανω απο 2 γκελες.Σκοραραν και τα πτωματα και μας καναν παρατηρηση που δε παμε στο γηπεδο να στηριξουμε την εθνικη των δημοσιων υπαλληλων.Αυτο θα πει θρασος.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ναι οντως πεφτει υπερβολικα ο Ντιογκο δεν αντιλεγω... Αλλα δε βλεπω καλυτερο σκορερ στο πρωταθλημα αυτη τη στιγμη Θεωρω πως ειναι καλυτερος του Μουσλιμοβιτς απλα...αποψη μου Οσο για την εθνικη εχεις δικιο. Σιγα μη δωσω 20+βαλε ευρω εισητηριο για να παω να δω ενα 5-4-1 με τη μολδαβια που κανουμε 150 πασες για να παμε απο το ενα τερμα στο αλλο |
Παράθεση:
Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο Κώστα το Γαρεφαλλάκη που αν και Ηρακλειώτης, στην τηλεοπτική του εκπομπή εχτές το βράδυ έκραξ τα μέγιστα των Ζανταλή, τον χαρακτήρισε αλήτη κ.λπ. Και σήμερα ο πρόεδρος του Μοχού του επέβαλλε 1000 ευρώ πρόστιμο και για 2 μήνες θα λάβει το 50% των αποδοχών του. |
Λετονία-Ισραήλ 1-1 με τη Λετονία να ισοφαρίζει στο 90'!
Γεια σου Ότο με τα βουντού σου!! |
Ελπιζω αυτα που ακουγονται περι Δημητρη Παπαδοπουλου και ολυμπιακου να ειναι τελειως ψεματα
|
Εγω δεν εχω αποφασισει ακομα αν τον θελω στον Ολυμπιακο η οχι :p
Μ αρεσει ο Παπαδοπουλος και πιστευω οτι καηκε στον ΠΑΟ αλλα οπως κι αλλοι μπορει να βρει την υγεια του τωρα που θα φυγει(ανεξαρτητα με το που θα παει, πχ αν την κανει κι αυτος για καμια Γερμανια δεν θα εκπλαγω αν βαλει καμια 8-10 γκολακια μεχρι το τελος της χρονιας) Αλλα για σκεφτειτε να τον παρει ο Ολυμπιακος τελικα. Θα φωναζει ο Βαλβερδε 'ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ'(λεμε τωρα) και θα υπαρχουν παιχνιδια που θα γυρνανε τα 3/11 της ομαδας :P Επισης θα μπορουμε να παραταξουμε εντεκαδα με αξονα απο Παπαδοπουλους :p Παντως σοβαρα ειναι ενας καλος Ελληνας παικτης και επειδη δεν ειναι ευκολο να τους βρεις και μαλιστα ελευθερους νομιζω οτι ισως αξιζει σαν κινηση (αναλογα και με το ποσο που θα παρει, πχ αν πλησιαζει εστω τα μισα λεφτα που θα χρειαζονταν για τον Καστιγιο τοτε πρεπει ο προεδρας να παρει ενα Καστιγιο-δανειο και να αφησει τον Παπαδοπουλο ησυχο). |
Ημαρτον ρεεεεε
Ποιος παπαδοπουλος μωρεεεεε ο πρωην παιχτης...η πιο ασχημη φατσα στην ελληνικη σουπερλιγκα Τα σκουπιδια του βαζελου θα παιρνουμε...υπαρχουν εκατομμυρια παιχτες καλυτεροι απ αυτον |
Καλα ο Παπ ειναι πρωην ποδοσφαιριστης αν τον παρει θα το κανει απλα για σπασιμο σε μας,δε νομιζω παντως οτι θα κανει τετοιο λαθος. Τωρα ας πουμε δυο λογια και για την εθνικη των δημοσιων υπαλληλων. Πρεπει να ναι η μοναδικη εθνικη παγκοσμιως ισως μαζι με τα νησια φεροε και κανα 2 ακομα η οποια εχει 4 παιχτες για 3 θεσεις και αναμενεται να τους εχει για 2-3 διοργανωσεις ακομα ετσι οπως το κοβω. Ολοι αυτοι με το γεροντολαγνο στο παγκο ετσι και δε του πουν οτι σταματαν τη μπαλα θα τους εχει μεχρι τα 40 βασικους. Καραγκουνης, Μπασινας, Πατσατζογλου, Κατσουρανης. Αν τραυματιστει καποιος κανουμε τη παγκοσμια πατεντα να βαζουμε στοπερ. Δεν υπαρχουν παιχτες στο ελληνικο ποδοσφαιρο να αντικαταστησουν αυτους τους 4 θα τρελαθουμε τελειως. Νινης, Χριστοδουλοπουλος, Μακος, Μενδρινος, Πλιατσικας, Παπαδοπουλος, Κοιλιαρας, Δε μπορουμε να χρησιμοποιησουμε εστω 2 απ αυτους να τους βαζουμε στο κλιμα; και μη μας πει ο κυριος οτο οτι δεν παιζουμε στις ομαδες τους γιατι ο ιδιος καλουσε παιχτες που δεν ειχαν ομαδα στο παρελθον και παιζαν χατιρικα. Οι Ελβετοι ειναι πολυ καλυτεροι παιχτες απ αυτα τα κριαρια που διαθετουμε και αν πανε στο μουντιαλ κατι θα σου προσφερουνε σαν ποδοσφαιρο, ακομα και οι Ισραηλινοι εχουν ενα Μπεναγιουν και ενα Μπεν χαιμ που παιζουν η επαιζαν σε Λιβερπουλ και Τσελσι και παιζουν ορθοδοξο ποδοσφαιρο. Αν περασουμε εμεις θα προκειται για ποδοσφαιρικη αδικια λυπαμαι αλλα ετσι ειναι.
Υστερογραφο Οχι αλλη Παραγουαη στα μουντιαλ ελεος πως τα καταφερνουν παντα. |
Ειδικά για τον Μάκο είναι πραγματική αδικία που δεν καλείται, το παιδί άνετα στέκεται σε μεγάλη ομάδα,πολύ άνετα. Ίσως μόνο στον ΠΑΟ δεν θα ήταν βασικός λόγω Μάτος-Ζιλμπέρτο (αν και ο τελευταίος μέχρι τώρα είναι κακός) και σε εμάς θα πάλευε με τον Στολτίδη για παρτενέρ του Ντουντού. Σε όλες τις άλλες ομάδες παίζει με κλειστά τα μάτια.
Το άλλο εντελώς παράδοξο είναι πως δεν παίζει στην ομάδα ούτε ένας αριστεροπόδαρος!! Όπως έχει πει ο γίγαντας Μιαούλης το μόνο που μένει είναι να παίζουν και με δύο δεξιά παπούτσια. Θέλω να πιστεύω πως αυτή η ήττα θα φέρει τα αποτελέσματα που έφερε και η αντίστοιχη από την Τουρκία. |
Παράθεση:
Ο Νίνης παίζει στον ΠΑΟ? Ο Νίνης είναι μεγάλο ταλέντο αλλά ξέρω γιατί δεν παίζει. Εντάξει βέβαια έχει καιρό μπροστά του. Δεν τον πήραν τα χρονια. Ούτε 18 δεν είναι ακόμα. Ας παίξει όμως πρώτα στον ΠΑΟ και μετά ας πάει και Εθνική.... Ο Χριστοδουλόπουλος σου αρέσει εσένα έτσι όπως παίζει στον ΠΑΟ? Και μην μου πεις δεν παίζει στην θέση του. Γιατί και ο Ίβανσιτς δεν παίζει στην θέση του αλλά για να ξέρει μπάλα παίζει. Δηλαδή να σας πω και κάτι άλλο.... Το παιδί δεν έκανε την διαφορά στον ΠΑΟΚ τον περσινό θα κάνει στον ΠΑΟ την διαφορά ή στην Εθνική? Πως? Για τον Μακο το λέω παρακάτω. Και για τον Κοιλιάρα.... Ο Κοιλιάρας δεν παίζει καν καλά στον Πανιώνιο που τον βλέπω. Θα πάει εθνική? Ο Μενδρινός τα ίδια. Εμένα δεν μου κάνει για παίκτης επιπέδου ΟΣΦΠ αλλά ούτε για εθνική. Λένε ξέρει μπάλα. Εγώ αυτό που βλέπω ειναι ένα παιδί φιλότιμο αλλά τίποτα παραπάνω.... Για τον Πλιάτσικα τι να σου πω.... Έκανε ένα καλό ματς με τον ΠΑΟ και κλήθηκε εθνική. Είναι καλός κόφτης αλλά την μπάλα δεν μπορεί να την σπρώξει μπροστά ούτε για αστείο.... Τέτοιοι παίκτες που κάνουν μόνο μια δουλειά έχουν ψοφήσει.... Ο Ρίκκα ας πούμε μου φαίνεται πιο αξιόλογη λύση από τον Βασίλη Πλιάτσικα Από όλους όσους είπε εμένα ο Γιάννης Παπαδόπουλος του ΟΣΦΠ μου κάνει για εθνική. Και αυτός φυσικά δεν είναι έτοιμος αλλά εχει αξιοπρόσεκτη ωριμότητα για την ηλικία του, είναι τεχνίτης με καλό αριστερό και μπορεί να παίξει και σαν αμυντικό χαφ και σαν χαφ κεντρικό. Αυτός είναι όντως ελπίδα.... Οι αλλοι που ναι? Ο Λαγός θεωρείτο καλύτερος ας πουμε του Γιάννη Παπαδόπουλου αλλά τι κάνει? Κάνει τίποτα? Ο Μήτρογλου είναι ελπίδα μεγάλη αλλά θα τον κάψει ο ΟΣΦΠ έτσι όπως πάει και είναι κρίμα..... Παράθεση:
Ο Μάκος, επειδή πάω και βλέπω Πανιώνιο συχνά ειδικά όταν παίζει εντός, δεν μπορούμε να πούμε ρε παιδιά πως είναι για εθνική ομάδα. Δηλαδή απορώ που τόσοι ορκίζονται πως είναι πολύ καλός παίκτης τι βλέπουν πάνω του. Εμένα μου φαίνεται ένας μέτριος παίκτης.... |
Παράθεση:
|
A.O. Χανιά - Αετός Ανωγείων σήμερα στο γήπεδο Περιβολίων.
Πολλές απουσίες στο ρόστερ της ομάδας κι αυτό δυσκολεύει το έργο μας. Ελπίζω πως θα κερδίσουμε γιατί η ψυχολογία της ομάδας μετά την ήττα στο Μοχό είναι πολύ χαμηλά... FORZA AOXAΡΑ!!! |
2-0 τον Ολυμπιακο...Καμπαγερο,Γκουρ μα τα γκολ κ μονοι πρωτοι λογω ηττας της Ηλιουπολης.:clap:
|
Πολλές ισοπαλίες έχει αυτή την αγωνιστική
|
x με τον ανύπαρκτο τον παοκ γ@#$%# 23$%@#2$#%^$
αν και έπρεπε να τελειώσει στον 52 το παιχνίδι γιατί έκαναν ιππόν στον ματζιο κ ν κερδίσει ο παοκ :( |
Πες και για το Μούσλι.:P
|
ο πάντος είναι καλά; ;p
|
1. Πεναλτι στο Μουσλι δεν υπαρχει.
2. Πεναλτι στο Μαντζιο υπαρχει...αμα ειχε φωναξει λιγο ισως να το επερνε αλλα βαριεται να κανει περιττες κινησεις. 3. Ωραιο πεναλτι πηρε ο γαυρος. 4. Επρεπε να το παρουμε το ματς αλλα με Μαντζιο, Γκαμπριελ 2ο επιθετικο, Νιλσον, Τζιωλη, Καρα δν γινεται ρε Τεν Κατε. |
αντε να το σιγουρεψουμε απο τωρα το πρωταθλημα να ασχοληθουμε με τιποτα πιο ανταγωνιστικο απ τα κοτερα και τους ηθικους πρωταθλητες
|
να είστε ξεκούραστοι τώρα για τον τελικό του ουέφα
|
Ηταν σωστο μπεναλντι του ΟΣΦΠ....
Η ΑΕΚ ετσι οπως επαιξε στο Α ημιχρονο καλα να παθει.... Αλλα νταξ και κει το πεναλντι που πηρε μου φανηκε λιγοτερο πεναλντι απ'οτι ενα που γινε στον Καφε.... Ο ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟ ηρθαν δικαια μαλλον 0-0. Ισως δικαιουτο πεναλντι ο Μαντζιος αλλα ενταξει το ματς για Χ ήταν.... Μεγάλη νίκη του Θράσου.... Έλα μωρή ομάδα αρρωστησέ μας.... Μεγαλη νικη και εμφανιση του Πανιωνιου. Ήμουν μέσα και το δα. Σουπερ Εστογιανοφ που μεχρι να βγει τα κανε ολα πουτ@να και ενας Ρεκομπα που αν και δεν εκανε πολλα έδωσε δυο ασσιστ και μοιραζε πολυ ωραια το παιχνιδι.... Ο Γκονζακα με επιβεβαιωσε. Είναι πολύ καλός επιθετικός....:worship: |
Πέναλντι υπάρχει βασικά.
|
Παράθεση:
|
Μεγάλη νίκη σήμερα με 3-1 η ομάδα.
Έχουμε όμως ένα κακό: παίζουμε για 10 λεπτά μπάλα στην αρχή και μετά είναι λες και μας κάνουν μάγια. Έλεος δηλαδή. Κάνουμε φάσεις αλλά η λειτουργία μας είναι ανορθόδοξη! ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΟΧ ΚΑΜΠΟΥΛ 4 Υ.Γ. Μπράβο στη Παναχαϊκή που κέρδισε τη κωλοΧερσόνησο! |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:14. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin