|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| το ΙΕΕΕ έχει αναπτύξει περισσότερα από 900 ενεργά τεχνολογικά standard με γνωστότερη τη σειρά πρωτοκόλλων ΙΕΕΕ 802.x για δίκτυα υπολογιστών | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1681 (permalink) | ||
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Σε τιμεί που σκότωσες αλλά όταν τα κουνούπια είναι πάνω από 4-5 ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν τα σκότωσες όλα,εμφανίζονται συνεχώς κι άλλα που δεν είχες υπολογίσει. Χαλαρά ναι... ![]() Παράθεση:
Ναι. Όχι. Όχι. Ναι. Ναι. Ναι. | ||
|
|
|
|
|
|
#1682 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Neacel σε τιμεί που ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως είσαι τρέντυ ;;
|
|
|
|
|
|
|
#1683 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
με τιμεί που πήγα χθες σε στρώσιμο νυφικού κρεβατιού... και εκεί που γέλαγα... με έσπρωξαν... και μου είπαν στρώσε???
οι ανύπαντρες μονο στρώνουν και ήμουνα 1 από τις 4... ![]() και με τιμεί που δεν ήξερα το έθιμο... και έστρωνα καλα... και ο γαμπρός ξέστρωνε συνέχεια και μου είχε σπάσει τα νεύρα... και όλοι γέλαγαν... τον τιμεί που σταμάτησε μόλις είπα... ότι όσες φορές ξεστρώνει τόσα παιδιά θα κάνει... τς τς τς... ευθυνόφοβοι άντρες.... ![]() |
|
|
|
|
|
#1684 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Με τιμει που τη μερα που θα μπω στο φορουμ και δε θα βρω μια αναφορα της Μαντας για τη δουλεια της και σε οτιδηποτε εχει σχεση με αυτη θα της στειλω λουλουδια?
|
|
|
|
|
|
|
#1686 (permalink) | |
|
ωχ αδερφε!
![]() |
Παράθεση:
![]() δεν σε τιμει που δεν του ειπες "αμα το ξαναξεστρωσεις θα το στρωσεις μονος σου"! και δεν τιμει και τους αλλους που γελαγαν ![]() δεν σε τιμει απλα γιατι ειμαι αντρας!! ![]() εμενα με τιμει που δεν χαιρεταω ποτε τα αφεντικα μου γιατι δεν τους εχω αναγκη; ![]() | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 (0 μέλη και 7 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:10.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο