|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι ιερείς στην αρχαία Αίγυπτο ξύριζαν όλες τις τρίχες από το σώμα τους, ακόμα και από τα βλέφαρα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1662 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
με τιμα που σημερα γραφτηκα στο χιπ χοπ gr και σε ερωτηση ποιον προτιμω αναμεσα σε δυο ραπερ απαντησα το εξης
"Με τιμει που δεν μου αρεσει κανενας απο τους δυο"? |
|
|
|
|
|
#1664 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Τιμεί τον Aitherovamon το avatar του?
Τον τιμεί τον Benitez η εμφάνιση που έχει εσχάτως? Με τιμεί που νομίζω πως ο Benitez με αυτό το look μοιάζει με πρωταγωνιστή τσόντας? Mε τιμεί που χαίρομαι που θα φύγει ο Vladan Ivic? |
|
|
|
|
|
|
#1665 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
Εννοείται! ![]() ![]() Δεν υπάρχει περίπτωση, μετά την προπόνηση σίγουρα εξασκεί το επάγγελμα του πορνοστάρ!![]() Όχι, καλός παίκτης είναι, και δεν έχεις άλλον μέσο σαν και αυτόν που σκοράρει τόσο συχνά ακόμη και με το κεφάλι. Βλέπει και γήπεδο ωραία. | |
|
||
|
|
|
|
|
#1666 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
τιμεί τον λογιστή στην εταιρεία που είναι πάλι έγγυος η γυναίκα του... ενώ γέννησε τον Φλεβάρη???
δεν αντέχω πάλι... όλες γκαστρωμένες εδώ μέσα... τον Ιούνιο είχα να πάω σε 3 βαπτίσεις... |
|
|
|
|
|
#1667 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
αντικειμενικα παντα........ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ......... ναι τον τιμει παρα πολυ τον κυριο ραφαηλ... τς τς τς,τι μικρο αστος που εισαι ![]() ναι. | |
|
|
|
|
#1668 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Με τιμεί που έχω ένα τόσο καμμένο "με τιμεί" που με εκθέτει σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορώ να το δημοσιεύσω στο forum,αλλά παρόλα αυτά αναφέρω την ύπαρξη του χωρίς περιγραφή του για να δημιουργήσω εντύπωση;
|
|
|
|
|
|
|
#1669 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Αν δε πεις περί τίνος πρόκειται δε σε τιμεί
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:16.

cker,burn

Δεν υπάρχει περίπτωση, μετά την προπόνηση σίγουρα εξασκεί το επάγγελμα του πορνοστάρ!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο