|
|
#1183 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
#1185 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Τιμει εναν απ' το Big Brother που ειναι Ελληνας και νομιζω και Καλαματιανος?? Με τιμει που ελιψα μια εβδομαδα και τα βρηκα ολα ανω κατω?? Με τιμει που σημερα πηγα για 1ο μπανιο?? (βασικα δεν επρεπε να κανω ουτε την ερωτηση!!) Με τιμει που ειμαι πτωμα αλλα καθολου δε με νοιαζει?? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1186 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Παράθεση:
Με τιμεί που σκέφτηκα τον τυπά που λες να τον λέμε Αστρολάβο,είναι δεν είναι Καλαματιανός; Δε σε τιμεί που είσαι στο πρώτο μπάνιο όταν ακόμα κι εγώ είμαι στο 3ο (ζήλευε) Με τιμεί που σήμερα μαζεύω το αχούρι μου και ετοιμάζομαι ψυχολογικά να ξεκινήσω διάβασμα από αύριο; Με τιμεί που ακόμα δεν έχω αρχίσει να αγχόνομαι,παρότι βλέπω την αποτυχία σε κάποια από τα 3 μαθήματα που θα δώσω (5 είναι συνολικά στο εξάμηνο) να ξεπροβάλει σαν ποδοβολητό σελήνης; Με τιμεί που την τελευταία αυτή έκφραση την έχω κρατήσει από ατάκα του Φραγκιόγλου στους "Απαράδεκτους" που ανεβάζουν και καλά Σέξπηρ; Με τιμεί που το παράκανα με τα "με τιμεί" σε αυτό το ποστ; | |
|
|
|
|
|
|
#1187 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#1188 (permalink) |
|
Οργίλος
![]() |
Με τιμεί που->
Ξύπνησα 7.15,με πήραν τηλ. στις 9.30 να'μαι 10 Αργυρούπολη να πάμε Βάρκιζα.Μετά φέυγω 1.30 γυρίζω στην γιαγιά μου,τρώω,γυρίζω Καλλιθέα 3.50 ντύνομαι για προπόνηση,πηγαίνω,γυρίζω στις 5.30,στις 8.15 θα περάσουν να με πάρουν να πάω Κηφισσό για μπάλα 9 με 10.30,μετά να γυρίσω Αργυρούπολη να πλυθώ και να πάω ενβι μέχρι το πρωί.Επίσης θα ξυπνήσω 8 να πάω Σ.Ε.Φ. στις 9 να περιμένω 3 ώρες μέχρι τις 12. Ε?Ε? Και μετά μιλάτε για αντοχές απιστευτοτελιωμένοι? Με τιμεί που έχω και θα πάρω 52389768 δάνεια από γονείς, γιαγιάδες, θείους, σόγια για λεφτά ??? |
|
|
|
|
|
#1189 (permalink) | ||
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Διαβασμα ε??Πω πω κριμα καλοκαιριατικα!! ![]() Εννοειται! Ολη??Αφου εχεις τετοια μνημη σε τιμει! Το παρακανες?? Παράθεση:
Σε τιμουν ολα αλλα κρατησε και λιγες αντοχες για την Πεμπτη γιατι σε βλεπω στο μπαρ!! ![]() | ||
|
|
|
|
|
|
#1190 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Με τιμει που βγαινοντας απο την αιθουσα που γραφαμε φωναξα "ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ";
Επισης πριν να παω να γραψω (αφου τελειωσα με το διαβασμα ) επαιζα FM και επαιζα με Μιλαν (εγω εχω Λιβορνο για οποιον δεν ξερει)! Στο ημιχρονο κερδιζω μεσα στο Σαν Σιρο 1(Γκατουζο)-2(Ταβανο x2)! Στο 80 με ισοφαριζει ο Πιρλο! Στο 94 ο Πιρλο παλι εκτελει φαουλ απο του διαολου την μανα και το βαζει! Με τιμει που τοτε με ακουσε ολη η γειτονια να φωναζω "ΠΑΛΙΟΚΑΡΙ*ΛΑ ΠΙΡΛΕ Γ@ΜΙΕΣΑΙ"; |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 (0 μέλη και 8 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:43.

cker,burn

) επαιζα FM και επαιζα με Μιλαν (εγω εχω Λιβορνο για οποιον δεν ξερει)! Στο ημιχρονο κερδιζω μεσα στο Σαν Σιρο 1(Γκατουζο)-2(Ταβανο x2)! Στο 80 με ισοφαριζει ο Πιρλο! Στο 94 ο Πιρλο παλι εκτελει φαουλ απο του διαολου την μανα και το βαζει! Με τιμει που τοτε με ακουσε ολη η γειτονια να φωναζω "ΠΑΛΙΟΚΑΡΙ*ΛΑ ΠΙΡΛΕ Γ@ΜΙΕΣΑΙ";
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο