|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Υπάρχει από μια πόλη σε κάθε ήπειρο της Γης που ονομάζεται Ρώμη. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Το τίμημα του wanna be ρακετίαρ.Σας τιμεί και τους 3,εμένα δεν τιμέι που δε θυμάμαι κανένα τρίλημμα να παραθέσω
Με τιμεί που έχω να παίξω μπάλα γύρω στον 1μιση μήνα και έχω στερητικό σύνδρομο; |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Apr 2007
Περιοχή: Aθήνα
![]() |
Τιμεί τα γνωστά "μπουμπούκια" του γαύρου, που την έπεσαν στους λιγοστούς πανιώνιους που πήγαν να δουν το φιλικό με οsasuna,τους έδειραν κι έστειλαν και έναν στο νοσοκομείο χτυπημένο από σπασμένο μπουκάλι? Αλήθεια με την υπόθεση της Παιανίας τι γίνεται? Κρύβονται ακόμη στη Σερβία και τη Μάνη ή γυρίσανε στην Ελλάδα να κάνουν διακοπές.(και για να προλάβω όσους θα θιχτούν,τα ίδια ισχύουν για όλα τα καλόπαιδα όλων των ομάδων)
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||
|
You can't step twice into the same river.
![]() |
Παράθεση:
Είμαι άσχετος από Αθήνα αλλά και εγώ μόνο από το όνομα δεν θα πήγαινα! Η πρωτοτυπία είναι ωραίο πράμα Η Πρωτοτυπία είναι ωραίο πράμα αρκεί να έχεις και την αίσθηση ότι αυτό που κάνεις δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράμα στον κόσμο. Σωστή! 'Oχι, δεν τον είπες και καμπούρη. Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
| |||||
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη donpaganistis : 14-08-2007 στις 16:16. |
||||||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Μας τιμεί που λείπουν και οι δυο mod και ο admin? Μας τιμεί που δεν έχουμε ξεσκιστεί στα off topic? | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:10.

cker,burn

Υβριδικός τρόπος